Pad'em írta:
ELSiete írta:
És mi van ha pl ne adj Isten Bellingham is lesérul, akkor ki kolbászol be majd középre? Meg ezt mégis ki talalta ki, hogy Rodrygo és Bellingham a "csatár"? Bellingham jó játékos, de hagyjuk már, teljesen mas poszt és felelősségkor. Rodrygo meg halál súlytalan, barhova rakod. Kitől lesz itt meg a 20 - 30 gól? Meg ez egész olyan, mint amikor azt hisszük, hogy Valverde valójában jobb szélső, Nacho meg balszelso. Megint mindenki fog mindent csinálni, csak azt nem, amiben a legjobb.
Ne velem veszekedj, nem én találtam ki

nem néztétek az eddigi 7 meccsünket? Ez lett kisütve, hiába nem érted. Van 8 kurvajó középpályásunk, klasszis csatár meg alig a piacon. Így lett a chocapic. Tetszik nem, ez van lassan hozzá kell szokjunk.
Ha Bellingham megsérül majd bedobja Ardát például. Ha Vini, Rodrygo, Bellingham is sérült, akkor kiállunk 4-6-0-val
De kodo még hisz benne, a gőzös amúgy is zakatol, van még 26 óra
Szerintem is úgy képzelik el a támadósort, hogy jobb oldalon Rodrygo, Valverde, Brahim, Arda esetleg Lucas lesz. Középen a két csatár mögött lehet majd Bellingham, Kroos, Modric, Arda esetleg Brahim is. Bal oldalt Vini, Joselu, vagy Rodrygo.
A jobb hátvéd poszt Carvajal, Nacho, Lucas vagy Valverde feladata lesz.
Mindent posztot gyakorlatilag a "túltöltött" középpályával töltenek fel. Így mindenki több lehetőséget kaphat.
Az alap felállás is kirajzolódni látszik amúgy: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Fran - Tchouaméni, Camavinga, Valverde - Bellingham - Vini, Rodrygo.
Most, hogy Vini kiesett, az kérdés, hogy Brahim vagy Joselu kerül majd be a helyére. Egyelőre Joselut tartom esélyesebbnek.
Amit még remélek, hogy estig valamilyen csatárt összeszedünk, legyen az bármilyen középkategóriás, kell ember nekünk oda. Nagyon kevés a támadónk.