Ezt honnan veszed ilyen fixen, hogy meccsszámtól függ az ára? Én csak olyat olvastam, hogy 35-öt fizetünk aztán a többi variables meg adó, aminek részleteiről sok további infót nem találok és 70-ig elmehet a vége. Golden Boy cím, gólok száma, meccs szám ilyesmit írt AS de ezt én úgy értelmezem, hogy nálunk.Halfkey írta:Az ára e szerint megy feljebb hogy mennyit játszik, szóval gondoltak azért erre. Ha nem játszik, 30-40, ha sokat és jól akkor meg 60-70-realmadrid95 írta:
Azert Endrickkel varjunk meg. Ugyan annyi golja van, mint a fixen kezdo csatarnak, de mivel ot meg nem uzleteltek el, igy ot nyomatjak orrba szajba. Szerintem kellett volna Endrick szerzodesebe belerakni egy olyan pontot, hogy a meccsek xy percet a palyan tolthesse.
Athletic meg ezt:
Madrid will pay a fixed price of €35million plus another €25m in achievable variables, which vary in difficulty and relate to Endrick’s development both while still in Brazil and after moving to Europe. They would pay a maximum of €60million for him if these are all satisfied.
Szóval azért valszeg tényleg arra is kapnának plusz pénzt amit ott produkál.