Ezt az egesz bekezdest nagyon adom!hehetheoriginal írta: Veletek nincs ertelme vitazni, akik az autot egy doboznak, egy penznyelo eszkoznek latjatok, ami csak arra jo, hogy elvisz a-bol b-be, nektek ezek a ma "trendi" ocsmany kinezetu kocka suvok meg magasitott, imbolygo soft mindenfele normalis design nelkuli szarok valok. Az 1 literes, de 300 lora huzott kisturbos 3 ev élettartamú motorral, a szar kibocsatasi normak miatti 3 masodperces gazreakcioval, a kis fos fekkel, amit ketto stabilabb megallas utan cserelni kell, mert olyan puha es gyorsan kopo, mint egy darab gyurma meg dörzspapir, vagy a masodpercekig gondolkodo "automata" valto. De apple carplay az van, az kurvafontos.
Vagy műanyag recsego, minden kanyarban szetesni keszulo kasztni meg muszerfal es illesztesek.
Asszony kapott csaladjatol egy teljesen uj Kia Nirot kb fel eve, most van benne 15 ezer km, amihez olyan 5 ezerrel en is hozzajarultam. Sose vezettem ennyire uj, modern autot hosszabb tavon, es szinte ugyan ezek a tapasztalataim, mint neked.
Billeg, imbolyog, ugye SUV…fekek nagyon gyengek, gazreakcio ugyanez
Az egyetlen pozitivuma a fogyasztas, ami varosban 4-5 liter! Ugye hibrid a verda szal nem csoda! Ez tenyleg patent de minden masban nekem semmit nem ad hozza a vezeteshez, meg ugy eleve 12 millaert kicsit tobbet varna az ember szerintem…
Nekem egyebkent egy 17 eves harmas bmw-m van. Ezt csak azert irom, hogy hiaba kozel 20 eves a “szarom”, mindig elmeny atulni fel nap suv-ozas utan…lehet h gombok vannak mindenhol, es 9 litert bekortyol, de a gazreakcio, olyan amilyennek kell lennie, a kormany akkor forog mikor en akarom es meg sorolhatnam reggelig…plusz mindig szivesen nezek vissza ra miutan leparkoltam
De ez nem mindenkinek fontos. Nekem az.