Anis írta:Egyrészt nem tudom miből gondoltad, hogy van bármi valóságalapja annak, hogy majd pont a Chelseaből fog igazolni a barca egy FIATAL, TEHETSÉGES játékost akinek minimum 10, de akár 15 éve is van még bőven. Cech már nem a régi. bár még mindig magas szinten véd (mondjuk top10), de már becsúsznak hibák. HA vissza is viszi Mou a belgát kizárt hogy padoztatná. Angliában picit más a rendszer mint spanyolban, ott 4 sorozat is van (PL, FA, ligakupa és BL), van meccs bőven. Helyében úgy csinálnám meg h köv évben egy "hatalomátvételes" évet, mindkettő kap két sorozatot és játszik mindkettő, utána évben már mindenképpen Courtois kapná a bajnokságot, Ceché lehetne a két kupa és a lazább meccsek.
De továbbra is bizton állítom, hogy ha barca és új kapus akkor max a mönchengladbach kapusa lehet akit mondogatnak.
Onnan gondoltam, hogy ez esetben nem kéne még éveket várnia, amíg Cech visszavonul és bekerülhet a helyére ténylegesen első számú kapusként, nálunk rögtön abszolút #1 lenne, bajnokság, BL, ami csak kell. Ráadásul többször is elmondta, hogy szereti a La Ligát, ezt a közeget. Szóval választhatja a Chelsea-t, hosszabbíthat, védhet még pár évet kölcsönben az Atléticóban, vagy lehet félig-meddig második számú kapus Cech mögött, de ennél szerintem picit vonzóbb lehet a barcelonai lehetőség.
Az meg egy dolog, hogy Mourinho nyilvánvalóan mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ne gazdagodjunk egy ilyen jó játékossal a Chelsea-nek köszönhetően, de ha Courtois-t nem tudja meggyőzni arról, hogy maradjon, és a belga átigazolási kérelmet ad be, azzal ő sem tud mit csinálni, azt hiszem.
Egyébként Ter Stegenre több esélyünk van, és szvsz őt is fogjuk elvinni a végén, de azért jó lenne, ha nem felejtenénk el teljesen Courtois-t sem.