Hálistennek.zsírosdeszka írta: A Sevilla jól bekezdett.![]()

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 28., hétfő 11:32
Hálistennek.zsírosdeszka írta: A Sevilla jól bekezdett.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 28., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. augusztus 28., hétfő 6:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 25., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 25., péntek 19:39
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 25., péntek 19:28
MorataMartin írta: Zsenirique kiállt Rubiales mellett, Borja Iglesias lemondta a válogottságot az eset miattAz AS szerint pedig Spanyolország legfőbb sporthatósága (CSD) nagyon súlyos szabálysértés miatt feljelenti a sportbíróság (TAD) előtt Rubit, akit így spanyol kormány azonnali hatállyal felfüggesszhet, ez jövő hét elején meg is történhet.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 25., péntek 19:23
Nagy kar lenne erte. A Piques biznisz utan nem is ertem hogyan maradhatott a posztjan, de minden megnyilvanulasa alapjan egy kihaennem gyoker amugy is.MorataMartin írta: Zsenirique kiállt Rubiales mellett, Borja Iglesias lemondta a válogottságot az eset miattAz AS szerint pedig Spanyolország legfőbb sporthatósága (CSD) nagyon súlyos szabálysértés miatt feljelenti a sportbíróság (TAD) előtt Rubita, akit így spanyol kormány azonnali hatállyal felfüggesszhet, ez jövő hét elején meg is történhet.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 25., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 25., péntek 18:50
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 25., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 18:39
nem feltetlen.Nem védeni akarom azt a gyökeret csak erőszakról beszélni úgy , hogy a csaj látszatát nemkeltette annak hogy ez neki nemjó nekem fura. Persze utána már a jóisten tudja kinek a gondolatait nyilatkozza le.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 25., péntek 17:45
ezen húztam fel én is a szemöldököm. reméltem, hogy fújjolni fognak, és páran legalább bekiabálnak, hogy fueraKerlon írta:Az rosszabb, hogy tapsolnak neki jo paran a teremben.ferni írta: Nem értem ezt hogy akarja megúszni, szájon smárolt egy játékost, vállára vett valakit, végigpuszilgatott mindenkit is, lelátón meg a tökeit fogta hogy bekaphatjátok annyira örült![]()
5ször elmondta egymás után nem mondd le![]()
![]()
![]()
Nem értem hogy akarja megúszni vagy hogy fogja megúszni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 25., péntek 17:39
Mindenkit szétpuszilgatott, még a szertárost meg a takarítónőket is kb, fasz gondolná hogy pont őt lesmároljadzsi91 írta: ez egy igazi gyökér de jó lenne ha a nők akkor reagalnanak amikor tortenik nem pedig miutan az osszes ügyvéd átmossa a fejét. Miből tartott volna félretolni amikor nyújtotta a fejét az a paraszt?
Az szép csavar lenneSzerintem amúgy ezek fixen dugtak korábban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 25., péntek 17:37
Szerintem amúgy ezek fixen dugtak korábban.dzsi91 írta: De valaki ennyire kretén, hogy lekap egy random alkalmazottat egy díjátadón? Én azthittem van köztük valami, de ha nincs miértnem pofozta le a nő a világ szeme láttára?ez egy igazi gyökér de jó lenne ha a nők akkor reagalnanak amikor tortenik nem pedig miutan az osszes ügyvéd átmossa a fejét. Miből tartott volna félretolni amikor nyújtotta a fejét az a paraszt? Semmi negativ reakcio nemvolt a felvételen.
Nem védeni akarom azt a gyökeret csak erőszakról beszélni úgy , hogy a csaj látszatát nemkeltette annak hogy ez neki nemjó nekem fura. Persze utána már a jóisten tudja kinek a gondolatait nyilatkozza le.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 25., péntek 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 25., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 25., péntek 17:10
Már aznap kétféle nyilatkozata volt.tcskhun írta:elöször azt mondta,hogy nem igazén tetszett neki majd pár nap után azt mondta,hogy hogy ez a puszi nem igazán elegáns,majd megjottek az ügyvédek meg a többi lehuzos ember azt azonnal lett metoo kb enniMorataMartin írta: Az árulja már el nekem csak valaki, hogy ez Jennifer Hermoso mit mondott pontosan a csókról? Mert már erről is mindent olvastam.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. augusztus 25., péntek 17:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. augusztus 25., péntek 16:58
Húbazmeg, ez lassan itt a balkánon is kínos lenne, az egész spanyol foci szabadesésben van.ferni írta: Nem értem ezt hogy akarja megúszni, szájon smárolt egy játékost, vállára vett valakit, végigpuszilgatott mindenkit is, lelátón meg a tökeit fogta hogy bekaphatjátok annyira örült![]()
5ször elmondta egymás után nem mondd le![]()
![]()
![]()
Nem értem hogy akarja megúszni vagy hogy fogja megúszni.
Nem is értem miért tapsolta ott mindegyik veréb mintha kötelező lett volna... Ja de, kapják a zsetont tőle és így fog ott maradni![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. augusztus 25., péntek 16:19
akkor félre értettél mert elitélem én is,csak válaszoltam a kérdésre konkrétan,hogy miképp alakult a történetHalfkey írta:Mi az hogy azonnal lett metoo? Ne vicceljünk már, szájon csókolta a ‘fõnöke’, az a normális ha nem hagyja annyiban.tcskhun írta:
elöször azt mondta,hogy nem igazén tetszett neki majd pár nap után azt mondta,hogy hogy ez a puszi nem igazán elegáns,majd megjottek az ügyvédek meg a többi lehuzos ember azt azonnal lett metoo kb enni
Jelenlévő fórumozók: 82 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem