Na srácok, vajon meglesz Pelé 75 gólos rekordja (Müller 85, és Messi 91 gólos rekordja nyilván nem forog veszélyben, bárCristiano inicia hoy la caza de Pelé
El luso tiene seis partidos por delante para llegar a los 75 goles en el año 2013.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 23., szombat 14:20
Na srácok, vajon meglesz Pelé 75 gólos rekordja (Müller 85, és Messi 91 gólos rekordja nyilván nem forog veszélyben, bárCristiano inicia hoy la caza de Pelé
El luso tiene seis partidos por delante para llegar a los 75 goles en el año 2013.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 23., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 23., szombat 12:50
+1Realista24 írta:Matt átvette rr szerepet szinte egy az egyben. Kezd komikussa válni az erőlködes...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 23., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 23., szombat 12:34
Èn megértem mire akarsz kilyukadni,valamint a mondandód nagy részével egyet is értek.Én,mint mezei szurkoló is úgy vagyok vele,hogy szórakozás miatt megyek ki a meccsre,vagy ülök a TV elé...meglehet nem látok bele a labdarúgásba olyan szinten mint sokan,de az a szakmai része tán annyira nem is érdekel...Elismerem,és tisztelem,hogy Ribery hasznos meg etc...de nem tud lekötni.Mint ahogy egy bayern meccs se tud.Teszik a dolgukat,a legmagasabb szinten azt annyi....ez a díj meg nem Kiváló Dolgozó jelvény,ami a legjobb melósnak jár,hanem-és azt sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni-anbak is aki a futballt jobban tudta adott évben népszerűsìteni.(Legalább is valaha erről szölt),és biz Ronaldo ebben (is),jobb,mint Ribery.Ès mielőtt valaki kiforgatná a szavaim,azt mindom hogy ez IS tényező,a kiváló teljesítmény mellett.Nem kapom fel a vizet, lehet én fogalmazok rosszul, csak idegesít, hogy senki nem képes kigobozni, hogy mi a fenéről is beszélek. Ribery sem statisztikában, sem játéktudásban nem emelkedik az általam felsorolt játékosok fölé, csupán annyiban, hogy több címet nyert. Kiváló csapattársakkal, szép játékkal, taktikával végigverték Európát.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 23., szombat 10:41
Haverommal ugyan ezt par hete kikerestuk:Matt009 írta:Csak az érdekesség kedvéért valaki nem linkelne be egy táblázatot, ahol CR és Messi góljai vannak feltüntetve hónapok szerint 2013-as naptári esztendőt tekintve? Engem nagyon érdekelne, de én utálok ilyeneket keresgetni, és akinek rutinja van benne az kb. tizedannyi melóval megcsinálja, mint én.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 23., szombat 9:58
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 23., szombat 2:47
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. november 23., szombat 0:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 22., péntek 23:54
A problema az, hogy senki se csak a szamokra adna az aranylabdat, hanem a teljesitmenyre, amit a szamok is alatamasztanak. A ketto kozott azert van egy "pici" kulonbseg..___Samy___ írta:nem a góllal van a bajom, csak azzal, hogy van aki a számokra adna aranylabdát
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 22:29
pontosan erre akartam célozniHát azért nem mind1, hogy milyen gól.
HozzászólásSzerző: Stark » 2013. november 22., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 22., péntek 21:13
Azért az nem mindegy, hogy a maradék 10 ember milyen szinten tolja az adott csapatban. Oké, hogy nem gyengülnének annyit, mint mi, ha CR nem lenne, de basszus... ott nem is Khedira, meg Arbeloa rohangál a csapatban. A Bayern csapatként tökéletesen funkcionált, persze, hogy más kicsivel gyengülnének csak, ha kiszednénk a legjobbat.Stark írta:Az egyik: Ha Riberyt kivennénk a BM-ből,akkor a csapat nem sokat gyengülne.Viszont ha CR-t kivennénk a Real-ból,hát az szerintem nem kicsit fájna.
HozzászólásSzerző: Stark » 2013. november 22., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 22., péntek 19:05
Hát azért nem mind1, hogy milyen gól. Az olyan gól, ami a szarból húzza ki a csapatot, ami folyamatosan meccseket dönt el, meccsekbe hozza vissza a csapatot, vagy (és főleg) saját maga egyéni teljesítményének köszönheti (tehát nincs a picsája alá rakva), az azért számítson már. Viszont a egy 7-0 meccsen a mucsaröcsögének lőtt 3-4-5-6-7. gól, vagy amit 2-3 méterről be kell csak épp kotorni (tudom-tudom, ott kell lenni), mert valaki tökéletesen megcsinálta neki, valóban ne nyomjon sokat a latba (És nem akarok ujjal mutogatni, de tudjuk kinek melyikből hogy és miért van éppen több.)___Samy___ írta: de még mindig nem erre kellene adni az aranylabdát, gólokra ott van a cipellő
nem attól lesz valaki a legjobb, hogy ver 60 gólt
Itt a lényeg. Nagyon adom!!zalkrisz írta:De ő nemcsak a gólok miatt a legjobb, a profizmusa, a hozzáállása még a 90. percben is, az, hogy 2-3 védőt folyamatosan leköt, a technikai adottságai, fizikuma, sebessége, fejjel, jobbal, ballal, 5 méterről, 30-ról, mindenhonnan veszélyes, nincs ellenfél, akinek ne tudna betalálni.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:57
Hát szerinted nem, szerintem meg teljesen joggal megérdemli, főleg, hogy nem klasszikus csatárt játszik, hanem szélsőt. Azért az a 70 gól, az nem 1-2-vel emelkedik többiek által lőtt találok fölé, hanem majdnem dupla annyi, mint a legtöbb csatár lőtt. De ő nemcsak a gólok miatt a legjobb, a profizmusa, a hozzáállása még a 90. percben is, az, hogy 2-3 védőt folyamatosan leköt, a technikai adottságai, fizikuma, sebessége, fejjel, jobbal, ballal, 5 méterről, 30-ról, mindenhonnan veszélyes, nincs ellenfél, akinek ne tudna betalálni. Nem akarom sorolni a végtelenségig. Egyszerűen annyira alkalmazkodott a mai focihoz, amennyire más nem tudott. Jelenleg az én véleményem szerint ő a legjobb.___Samy___ írta:de még mindig nem erre kellene adni az aranylabdát, gólokra ott van a cipellő
nem attól lesz valaki a legjobb, hogy ver 60 gólt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 18:43
de még mindig nem erre kellene adni az aranylabdát, gólokra ott van a cipellőViszont van itt egy Ronaldo, egy Messi, akik évek óta 60-70... 90 gólokat lőnek egy szezonban, ami olyannyira kiemelkedő teljesítmény, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. A brazil Ronaldo, Raúl, de még Puskásék sem vertek ennyit, egyszerűen naná, hogy megérdemlik az aranylabdát.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 22., péntek 18:29
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:26
Na jó, megint távolodunk egymástól. Nem adnám nekik oda az aranylasztit, le kell írnom úgy néz ki 10edszerre is. Ronaldonak adnám. Miért?___Samy___ írta:nincs ezzel semmi probléma
inkább azzal van, hogy nálad ribery azért nem nyerne aranylabdát, mert nem tud olyanokat a pályán, mint ibra vagy neymar
csakhogy az aranylabdát nem erre osztják, nem ezeket a szempontokat nézik, és ha az ember felhozza ezt ellened, akkor te felkapod a vizet
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem