szuperPad'em írta: Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.

legalább a felesleget jól sikerült kisöpörni

jövőre csak Mendyt kell valakire rásózni, a többieknek lejár a szerződése, azok közül akik nem igazán kellenek
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 2., szombat 0:18
szuperPad'em írta: Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 2., szombat 0:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. szeptember 1., péntek 23:55
Nekunk nem kell semmit sem bizonygatni, mar zsebre raktuk oket nem olyan reg azzal a ven kerettel, vegig vertuk egesz Europat. Be lehet setalni a muzeumba, aztan szamolgatni a trofeakat a vitrinben.Steve írta: Én csak azt remélem, hogy minél tovább megyünk majd a BL-ben és legfőképpen azt, hogy összekerülünk a péezsgével és mi ütjük ki őket..
Megmutatni újra, hogy mi a bohóc kategória és mi a profi szint.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:52
A top 3 cél? Mármint neked? Mert a csapatnak a bajnoki cím lesz abban biztos lehetsz.tubatibi írta: A bajnokságban top 3 a cél, remélem ezzel mindenki tisztában van, nem az első hely.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 1., péntek 23:50
Nem tudom, mennyi lehet a folyószámláján ( képletesen érte), de gondolom magasan 1000 millió, azaz egy milliárd felett. Vajon mennyire motiválhatja még egy 200 milliós aláírási pénz?dzsi91 írta:Én mondom sokkal egyszerűbb lenne egy cityben jóllakott motivált haalandot elhozni 250 millioért gvardiolától mint a bappé klánnal egyezkedni 200 milliós aláírási pénzekkel aztán évente újratárgyalni olyan messisen a szerződését.kodo írta: Akkor #Haaland2024
Az egyetlen szerencsénk, hogy ez a gyerek nem 10 évvel korábban született mert még Céronaldorol is képesek lettünk volna lemaradni miatta.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 1., péntek 23:41
Én mondom sokkal egyszerűbb lenne egy cityben jóllakott motivált haalandot elhozni 250 millioért gvardiolától mint a bappé klánnal egyezkedni 200 milliós aláírási pénzekkel aztán évente újratárgyalni olyan messisen a szerződését.kodo írta: Akkor #Haaland2024
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. szeptember 1., péntek 23:40
kodo írta: Akkor #Haaland2024
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 1., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: flori » 2023. szeptember 1., péntek 23:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 1., péntek 23:33
őt úgy hívják hogy JoseluBlancoMark írta: Ertem hogy nem akartuk szorni a penzt B-megoldasokra, de hogy nem vettunk kolcson valakit ez szamomra erthetetlen. Rodrygonak kell brutalisan szintet lepnie, Brahimtol es Joselutol nagyjabol tudjuk hogy milyen maximumra szamithatunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 1., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:24
Eladni még eladhatnának amúgy. Official majd 40 perc múlva mikor a spanyol is bezárELSiete írta: The transfer window in France has officially closed. Kylian Mbappé, despite a summer full of speculation, stays in France.
Az Athletic bombájasmck1337 írta:Greenwood > Getafe. Wow.
Igen, vele van pont egy db csatárunk. Elfért volna még egyHalfkey írta: Jött amúgy csatár kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2023. szeptember 1., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 1., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 1., péntek 23:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:19
Egy kölcsön valóban elfért volna, amolyan Csicsaritós. Na nem ez a pubertás Joao aki be van oltva gól ellen. De akárki, azért a mi hívásunkra nagyon sok csatár éhségsztrájkolna még csak kölcsönbe is akár. Tényleg érthetetlen.BlancoMark írta: Nem ertem hogy miert ne lehetett volna mondjuk egy Joao Felix szeru kolcsont legalabb egy szezonra behuzni mint a tuloldalon tettek Barcaek.
Ertem hogy nem akartuk szorni a penzt B-megoldasokra, de hogy nem vettunk kolcson valakit ez szamomra erthetetlen. Rodrygonak kell brutalisan szintet lepnie, Brahimtol es Joselutol nagyjabol tudjuk hogy milyen maximumra szamithatunk.
Ja amugy Jese klub nelkul.![]()
Most ebben a sztorijában mi van olyan felháborító? Kirakott egy képet edzésről? Krvaanyját de ne már ezértchronic írta:Pfej geci, te féreg.TakiLaci2023 írta: Mbappe insta sztorimintha szándékosan csinálná
![]()
Nyugi te veréb, a csoportkörből se juttok tovább, azt garantálom.
Kívánok buppikának a hétvégére egy acl-t ha már nekünk is jutott így kettő a szezon elejére. Az megoldana mindent.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. szeptember 1., péntek 23:15
Nem a legokosabb dolog súlyos sérülést kívánni bárkinek is, attól függetlenül hogy egy óriás köcsög-e vagy sem.chronic írta:Pfej geci, te féreg.TakiLaci2023 írta: Mbappe insta sztorimintha szándékosan csinálná
![]()
Nyugi te veréb, a csoportkörből se juttok tovább, azt garantálom.
Kívánok buppikának a hétvégére egy acl-t ha már nekünk is jutott így kettő a szezon elejére. Az megoldana mindent.
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. szeptember 1., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. szeptember 1., péntek 23:14
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem