Elolvashatod, de lenyegeben abban a pillanatban amikor megszuletik, dobhatod ki a kukaba a megszerzett tudas 90%-atDupla D írta:Van már pár könyv a listámon, amit szeretnék elolvasni. De ez inkább szórakozás. Viszont vannak olyan ajánlások, amik segítik a gyerekek fejlődését. Pl. hogy legalább két éves koráig nagyon figyelni kell, hogy ne vagy csak minimális képernyőtartalmat (és abból is kevésbé rosszat) nézhet. De ahogy mondtam, ez inkább szórakozás nekem első sorban. Engem nagyon érdekelnek az ilyenek.Realista24 írta: Gyereknevelést hogy akarod előre tanulni? Ez érdekelne, mert szerintem nem lehet.
Illetve utánajárok dolgoknak. Milyen kórház, magán vagy állami, milyen bútort, babakocsit, sípoló szart érdemes venni.
Nyilván az éles helyzet teljesen más lesz, és a felét nem fogom alkalmazni annak, amire korábban készültem. De én szeretem magát a tanulást, az utánajárást, a tervezést, ezért ezt inkább magam miatt csinálom.
+1 hehének. Ja, lényegében erre gondolok.

Peldaul amit irtal, kepernyoido: Van, aki egyaltalan nem engedi a gyereket semmi ele leulni vagy csak minimalis. EN ebben nem hiszek, es nekunk mas valt be. Kivalogattunk neki egy csomo mindent, megvannak a dolgai, amiket nezhet es jatszhat, es ettol irdatlan modon fejlodik (yt - tablet). De ez full egyedi, mint minden mas.
Szeresd es akard neki a legjobbat. Ennyi a felkeszules. A gyereknek erre van szuksege.