Merrel Vapor Glove 4 volt amit próbáltam, nekem túl keskeny volt lábközépben - és azt olvastam redditen, hogy a 6-os még keskenyebb.AdamTaylor írta:merrell vapor glove 6-tal kezdtem
Amúgy a faszért ilyen drágák ezek
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 29., kedd 14:14
Merrel Vapor Glove 4 volt amit próbáltam, nekem túl keskeny volt lábközépben - és azt olvastam redditen, hogy a 6-os még keskenyebb.AdamTaylor írta:merrell vapor glove 6-tal kezdtem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 29., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 29., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2023. augusztus 29., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. augusztus 29., kedd 11:46
Ja persze egyetertek, nem erre a sztereotipiara akartam kihegyezni, soundon vagy egy neres rendezvenyen lehet tobb fogy fajlagosan, es ahogy irtad is, butabb cellalkierkegaard írta: Viszont azt erősen kétlem, hogy arányaiban több szerhasználat lenne (alkohol, egyéb kábszik), sőt szerintem kevesebb. A fesztivál maga arról IS szól, hogy kapcsolódj a természethez és másokhoz. Nagyon sok személyiségfejlesztő program is volt. Szóval ha esetleg valaki használt is pszichodelikus szert, az nem feltétlen a buliért hanem a mélyebb egymáshoz kapcsolódásért, terápiás hatásáért tette.
nmate írta: Én azt imádom, hogy 1 oldalon belül eljutottunk ugyanazon a szálon az ergonómiától a fesztiválon használt szerekig.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 29., kedd 11:41
Én azt imádom, hogy 1 oldalon belül eljutottunk ugyanazon a szálon az ergonómiától a fesztiválon használt szerekig.Realista24 írta: Mire nem jó ez a fórum…azt sem tudtam létezik ilyen.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 29., kedd 11:35
Amúgy ez tényleg egy nagyon erős félreértelmezése ozorának. Annyi a különbség ozora és más fesztiválok között, hogy ozorán alkohol helyett a pszichodelikus szerek a népszerűbbek.Gonzi írta:
nagyjabol minden bulizas arrol szol hogy a jelenert a jovoded adod el, ki milyen mertekben - ha mas nem, az alvasod tuti felboritod, persze lehet nappal is bulizni, talan ott minimalizalod a legjobban. Egy fesztivalon - ha elvezed - eleve teljesen mas uzemodba kapcsol a tested, de szerintem pont ozoran lathattad hogy boven van energiaja a szerhasznaloknak uccso napra isNyilvan ha idiota mod csinalja valaki, akkor nem, de ez igaz mindenre.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. augusztus 29., kedd 11:19
nagyjabol minden bulizas arrol szol hogy a jelenert a jovoded adod el, ki milyen mertekben - ha mas nem, az alvasod tuti felboritod, persze lehet nappal is bulizni, talan ott minimalizalod a legjobban. Egy fesztivalon - ha elvezed - eleve teljesen mas uzemodba kapcsol a tested, de szerintem pont ozoran lathattad hogy boven van energiaja a szerhasznaloknak uccso napra iskierkegaard írta: de tbh fesztiválokon alapból ostobaságnak tartom a szerhasználatot mert a jelenért a jövődet adod el. Szóval x napon lehet h kipörgeted magad de a kövi napon/napokon meg nem biztos h lesz energiád.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 29., kedd 11:01
Ami azt illeti, Xero-t azért nem vettem még, mert eléggé túlárazott, decában 7 ezeért vettem anno. Természetesen felült minden ilyen cég, a "Futni születtünk" c. könyvre, ezért kerülnek ennyibe ezek.kierkegaard írta: Köszi, utánakeresek még akkor, hátha van upgradelt változata ami mondjuk téli hónapokra is használható lesz. A szokásos cipőkhöz képest amúgy kényelmesebb? Szóval tényleg van mögötte érték szerinted vagy inkább marketing bs?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 29., kedd 10:45
