Nem vagyok kepben, miert lenne kispados?alexoxladjackoxi írta:Viszont ott is kispados lesz.Anthony írta: Szerintem jó választás volt, a Brighton dinamikus, támadó focit játszik.
Azert ha osszerakjak fizikalisan, akkor megsem egy botlabu
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 31., csütörtök 14:40
Nem vagyok kepben, miert lenne kispados?alexoxladjackoxi írta:Viszont ott is kispados lesz.Anthony írta: Szerintem jó választás volt, a Brighton dinamikus, támadó focit játszik.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. augusztus 31., csütörtök 14:38
Viszont ott is kispados lesz.Anthony írta: Szerintem jó választás volt, a Brighton dinamikus, támadó focit játszik.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 31., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 31., csütörtök 13:45
Azért szerencse, hogy nem lett az új Messi.Kercsó írta: sajnálom a csórit, mert a sérülések elbszták a karrierjét, de még hűen él bennem a nuevoMessi, futuroBallon'dor stb.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 31., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: flori » 2023. augusztus 31., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. augusztus 30., szerda 23:11
Keménysoadroli írta:végül a Brighton lesz a befutó a semmibőlmarcell írta:Ansu Fati will join Tottenham! The loan deal is 99% DONE.@HelenaCondis
@gerardromero: "João Cancelo is expected to travel to Barcelona tomorrow."![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. augusztus 30., szerda 22:58
végül a Brighton lesz a befutó a semmibőlmarcell írta:Ansu Fati will join Tottenham! The loan deal is 99% DONE.@HelenaCondis
@gerardromero: "João Cancelo is expected to travel to Barcelona tomorrow."
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. augusztus 30., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 30., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. augusztus 30., szerda 19:58
Szerintem az ilyen vini és neymar féle játékosokat nem nagyon lehet úgy levédekezni, olyan védekezéssel, mint amilyenre te gondolsz. Max ha rosszabb napjuk van.M1Ö írta:Oké, tiszta sor. De akkor ne legyen úgy beállítva, hogy ő folyamat leszedi Vinit. Mikor általában úgy sikerül neki, hogy 3 métereket repül a brazil. Akkor ez top teljesítmény? Ha már Messi, nézz vissza egy Messi vs Varane vidit. Na, Rapha tényleg leszedte.TakiLaci2023 írta: jólvan. messire is úgy jött ki éveig az egész real védelem hogy megöli nagyrészt mégse sikerült. ha így lehet megfogni, akkor így.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 30., szerda 19:56
Láttad a meccset amúgy? Vagy meccseket? Mert számtalanszor megtette szabályosan is. Túl sokszor is sajnos.M1Ö írta:Legyen kemény egy védő, nem azt mondom, hogy ne. De ha csak szabálytalanul tudja megállítani az emberét akkor, hogy a fenébe lehet klasszisnak hívni? Ezért klasszis Araujo, mert üti-veri Vinit pl? Hát állítsa meg szabályosan és akkor azt mondom, hogy huuu, ez a csávó tényleg Nesta kaliber. De így csak az jut eszembe, hogy folyamat farag.Realista24 írta: Rudiger ugyanezt csinálta Haalanddal. Számomra tökéletes volt.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 30., szerda 19:55
nem bizony, kérdezd meg barszáékatFaust írta: Akkor Casemiro sem volt klasszis ezek szerint.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 30., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: BuzaBencze » 2023. augusztus 30., szerda 19:53
Akkor nem csak velem de szerintem nálad nagyobb madridistak seregével sem értesz egyet. Az lehet, hogy sokszor keményebben odalép de ami súrolja a szabalyossag határát, az még szabalyos. És beszélünk erről úgy, hogy neki a kh az original posztja ahol még jobb teljesítményt rak le.M1Ö írta:Akkor a tökéletes alatt nem értünk egyet. Mikor az a tökéletes, hogy valaki folyamatos rugdosásokkal, lökésekkel meg mezrántassal játszik a támadó ellen, akkor oké, nem szóltam.BuzaBencze írta: Erős túlzás, konkrétan a legnagyobb madridi oldalak is elismerték, hogy szinte tökéletesen védekezett ellene
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. augusztus 30., szerda 19:52
Legyen kemény egy védő, nem azt mondom, hogy ne. De ha csak szabálytalanul tudja megállítani az emberét akkor, hogy a fenébe lehet klasszisnak hívni? Ezért klasszis Araujo, mert üti-veri Vinit pl? Hát állítsa meg szabályosan és akkor azt mondom, hogy huuu, ez a csávó tényleg Nesta kaliber. De így csak az jut eszembe, hogy folyamat farag.Realista24 írta: Rudiger ugyanezt csinálta Haalanddal. Számomra tökéletes volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 30., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. augusztus 30., szerda 19:43
Oké, tiszta sor. De akkor ne legyen úgy beállítva, hogy ő folyamat leszedi Vinit. Mikor általában úgy sikerül neki, hogy 3 métereket repül a brazil. Akkor ez top teljesítmény? Ha már Messi, nézz vissza egy Messi vs Varane vidit. Na, Rapha tényleg leszedte.TakiLaci2023 írta: jólvan. messire is úgy jött ki éveig az egész real védelem hogy megöli nagyrészt mégse sikerült. ha így lehet megfogni, akkor így.
Akkor a tökéletes alatt nem értünk egyet. Mikor az a tökéletes, hogy valaki folyamatos rugdosásokkal, lökésekkel meg mezrántassal játszik a támadó ellen, akkor oké, nem szóltam.BuzaBencze írta: Erős túlzás, konkrétan a legnagyobb madridi oldalak is elismerték, hogy szinte tökéletesen védekezett ellene
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 30., szerda 19:39
kb ugyanaz, mint a tobbsegnel.Erre kóválygó Barcás fórumozók véleményére kíváncsi lennék a témában.
HozzászólásSzerző: BuzaBencze » 2023. augusztus 30., szerda 19:28
Erős túlzás, konkrétan a legnagyobb madridi oldalak is elismerték, hogy szinte tökéletesen védekezett ellene. A madridi klasszikus meg a kupavisszavago volt talán a két kivétel. Azért lett kirakva szélre mert nincs normális jobb bekkunk oda, Koundé meg hisztizett, hogy nem akar ott játszani..M1Ö írta:Le, de hogy? 10ből 8x szabálytalanul. Direkt ki lett téve jobb bunkónak. hogy "ölje meg". Fuuuu, micsoda védő, tiszta Nesta... Ettől még a mai mezőnyben top 5, de hagyjuk már ezt, hogy Vinit levette.ANDS írta:Araujo levette Vinit a pályáról több meccsen is.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem