raul 4 ever írta:
Amúgy mi értelme van Odri és/vagy LV keretben tartásának? Nem mintha szóba került volna valaha, hogy bármelyiküktől Hazard stílusban megválunk, vagy bármire hatásuk lenne. ...
És annak mi értelme van, hogy kidobjuk Odriozolára a pénzt, majd máshol még keres ugyanarra az évre? Akkor már legyen itt, ha kell a végszükség esetén, és máshol ne szerezzen még plusz pénzt. Arról nem beszélve, hogy a kifizetés is máshogy struktúrálódna (feltéve, hogy a szerződésfelmondás csak a hátra lévő bérével járna).
"Hazard féle" távozás akkor lehetséges, ha a játékos hajlandó engedni a költségéből. Hazard is elengedte a fele bérét a hírek szerint. Odriozola nem akarja, akkor miért fizessünk még rá? Mert akkor jöhet valaki? Ki? Cancelo? Sokan nem - és látszólag a vezetőség sem - kér belőle. Akkor ki az, aki még a piacon van, és megfelelő lenne? Arról nem beszélve, hogy akkor is még itt van Vazquez.
Lucas Vazquez meg nem legenda, de ahogy anno Arbeloa, szerintem ő is az alázatával - és alacsony fizetésével - kiérdemelte, hogy legalább ne üldözzük el. Alsóházi csapatok ellen Carvajal pihentetésére bőven elég, és nem tudok más csapatról, ahol 3 kezdő szintű szélső hátvéd lenne. Arról nem beszélve, hogy nem csak a pályán adhat pluszt, de ha a pályára nem küldhetjük, akkor meg minek fizessük? Illetve vice-versa, ha nem fizetjük, miért "dolgozna" itt?
Persze, értem én, hogy Carvajal volt(?) sérülékeny, meg öregszik, és mint anno Marcelonál nála is kell keresni az utódot, de egyrészt a Realnál sem fán terem a pénz, és szerencsére elnökünk kellően megfontoltan is költi, másrészt -ahogy a braziljaink után- Carvajal után is lesz szerintem koppanás, csak még a szomszéd nője zöldebb. Hardmadsorban, amit Padem írt, hosszútáv a fontos (és abban a sportszakma mellett vastagon benne van a pénzügy is).