Pool álláspontja: Salah nem eladó.Realista24 írta: Várjuk meg ki a Salah transzfert is, mert úgy fest, csak akkor megy, ha a klub is belemegy.
Innentől a Pool kezében elvileg a döntés.
Amúgy a napi bére kb annyi lenne mint most a heti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 21:43
Pool álláspontja: Salah nem eladó.Realista24 írta: Várjuk meg ki a Salah transzfert is, mert úgy fest, csak akkor megy, ha a klub is belemegy.
Innentől a Pool kezében elvileg a döntés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 21:09
De pont erről van szó. 90% hogy egy helyük már lesz is 2025tol. Ami egyfajta motivációs tényező lehet.lestat írta:Közben a City legalább egy football clubra hasonlit, amig a psg csak pénzéhes gyökerek klubja maradt.dzsi91 írta:
Ez a duma az első nyáron még helytálló aztán ha nem állnak le azon kapjuk magunkat mint a city psg esetben. Ott is senkiért se volt kár aki odament csak pénzéhes gyökér aztán 10 évves később a korszak két legígéretesebb játékosa ott van az egyik ebből épp szarrányerte magát.
Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
Én erősen kétlem. Fognak erősödni az biztos. De amig nem engedjük őket a BL közelébe engem nem izgatnak. Mert mehet oda bárki...a kutya nem fogja nézni a meccseiket. Vagy max ilyen szotyi meccsnek elmegy majd.
Rá kell majd jönniük hogy van amit nem lehet pénzért megvásárolni.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. augusztus 24., csütörtök 21:07
Közben a City legalább egy football clubra hasonlit, amig a psg csak pénzéhes gyökerek klubja maradt.dzsi91 írta:Ez a duma az első nyáron még helytálló aztán ha nem állnak le azon kapjuk magunkat mint a city psg esetben. Ott is senkiért se volt kár aki odament csak pénzéhes gyökér aztán 10 évves később a korszak két legígéretesebb játékosa ott van az egyik ebből épp szarrányerte magát.lestat írta:
Csak a gyenge selejteknek kell ez.
Látható azért Jude példáján is hogy aki fejben rendben van és focizni akar komoly szinten az marad európában.
Szerintem semmit nem vesztünk ezekkel. Menjenek a selejt agyu fiatalok ...majd jön helyettük más aki komolyan veszi a sportot.
Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 24., csütörtök 20:11
Persze, egy hosszu folyamat ide mutatna, de uzleti alapon nem eri meg. Ertem, hogy a vilag osszes penze naluk van, de tobbnyire aki igy all, az csak ehesebb lesz. Aztan lehet van az a szupergazdag szint, amikor ez eltunik es ezzel etetik a hatalomehseget vegul, nem szamit mibe kerul. De pl. a PSG-nek is erosen jatszhat, hogy politikai toket tudnak kovacsolni valoszinuleg az egeszbol.dzsi91 írta: Meglatjuk, egy nyar nyilvan nem elég erre de ha ezt csinalnak 10 évig az europai foci sem maradna ezen a szinten. Itt nem abban kell gondolkodni, hogy a saudi liga olyan eros lesz mint most az europai foci hanem , hogy magukhoz gyengítik europát úgy, hogy a játékosállomány felét elszívják előlünk. Edzőknek is odadobnak majd annyi pénzt amennyit nem szégyelnek. Az uefa meg jo oartner lesz ebben majd egyre több helyef vasarolnak a blben.
Aztan lehet versenyezni az al itahaddal akik ugyanúgy bl indulók ugyanúgy erős ligaban vannak csak 10szer annyi pénzt kínálnak mint mi vagy egy bayern.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 24., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. augusztus 24., csütörtök 20:01
Holnap lemondRealista24 írta:Jajaja, ezt is olvastam meg hogy a PM azt mondta nem elég egy sima bocsánatkérés.Bencze írta:
Valamelyik spanyol kebabosnal olvastam hogy a ho vegen (28-an talan ha jol remlik) RFEF tart egy rendkivuli gyulest es ott szavaznak sorsarol
Most már a csaj is kéri, hogy legyen eljárás a szabályok szerint.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 24., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 24., csütörtök 19:30
Konkrétan még bőven posztjának egyik legjobbja. PL arca és Pool arca. 2-3 éve fixen lenne még magas szinten, ha nincs sérülés.dzsi91 írta: Ez a salah igazolás azért már elég durva szint. 31 éves premjerliga egyik arca mégha túl is van a legjobb évein azért egy normális világban ő még menne egy kört a barszában vagy a juvéban mielott elmegy pénzt keresni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 24., csütörtök 19:26
Ahol ennyi pénz van ott előbb utóbb foci is lesz. Ki a szar akar ereje teljében a cityben vagy a psgben focizni? Ezt mondtuk 2010ben most meg a játékosok 70%a sportszakmai szempontból is inkabb a cityt valasztana mintegy barszát vagy olaszt.kodo írta:Ki a szar akar ereje teljében sivatagban focizni? Ertelmes játékos aligha.dzsi91 írta: Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 24., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:15
Ebből is látszik, hogy nagy ötlet volt Pereztől. Tartok tőle, hogy itt indul a lejtő az európai klubfutballnak. Az összes, marketing szempontból húzónév Európán kívül van lassan. Jövőre felkészül Mbappe.Realista24 írta:Legfőképpen az arabok fúrtak meg azt is, plusz a többi sportszakértő befektető Angliában.andreas9109 írta: Nem kellett volna megfúrni a szuperligát. Akkor lenne alternatíva a szaudi pènzzel szemben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:07
Legfőképpen az arabok fúrtak meg azt is, plusz a többi sportszakértő befektető Angliában.andreas9109 írta: Nem kellett volna megfúrni a szuperligát. Akkor lenne alternatíva a szaudi pènzzel szemben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:01
Neves? Vagy lemaradtam valamirol?Yazid írta: Engem annyira nem hat meg a saudi bevásárlás, olyanok mentek akik semmiféle vízet nem zavarnak.
Neymar, milinkovic, navas? Vagy ki olyan huuu de nagy playa akiért sírni lehet?![]()
Cr, benz akik nagy nevek. Szarrá nyerve, levezetni.
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:40
Akik 10-20x akkora penzt kapnak, mint amit kapna mashol. Egyszeruen tul nagy a kulonbseg.kodo írta:Ki a szar akar ereje teljében sivatagban focizni? Ertelmes játékos aligha.dzsi91 írta: Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem