hol a penz hol a hivatalos dokumentum?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 2., szombat 10:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 9:41
Profi versenysportolo vagy?Anthony írta: Ne tedd össze a meniszkuszt egy NBA játékossal aki folyamatosan 1 métereseket ugrál a deszka padlón, sokkal nagyobb terhelést kap ott a térd, mint egy fociban.
Nekem is volt meniszkusz sérülésem a világon semmi bajom nincs vele.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. szeptember 2., szombat 9:38
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 2., szombat 9:35
https://www.karlstorz.com/hu/en/product ... 1000107500hehetheoriginal írta:Igaz, koran volt meg nekem, mcl-t irtam, de meniscusra gondoltam.Nika91127 írta:
A meniscust szokták varrni.
Meniscus sérülésről volt szó.
Se MCL = medial collateral ligament
Se ACL = anterior cruciate ligament
Nem szólt a fáma. Ezeket augmentális/pótolni lehet. A keresztszalagot mostanában elkezdték kutatni, hogy akutan varrják...
Konyhanyelven szamomra az mcl az oldalszalag, a meniszkusz meg a porc, a párna a csontok között.
Tehat tartom, hogy ha meniscus gond van, az nem igazan gyogyithato, szamtalan nba jatekos es ismerosom a megmondhatoja.
Genetika, es/vagy sport miatti terheles miatt, ki mennyire szerencses
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 9:06
Igaz, koran volt meg nekem, mcl-t irtam, de meniscusra gondoltam.Nika91127 írta:A meniscust szokták varrni.hehetheoriginal írta: Felig szakadt szalagot varrni, en ott meg jatekosnal sosem lattam olyat, ahol kesobb ne szakadt volna el az egesz a faszba mutet utan.
De meniszkusszal nem vagyok sajnos/szerencsere annyira kepben, mint az acl-lel.
En egyszer tennem rendbe rendesen, mar ha egyáltalán lehet...remélhetőleg nem olyan a gyerek genetikailag, hogy fokozatosan egyre szarabb allapotban lesz a terde.
De ugye nyilvan megvizsgálták gondosan madridban, mielott sietve megvették...
errol beszelek, igy kell tonkrebaszni egy indulo palyafutast.
Meniscus sérülésről volt szó.
Se MCL = medial collateral ligament
Se ACL = anterior cruciate ligament
Nem szólt a fáma. Ezeket augmentális/pótolni lehet. A keresztszalagot mostanában elkezdték kutatni, hogy akutan varrják...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 2., szombat 8:51
Sehogy. Akarta Kane-t. Nem kapta meg.ELSiete írta: The Real Madrid leaders were clear from the start that they would never negotiate with PSG. The tactic was to wait, and if on January 2, 2024 Mbappé is in a position to sign a commitment because he hasn't renewed, then it can happen but never before.
— @marca
Most ezek alapján az jön le, hogy meg sem próbáltunk targyalni velük és abban bizunk, hogy Mbappe hajlandó lesz távozni 2024-ben. Merő bizalmat adtunk neki, ami így a 2 évvel ezelőtti balhéja után, erthetetlen. Remélem Perez tudja mit csinál, de ha jön is a francia 2024-ben, akkor sem értem, hogy idénre miért nem lehetett egy jobb opciót előre találni. Vajon Bellinghamnek szoltunk a leigazolaskor, hogy tőle varjuk a gólokat? Ebbe vajon Carlo hogy ment bele, úgy, hogy tavaly pont a csatár posztot nehezményezte?
Na mindegy, menjünk rá a bajnokságra, de ha tavaly egy aranylabdással igen messze voltunk tőle, akkor nem tudom idén mitől lehet másabb. Bellingham és a fiatalabb kp sokat fog dobni, de gollovo tovabbra sincsen.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 2., szombat 8:42
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 2., szombat 8:29
A meniscust szokták varrni.hehetheoriginal írta: Felig szakadt szalagot varrni, en ott meg jatekosnal sosem lattam olyat, ahol kesobb ne szakadt volna el az egesz a faszba mutet utan.
De meniszkusszal nem vagyok sajnos/szerencsere annyira kepben, mint az acl-lel.
En egyszer tennem rendbe rendesen, mar ha egyáltalán lehet...remélhetőleg nem olyan a gyerek genetikailag, hogy fokozatosan egyre szarabb allapotban lesz a terde.
De ugye nyilvan megvizsgálták gondosan madridban, mielott sietve megvették...
Nem ertek hozza, de nem hiszem, hogy varrtak, mert szeptember vegere varjak a visszatereset
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 8:12
Nem ertek hozza, de nem hiszem, hogy varrtak, mert szeptember vegere varjak a visszatereset
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 2., szombat 8:08
Nika91127 írta:hehetheoriginal írta:
Ha mcl problema, akkor en iden nem jatszatnam, ugy ertem nem csak a naptari evben, hanem a szezonban, alapos normalis rehab es felkeszules, es utana kövi szezon.
Inkabb legyen egy westbrook palyafutas, mint szetesni fiatalon es visszavonulni, mert lepni se tud.
Remelem nem ostobak se a csalad, se az ugynok, se a madrid, hogy nyomjak a gyereket, hogy jatsszon vegre.
Nem belső oldalszalag sérülése van, hanem medialis meniscus. A kérdés csak az, hogy rezekálták vagy megvarrták. A kettőnek a rehabja nem ugyanaz. Remélem az utóbbi. Akkor hosszabb a rehab (3 hónap tuti kiesik), de később panaszmentesebb.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 2., szombat 8:06
Nem belső oldalszalag sérülése van, hanem medialis meniscus. A kérdés csak az, hogy rezekálták vagy megvarrták. A kettőnek a rehabja nem ugyanaz. Remélem az utóbbi. Akkor hosszabb a rehab (3 hónap tuti kiesik), de később panaszmentesebb.hehetheoriginal írta:Ha mcl problema, akkor en iden nem jatszatnam, ugy ertem nem csak a naptari evben, hanem a szezonban, alapos normalis rehab es felkeszules, es utana kövi szezon.Galacticos írta: Arda mikor epulhet fel?
Inkabb legyen egy westbrook palyafutas, mint szetesni fiatalon es visszavonulni, mert lepni se tud.
Remelem nem ostobak se a csalad, se az ugynok, se a madrid, hogy nyomjak a gyereket, hogy jatsszon vegre.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 7:59
Ha mcl problema, akkor en iden nem jatszatnam, ugy ertem nem csak a naptari evben, hanem a szezonban, alapos normalis rehab es felkeszules, es utana kövi szezon.Galacticos írta: Arda mikor epulhet fel?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 2., szombat 7:45
Erről van szó...Donát írta: Idén először fordult elő - mióta az internet a mindennapjaim része -, hogy nem követtem (, csak nagyon felületesen, szinte csak a hivatalos bejelentéseket) a nyári transfer ablakot. Hát nem bántam meg.Részemről ne jöjjön soha a teknős, nem éri meg lebomlasztani vele az öltözőt, Kane sokkal jobb lett volna a csapat szempntjából, de a mai piacot nézve azt is értem, miért nem jött.
Nagyon szeretnék idén bajnokságot nyerni, neadjisten spanyol triplát, a keretet is alkalmasnak tartottam alapból, de ezek a sérülések baromi pesszimistává tesznek. BL-t is szeretnék nyerni, de az más kávéház, ott még ennyi értelme sincs jósolni. Nem tudom mi lesz idén, de továbbra is izgulok a csapatért. Hajrá Real, Hala Madrid!![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 2., szombat 6:37
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. szeptember 2., szombat 6:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. szeptember 2., szombat 4:22
Akkor lehet hozni Canc... oh waitPad'em írta: Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 2., szombat 0:18
szuperPad'em írta: Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 2., szombat 0:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. szeptember 1., péntek 23:55
Nekunk nem kell semmit sem bizonygatni, mar zsebre raktuk oket nem olyan reg azzal a ven kerettel, vegig vertuk egesz Europat. Be lehet setalni a muzeumba, aztan szamolgatni a trofeakat a vitrinben.Steve írta: Én csak azt remélem, hogy minél tovább megyünk majd a BL-ben és legfőképpen azt, hogy összekerülünk a péezsgével és mi ütjük ki őket..
Megmutatni újra, hogy mi a bohóc kategória és mi a profi szint.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem