Ami kimaradt, az az ár-èrtèk..hehetheoriginal írta:Nem ertek egyetreeed_ati írta:
Nem mindegy hol használod, nem vèletlen van hernyòtalpas külön, meg sima teremcipő..
Ha műfüre kell, akk hernyòsat vegyèl, meg olyat amiben van ütès csillapìtò, mert a nevèvel.ellentètben a műfüves a legkemènyebb talaj, nem kap akkora terhelèst a tèrded, meg a derekad, ha a megfelelő cipőt használod..
Joma top flex hernyòs ezt tudja hibátlanul, joma.hu, ill. a joma-sport.hu megbízható, èn tőlük vettem.![]()
![]()
A nike-nal jol megkulonbiztetik a turf es az artificial grass dolgot, a turf az amirol ati beszel, az kb egy betonretegre rabasznak vmi gyenge gumifű reteget, persze hogy kemény. Az erre valo cipokben van a talpban szivacs/gumi reteg a csillapitas miatt. mar nem)
Mert ok, hogy a hehe fèle burzsujoknál ez fel sem merül, mint vásárlási szempont

Szòval anno mikor keresgèltem turf-re csillapìtòs cipőt, nem volt 35alatt nike, ha jòl rèmlik azok react nèven futottak.
Nyilván gagyi anyagbòl, meg csillapìtás nèlküli, van nike is 15èrt..
Jomához meg simán hozzájutottam 18-èrt ès ez patika anyagbòl kèszült, kb. felèèrt, mint a nájk..

De, ha van valahol 20körül tiempo legend react pro, akkor ne kìmèljetek, linkeljètek ès már rendelem is..