Köszi, utánakeresek még akkor, hátha van upgradelt változata ami mondjuk téli hónapokra is használható lesz. A szokásos cipőkhöz képest amúgy kényelmesebb? Szóval tényleg van mögötte érték szerinted vagy inkább marketing bs?nmate írta:
Alapvetően ami betesz ennél hamar, ha a megszokott gyorsabb tempóban sétálok vele, séta közben a sarok eléggé odaütődik, szerintem arra nem biztos, hogy optimális egy ilyen cipő - betonon persze. De piacra többször is kiszaladtam ebben a nyáron, 3-4km oda-vissza és alapvetően a talpamnak biztos vagyok benne, hogy jót tett. Izomláz a talpban itt is befigyel minden nyár elején.![]()
Nope. Vizen és megfelelő minőségű ételen kívül semmit nem használok fesztiválokon. Egyszer hegyalja fesztválon anno bementünk egy késdobáló kocsmába. Egy idősebb arc odajött hozzám és kérdezte, hogy mit iszom. Mondtam, h vizet. Amire az volt a válasz, hogy akkor mit keresek itt? ; DGonzi írta:
Nem lehet hogy mastol nott ott az allokepessged?![]()
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. augusztus 29., kedd 10:15
Nem lehet hogy mastol nott ott az allokepessged?kierkegaard írta: Ozorán mezitláb toltam és az állóképességem a 3xára növekedett. Hihetetlen, hogy mennyit elvesz a cipő pedig egy nem olcsó asics cipőt használok. : (
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 29., kedd 10:12
Apróbetűs kiegészítés: amúgy sajnos az úszást nem szeretem.zsuninnyo írta: Szoval ne add fel, siman megy az!![]()
Igen, hasonlóan vagyok.Gonzi írta: En csak siman a parkettan, de valo igaz hogy az allast is lehet rosszul csinalniEngem most a pilates kezd helyrehozni, de en valami rossz berogzules miatt mindig kicsit a bal labamra helyeztem a sulyt - vagy keresztbe raktam a labam es szinten csak a bal labamon alltam kvazi - emiatt a bal talpamban nekem is siman elojott egy kis fajdalom.
Decathlonban vettem még 2 éve egy mezítlábas szandált, azóta nem árusítják sajnos, pont azért, hogy a harántboltozat süllyedésemet rendberakja (ami amúgy nem volt vészes). Próbáltam a Merrell Vapor Gloveot is, de az túl szűk volt, visszaküldtem. Xero-t lőnék majd, csak várom a nyár végi akciókat.kierkegaard írta: Arról esetleg tudnál írni véleményt? Gondolkodtam rajta, hogy kiváltanám a mindennapos futócipőmet egy mezitlábascipőre.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 29., kedd 9:58
Nekem 5 kilos volt az elso talalat, azt kicsit erősnek éreztem. 280 is inkább akkor értelmezhető, ha tényleg tuti segít, úgyhogy megvarom a tesztalanyt.Realista24 írta:Ra se kerestem, de gondolom legalabb 200ezres tetel, mi?Süti írta: Rakerestem, meglattam az arat, es elengedtem.majd azért számolj be rola hogy milyen
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 29., kedd 9:57
Pont írni akartam, hogy a legjobb ha pl mezitláb vagy a jógaszönyegen, aztán láttam, hogy írtad a mezitlábas cipőt.nmate írta:
Amúgy állva dolgozás mellett min álltok? Ott sokszor azt érzem, valami puhább dolog lenne jó, perpill jógaszőnyegemen szoktam, ami nem rossz, de a sarkamat szoktam érezni (mondjuk most adtam neki szépen egy 15km-es mezítlábas cipős sétával).
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. augusztus 29., kedd 9:56
En csak siman a parkettan, de valo igaz hogy az allast is lehet rosszul csinalninmate írta: Amúgy állva dolgozás mellett min álltok? Ott sokszor azt érzem, valami puhább dolog lenne jó, perpill jógaszőnyegemen szoktam, ami nem rossz, de a sarkamat szoktam érezni (mondjuk most adtam neki szépen egy 15km-es mezítlábas cipős sétával ).
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. augusztus 29., kedd 9:52
En most, 36 evesen tanulok ertelmes technikaval gyorsuszast. 2 hosszt nem tudtam egybefuggoen leuszni anelkul (nekem mindig a melluszas volt a main), hogy el ne faradnek mint allat. Olyan 4-5 alkalom utan elertem a masfel kilometert (ertelmezheto idon belul), es nem faradok annyira el, mint regen 2-tol, szoval eleg gyorsan meg lehet tanulni rendes technikaval uszni. Par yt video es kesz. Szoval ne add fel, siman megy az!nmate írta:
Úszás jó lenne, de ha rendszeresen mennék, napi fél óra úszás bő 2 óra kiesést jelent nekem még itt, Budapesten is (messze van minden uszoda tőlem), ráadásul mivel 25 évesen tanultam meg úszni, olyan sokat a mai napig sem bírok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 29., kedd 9:44
Ebből amúgy visszavettem jócskán, ilyen éves 5000 km helyett most kb 2000 km jön össze - ez mondjuk leginkább időhiány miatt van, de séta meg pl. több (futás hiányzik igazábólRealista24 írta: Egyebkent a rengeteg tekeres (a megallas nelkulire gondolok), nem cseszi a hatad?
Amúgy állva dolgozás mellett min álltok? Ott sokszor azt érzem, valami puhább dolog lenne jó, perpill jógaszőnyegemen szoktam, ami nem rossz, de a sarkamat szoktam érezni (mondjuk most adtam neki szépen egy 15km-es mezítlábas cipős sétávalGonzi írta: Egyébként az állva dolgozas nagyobb gamechanger volt nekem mint ez a szék
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. augusztus 29., kedd 9:36
Egy reviewt en is szivesen olvasneknmate írta: 380 a kiszemelt, 280-ért látok most használtan. Ha megtetszik, az ördögi tervem, hogy majd használtan lövök egyet attól, akinek nem jött be.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. augusztus 29., kedd 9:13
1 éve használom. Első két napban számíts majd egy kis izomlázranmate írta: Spinalis széket nyúz valaki közületek?
Hosszas töprengés után Hackert rendeltem be 1 hetes próbára, kíváncsi leszek.
Egyébként kb pár nap alatt megszokja az ember, én már úgy ülök bele mintha sima szék lenne, észre se veszem. Elsőre tényleg fura volt.Halfkey írta: Majd aki ilyet használ beszámolhatna róla hogy ezek hogy lesznek kényelmesek, vagy mennyi idő kell megszokni. Én raültem egyszer kollegáéra, de nemigazán értettem hogy lehet úgy nyugalomban dolgozni hogy arra figyelek hogy ne essek le![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 8:38
nmate írta:Ez tökéletesen igaz, ezért is vagyok kíváncsi rá, hogy 1 hét alatt pl. mit ad. (elvileg érezni különbséget). Meg sokszor eléggé meg tudja akasztani a munkát, ha fél óránként figyelmeztet valami, hogy pattanjak fel.kierkegaard írta: Viszont nekem nem volt elég fancy, kényelmes így maradtam egy az én adottságaimnak megfelelő széknél + idöközönként felállás és testátmozgatás. + Aranyat ér 15perc hátnyujtó/erősitő gyakorlat.
Mint írtam, 35 évig jó esellyel ezt fogom csinálni, az még több, mint amennyit eddig leéltem :P Szóval úgy vagyok vele, hogy ez egy befektetés, hogy hosszútávon ne kelljen ugyanezt manual terapeutára elkölteni.Süti írta: Rakerestem, meglattam az arat, es elengedtem.majd azért számolj be rola hogy milyen
![]()
380 a kiszemelt, 280-ért látok most használtan. Ha megtetszik, az ördögi tervem, hogy majd használtan lövök egyet attól, akinek nem jött be.Realista24 írta:de gondolom legalabb 200ezres tetel, mi?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem