nuno mendes.Realista24 írta:Az ki?hehetheoriginal írta: most nézem elvitték hernandezt bhv-be, akkor csak elhoznám a portugál bhv gyereket, ez a fran nem egy nagy eresztés.

Egyéb bajnokságok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az ki?hehetheoriginal írta: most nézem elvitték hernandezt bhv-be, akkor csak elhoznám a portugál bhv gyereket, ez a fran nem egy nagy eresztés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most nézem elvitték hernandezt bhv-be, akkor csak elhoznám a portugál bhv gyereket, ez a fran nem egy nagy eresztés.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Védelmük fasza, de az a kp Ugarte, Zaire-Emery, Vitinha nagyon karcsú. Franci liga csak csak, de ezzel a BLben mit akarnak megint.Sierra írta: Nocsak, ma már kezd is Papi.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
BúcsúajiSierra írta: Nocsak, ma már kezd is Papi.![]()

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nocsak, ma már kezd is Papi.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem.Andrew Dawn írta:A különbség annyi, hogy az egyiket be kell bizonyítani, a másikról meg ott a bizonyíték.Realista24 írta: Mókás ez a FIFA is. A csok miatt azonnal léptek, Rubit kvázi felfüggesztettek 90 napra, a kivizsgálás idejére.
De az hogy valaki éveken at fizette a bírókat, az nem érdekli őket ilyen sürgősen![]()
be kell bizonyítani alatt azt értem, hogy nem birókat vettek, hanem jegyzeteket vagy mit
Megtörtént a csok, de hogy ki akarta, ki kezdeményezte, stb., “erőszak” történt-e, az nincs bizonyítva. Ezért van a 90 napos felfüggesztés és nem teljes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A különbség annyi, hogy az egyiket be kell bizonyítani, a másikról meg ott a bizonyíték.Realista24 írta: Mókás ez a FIFA is. A csok miatt azonnal léptek, Rubit kvázi felfüggesztettek 90 napra, a kivizsgálás idejére.
De az hogy valaki éveken at fizette a bírókat, az nem érdekli őket ilyen sürgősen![]()
be kell bizonyítani alatt azt értem, hogy nem birókat vettek, hanem jegyzeteket vagy mit
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mókás ez a FIFA is. A csok miatt azonnal léptek, Rubit kvázi felfüggesztettek 90 napra, a kivizsgálás idejére.
De az hogy valaki éveken at fizette a bírókat, az nem érdekli őket ilyen sürgősen
De az hogy valaki éveken at fizette a bírókat, az nem érdekli őket ilyen sürgősen

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ja azt hittem rolirol irod, aztan tovabbolvastam
jofej gyerek amugy, csak fater nem nevelt bele embert sajnos...
aztan meg mar fo kenyerkeresokent minden remeny elveszett

jofej gyerek amugy, csak fater nem nevelt bele embert sajnos...
aztan meg mar fo kenyerkeresokent minden remeny elveszett
thereisonly1ronaldo
Egyebkent kurva nagy arc ez a veglegeny.
Legalabb amennyire bosszantó az, hogy ennyit volt kepes kihozni a palyafutasabol.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ebbe belefutottal.

- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Meg csak eros liga se kell, a 7-8-10x penzekre csak a legeltokeltebbek fognak nemet mondani. Hat basszus, valaki egesz karrierje alatt megreked a 3-4 millios savban, ezeknel siman kap 25-30-at. Egy ev alatt egy palyafutasnyi penzt ossze lehet lapatolni. Olyan inflacio indul be a fociban, ami klubbokat fog csodbe vinni.dzsi91 írta: Aztan lehet versenyezni az al itahaddal akik ugyanúgy bl indulók ugyanúgy erős ligaban vannak csak 10szer annyi pénzt kínálnak mint mi vagy egy bayern.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Problémás a helyzet, de azért ennyire ne aggódj rajta. Ezt fizikailag lehetetlen lenne kivitelezni. Egy ország bajnoksága, hogy rabolná már le egész Európa játékosainak felét? Ha beállna melléjük Katar meg mit tudom én még kik, na akkor tényleg gond lenne.dzsi91 írta: hogy magukhoz gyengítik europát úgy, hogy a játékosállomány felét elszívják előlünk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pool álláspontja: Salah nem eladó.Realista24 írta: Várjuk meg ki a Salah transzfert is, mert úgy fest, csak akkor megy, ha a klub is belemegy.
Innentől a Pool kezében elvileg a döntés.
Amúgy a napi bére kb annyi lenne mint most a heti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De pont erről van szó. 90% hogy egy helyük már lesz is 2025tol. Ami egyfajta motivációs tényező lehet.lestat írta:Közben a City legalább egy football clubra hasonlit, amig a psg csak pénzéhes gyökerek klubja maradt.dzsi91 írta:
Ez a duma az első nyáron még helytálló aztán ha nem állnak le azon kapjuk magunkat mint a city psg esetben. Ott is senkiért se volt kár aki odament csak pénzéhes gyökér aztán 10 évves később a korszak két legígéretesebb játékosa ott van az egyik ebből épp szarrányerte magát.
Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
Én erősen kétlem. Fognak erősödni az biztos. De amig nem engedjük őket a BL közelébe engem nem izgatnak. Mert mehet oda bárki...a kutya nem fogja nézni a meccseiket. Vagy max ilyen szotyi meccsnek elmegy majd.
Rá kell majd jönniük hogy van amit nem lehet pénzért megvásárolni.
Aztán az egyből kettő lesz…aztán ki tudja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Közben a City legalább egy football clubra hasonlit, amig a psg csak pénzéhes gyökerek klubja maradt.dzsi91 írta:Ez a duma az első nyáron még helytálló aztán ha nem állnak le azon kapjuk magunkat mint a city psg esetben. Ott is senkiért se volt kár aki odament csak pénzéhes gyökér aztán 10 évves később a korszak két legígéretesebb játékosa ott van az egyik ebből épp szarrányerte magát.lestat írta:
Csak a gyenge selejteknek kell ez.
Látható azért Jude példáján is hogy aki fejben rendben van és focizni akar komoly szinten az marad európában.
Szerintem semmit nem vesztünk ezekkel. Menjenek a selejt agyu fiatalok ...majd jön helyettük más aki komolyan veszi a sportot.
Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
Én erősen kétlem. Fognak erősödni az biztos. De amig nem engedjük őket a BL közelébe engem nem izgatnak. Mert mehet oda bárki...a kutya nem fogja nézni a meccseiket. Vagy max ilyen szotyi meccsnek elmegy majd.
Rá kell majd jönniük hogy van amit nem lehet pénzért megvásárolni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48