tudom, hogy mindenki azt hiszi ma már ez nem lehetséges, de pont ez az iq es jatekintelligencia, hogy nem betanult sablonba kene allandoan focizni, hanem visszavinni a grundra egy kicsit, es játszani.miro. írta:Nem KELL beindulnia egy vkpnak,csak ez lehet egy elem amivel megzavarod az ellenfelet ha ugyanez a langyos szar van ami tegnap.RaúlCF írta: De miért kéne a védelem előtti vkp-nak megindulnia? Savazva van Valverde de nagyon nagy munkát letesz és idén teljesen más a feladata mint eddig. közel sem megy annyit előre inkább marad Tchouaméni mellett és melózik takarít illetve kp-ra felviszi a labdát és csak nagyon ritkán kontráknál fut fel, cserébe pl Carvajal sokkal magasabban mozog és jobban bejátsza az oldalt mert ott van Valverde biztosítani.
Először én is azt hittem, hogy az egyik öreg benne lesz a gyémántban de durván visszaesett a kp miután bejöttek. mindkettő zseni de Modric szokatlanul rozsdás volt Kroos nagyon lassú, megvannak a helyzetek amikor jók de tegnap egy ilyen darálós Celta ellen a csikóhad volt a jobb.
A szünet után Ancelotti rendbetette a dolgokat és nyomtuk rendesen a Celtát. Bejöttek az öregek és főleg Kroos oldalán totál szétesett a dolog.
Ha marad ez a felállás akkor én jelenleg a 2 öreget venném ki nem a fiatalokat. Majd ha lesz olyan meccs ahol kellenek a hosszú labdák oda jöhet Kroos, vagy ha kell a bemozgás és felpasszok a vonalak közé akkor Modric, de addig teljes gőzzel a csikóhad a kezdő.
A celta meg nem daralt hanem visszaallt,es a csikohadbol egyetlen se mert bevallalni varatlant vagy extra huzast.
Nem veletlen hogy a golunk is szogletbol jott.
helyzetfelismerés, mikor lehet beindulni, mikor hogy hova kell mozogni, kicsit hagyni kéne játszani az embereket....
csak pl en egy bot egydimenzios valverdebol sohasem nézem ki, hogy önálló gondolatokkal rendelkezik az utánpótlásban es akadémiákon betanultakon kivül......