Szerintem melózik annyit a másik 2, hogy Bellin kívül lehet fenn még egy okos középpályás is. Nyilván van benne egy: melyik kezem harapjam meg dilemma, ki legyen, az aki nem játszik, de szerintem sok a 3 "verőlegény" az 1 szem tkp mögé.Pad'em írta:Camavingának gyenge a passzjátéka és kevesebbet melózik? Nagyon nem értek egyet. Tegnap is nem véletlen, hogy lejött ő meg Tch és rögtön átjáróház lett az egész kp-nk. Rengeteg labdát szerzett Camavinga tegnap is. Mélységi passzai is ülnek általában, előre viszont nem megy, és ez szerintem edzői utasítás.gólvonal írta:
Tchou jelenleg kell a csapatba, Kroost egyből elnyomták, ahogy bejött, majdnem gólt is kaptunk belőle. Kell a védelem elé az erő. Én jelenleg Camavinga helyét nem látom a kezdőben. A passzjateka majdnem olyan gyenge, mint a Federicoé, de kevesebbet melózik, és a kapura sem olyan veszélyes. Annál több kell, hogy két szép cselt megcsinal a középpályán egy meccsen.
Valverde is alap mert két tüdeje van, és benne van a gól. Valahogy azt kéne, hogy oda is kerüljön és lövöldözzön többet.
Tchouamenit se venném ki, nagyon jó volt mind a három meccsen és Kroos mostanában egyre többet veszít labdát, mondjuk kb mindig szabálytalanul ütközik le dehát ugye ezeket a bírokat ez nem érdekli. Én majd szépen forgatnám az embereket, mert Toni esze nagyon kéne a pályára a csúcsfittnesz deszant mellé, de egyelőre ez a fiatal 4-es adja azt az erőt és stabilitást amivel lehet hozni a 3 pontokat konstans.
Na meg Ceballos is jó adalék lehet majd ehhez az izomszaghoz.
Kroos és Modric már kevés ketten egyszerre, de amíg nyer a csapat, mondjuk le is tojom kik játszanak, AT, Cama, Fede egyszerre, vagy csak 2 közülük.