Apróbetűs kiegészítés: amúgy sajnos az úszást nem szeretem.zsuninnyo írta: Szoval ne add fel, siman megy az!![]()

Igen, hasonlóan vagyok.Gonzi írta: En csak siman a parkettan, de valo igaz hogy az allast is lehet rosszul csinalniEngem most a pilates kezd helyrehozni, de en valami rossz berogzules miatt mindig kicsit a bal labamra helyeztem a sulyt - vagy keresztbe raktam a labam es szinten csak a bal labamon alltam kvazi - emiatt a bal talpamban nekem is siman elojott egy kis fajdalom.
Decathlonban vettem még 2 éve egy mezítlábas szandált, azóta nem árusítják sajnos, pont azért, hogy a harántboltozat süllyedésemet rendberakja (ami amúgy nem volt vészes). Próbáltam a Merrell Vapor Gloveot is, de az túl szűk volt, visszaküldtem. Xero-t lőnék majd, csak várom a nyár végi akciókat.kierkegaard írta: Arról esetleg tudnál írni véleményt? Gondolkodtam rajta, hogy kiváltanám a mindennapos futócipőmet egy mezitlábascipőre.
Alapvetően ami betesz ennél hamar, ha a megszokott gyorsabb tempóban sétálok vele, séta közben a sarok eléggé odaütődik, szerintem arra nem biztos, hogy optimális egy ilyen cipő - betonon persze. De piacra többször is kiszaladtam ebben a nyáron, 3-4km oda-vissza és alapvetően a talpamnak biztos vagyok benne, hogy jót tett. Izomláz a talpban itt is befigyel minden nyár elején.