OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 23., szerda 9:28

Humorod első osztályú hehe :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 23., szerda 9:21

segitek: ne 130cal elozd a kamionsort, mert a valosagban az csak 120 körül van kb, autotol függoen.
sztem tök jogosan bassza fel magat mindenki, plane manapsag, amikor mar 130-150 nem gond egy atlag autonak. (ujra: elavult szabalyrendszer)
nyugodtan tedd oda 140-145-re, akkor kevesebben lesznek zabosak mögötted, ha meg a fekete audi igy is villog, be kell menni a decathlonba, mint jelen hsz iroja, es megvenni az alu bezboz schlagert. (important advice: ne felejts el labdat is venni hozza, igy nem köthet beled a rendor, hogy fegyvernek minosulo targyat tartasz nezetelteresek rendezesere a csomagtartoban)
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 23., szerda 9:05

nmate írta: mint amikor 130-cal előzöm a kamionsort és 3 méterre a seggemben villogtat a faszfej, aki azt hiszi, hogy annyit nyer ezzel
Ettől kivagyok a mai napig, idióta barmok.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 23., szerda 9:02

150-nél 80 nyilván balesetveszélyes (szerintem ebben mindenki egyetért), de azért ez közel sem annyira gyakori, mint amikor 130-cal előzöm a kamionsort és 3 méterre a seggemben villogtat a faszfej, aki azt hiszi, hogy annyit nyer ezzel. :roll: Konkrétan M1-esen a megengedett maxszal nem tudok nyugodtan előzni kamionokat, mert minden második alkalommal valakinek útban vagyok.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 23., szerda 8:12

Értelme Magyarországon pedig nincs, leghosszabb autópályaszakaszt teljes hosszát nézve is max 15 percet nyersz (elméletben), ha 130 helyett 150-nel mész. Megéri? Aligha.
viszont ha valaki 80nal totyog, vs ora szerinti 150 (ami kb 137-8), ott mar sulyos percekben lehet merni a difit, ott azert mar jogosan verem a kormanyt meg razom a valentinos monstert az ilyen söpredeknek :vivo: :kalapos:
(vmelyik nap mikor megeloztem egy ilyet, majnem atdobtam hozza a mar üres dobozt :lol: na az ott büntetopont lett volna valszeg, plane ha megszeppen es becsavarja magat az arokba :lol: :coffee: csak hallatlan birka türelmem, ami itt a forumon (meg itthon is nyilvan :lol: ) edzodik nap mint nap, az mentett meg.)

mindegy. mindent összevetve, 50 eve odagondolt es telepitett tablarendszer, minden elavult, minden rothad.
nem baj, majd a vietnami meg ukran munkasok ujjaepitik az egeszet.
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 23., szerda 7:22

Sierra írta: a rengeteg 50-es szakaszt én se értem, főleg pesten pl 4-6 sávos főutak bizonyos szakaszain.
Én picit feljebb tornásznám amúgy a sebességhatárok, 50 helyett 60, 70 helyett 80, 80 helyett 100, pályán meg 130 helyett 150. :D De ilyen sose lesz.
Ez akkor működne, ha:
- Nem lenne ennyi rossz állapotú autó idehaza, a legtöbb 500 ezer km-es szakadt e46-tal meg 3-as Golfokkal nem kellene a földútra se kimenni, nemhogy pályára.
- Kellene fejleszteni az infrastruktúrát, lenne külön kamionsáv. Jelen állapotok mellett én még sok helyen visszább is venném emiatt a korlátot. M1-esen, M7-esen sokszor akkora torlódások vannak így is, hogy 130-cal sem lehet menni.

Értelme Magyarországon pedig nincs, leghosszabb autópályaszakaszt teljes hosszát nézve is max 15 percet nyersz (elméletben), ha 130 helyett 150-nel mész. Megéri? Aligha.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 23., szerda 6:44

besteve7 írta:
Sierra írta:

a rengeteg 50-es szakaszt én se értem, főleg pesten pl 4-6 sávos főutak bizonyos szakaszain.
Én picit feljebb tornásznám amúgy a sebességhatárok, 50 helyett 60, 70 helyett 80, 80 helyett 100, pályán meg 130 helyett 150. :D De ilyen sose lesz.
Es ez mit oldana meg, mert szerintem semmit. Ugyanúgy a nagy többség 60-s táblánál a 70-nel tolná aztán meglenne a 50-el tökölő is, aki felbosszantja a többieket.
Az en esetemben 50-60nal “tokolni” 70es táblánál jobb, mint 30as táblánál hússzal.

Bytheway mindig azt kommunikálom a gyereknek is, amikor érzi hogy nem a saját lenduletemmel haladok, hogy az előttem levő csak betartja a szabályt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 22., kedd 23:48

a szelsosegek ugyanugy meglennenek, ahogy most is megvannak, de legalabb altalanossagban gyorsabban eljutna az ember a-bol b-be.

szamomra sokkal nagyobb problema a sebessegkorlatozas kerdesnel az autok szama.
itt angliaban ugye szukebbek is az utak, olyan szinten be tud egy fel bekescsaba nagysagu varos is dugulni csucsidokben, hogy elkepeszto.
motorral jobban haladok, de sokszor meg ugy is dupla ido mint google szerint lenne.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. augusztus 22., kedd 22:38

Sierra írta:
Realista24 írta: 50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
a rengeteg 50-es szakaszt én se értem, főleg pesten pl 4-6 sávos főutak bizonyos szakaszain.
Es ez mit oldana meg, mert szerintem semmit. Ugyanúgy a nagy többség 60-s táblánál a 70-nel tolná aztán meglenne a 50-el tökölő is, aki felbosszantja a többieket.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 22., kedd 22:06

Realista24 írta: 50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 22., kedd 21:16

Realista24 írta: Mielőtt az a vita tárgya hogy ki lassú, ki gyors, megérne egy misét a táblák felülvizsgálata is.

Kismillio helyen van 30as tábla, ahol fölösleges. Ha meg ezt betartja a jóember, akkor az a baj, pedig csak követi a szabályt.

50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
Persze,sok helyen kell lekorlatozni a sebesseget,az meg jobb ha ertelmetlenul,mert akkor meg tobb lesz a gyorshajto.
Az meg sok-sok penz az allamnak.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 22., kedd 20:56

Mielőtt az a vita tárgya hogy ki lassú, ki gyors, megérne egy misét a táblák felülvizsgálata is.

Kismillio helyen van 30as tábla, ahol fölösleges. Ha meg ezt betartja a jóember, akkor az a baj, pedig csak követi a szabályt.

50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. augusztus 22., kedd 20:50

Lol, 50es táblánál - ami a maximum megengedett - 40el mész az baj, gyakorlatilag ez a felvetés már hűen tükrözi a morált.

Hehével egyetértek, az alapvető frusztráltságot próbálják levezetni sokan. Szar a fizetés,a főnök kétszer megalázta a héten, sablon szar az élet.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. augusztus 22., kedd 19:33

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: meleged van, vagy mi a baj? igyal valamit pihenjel kicsit.
csak fideszes a bütyök. :lol: egyszer belém is belém állt a politika topikban, elég szép szavakkal illetett. vmi nagyon fájt neki. :'( mondjuk neked is írt egy szép hsz-t a múltkori viccedre reagálva, csak hamar törölve lett, így nem láthattad. :D
bütyök?????? :D :D :D :mrgreen:

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. augusztus 22., kedd 19:32

hehetheoriginal írta: jössz az aberralt latinokkal, akiknek a genjeiben szazmilliok kiirtasa es leigazasa van vilagszerte.
btw spanyolorszagban szinten vannak boven megelhetesi gondok tudtommal, szoval ott se chill minden perc.
de te ugyis jobban tudsz mindent mint mindenki más mert te világutazo is vagy
meleged van, vagy mi a baj? igyal valamit pihenjel kicsit.
:lol: :D lol köszi,hogy aggodsz értem :mrgreen:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. augusztus 22., kedd 18:07

Galacticos írta:
babaking írta: gyorsabb a biciklis mint az autós? Amíg a sebességhatár alatt van addig ez van. Át lehet ülni a biciklire és lehet haladni.
Rengetegszer viszek arut a belvarosba. Bejossz, megmutatod hogy kell biciklivel kivinni?
Egyet felejtetek el, hogy sokan nem hobbi autosok akik vasarnap ulnek csak autoba mert kenyelmesebb az anyoshoz azzal menni.
hehetheoriginal írta: Sztem teljesen jogos manapsag, hogy ha vki 50es tablanal 20szal totyog, akkor ott mögötte jogosan razza a kezet es anyazik mindenki.
Errol beszelek amugy: tudni es latni mi van korulottem, megfelelően kepesnek lenni vezetni es a vezetesre figyelni.
Miert megy az ilyen faszkalap 20szal?
Fél? Elvenni a jogosítványt, kozveszelyes.
Nyomkodja a mobilt, sminkel, eszik, stb? Alljon le oldalra, aztan menjen tovabb normalisan.
Ezek nem veszelyesek, csak aki 51el megy. Mert csunya gonosz hova siet.
Ismét szövegértelmezés. Nem tudom, hogy ebben vagy egy másik posztban írtam, hogy személyautó.

Nem értem miért hiszi mindenki azt hogy ez bináris. Amikor pl arról beszél valaki, hogy bizonyos területről tiltsák ki az autókat, vagy szálljon át buszra vagy biciklire senki nem az áruszállítókra meg a tűzoltókra gondol. Akinek az autó munkaeszköz mint ezek szerint neked az egy más kategória. Miért gondolja mindenki, hogy a vízszerelőt akarják szívatni... De aki teszem azt Óbudáról a népligethez jár dolgozni annak a bicikli vagy villamos bőven jobb opció (kellene, hogy legyen). És akkor ő sem állna a dugóban és te is jobban haladnál
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 22., kedd 17:57

gkovi írta:
h3x0r írta:
Nalunk (romania) ha 50-el tulleped, automatikusan 90 napra elveszik a jogositvanyt.
Ez érdekes, mert múlthéten voltam Romániában 1 hetet, és azt tapasztaltam, hogy ahol 50-es van ott a többség min. 70 hajtott :D

Es meg ez a legkisebb problema, ami romaniat illeti vezetes teren… :lol:

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2023. augusztus 22., kedd 17:51

h3x0r írta:
Sierra írta: Én a 100% vagy afölötti sebesség túllépést simán bűncselekménynek minősíteném át, nem szabálysértésnek. Egyből visszavenne mindenki az arcból az tuti. Nem is értem, miért nem lehet ezt meglépni. Bűncselekmény és brutál mértékű pénzbüntetés. Az nem normális, amikor a 70-es táblánál 160-nal robog át az ember, megkapja a csekket, befizeti és 3 nap múlva megcsinálja megint. Ugyanúgy kifizeti a csekket és minden megy tovább. Még csak büntetőpontot se kap, semmi. Szánalmas az egész rendszer.
Nalunk (romania) ha 50-el tulleped, automatikusan 90 napra elveszik a jogositvanyt.
Ez érdekes, mert múlthéten voltam Romániában 1 hetet, és azt tapasztaltam, hogy ahol 50-es van ott a többség min. 70 hajtott :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. augusztus 22., kedd 17:47

babaking írta: gyorsabb a biciklis mint az autós? Amíg a sebességhatár alatt van addig ez van. Át lehet ülni a biciklire és lehet haladni.
Rengetegszer viszek arut a belvarosba. Bejossz, megmutatod hogy kell biciklivel kivinni?
Egyet felejtetek el, hogy sokan nem hobbi autosok akik vasarnap ulnek csak autoba mert kenyelmesebb az anyoshoz azzal menni.
hehetheoriginal írta: Sztem teljesen jogos manapsag, hogy ha vki 50es tablanal 20szal totyog, akkor ott mögötte jogosan razza a kezet es anyazik mindenki.
Errol beszelek amugy: tudni es latni mi van korulottem, megfelelően kepesnek lenni vezetni es a vezetesre figyelni.
Miert megy az ilyen faszkalap 20szal?
Fél? Elvenni a jogosítványt, kozveszelyes.
Nyomkodja a mobilt, sminkel, eszik, stb? Alljon le oldalra, aztan menjen tovabb normalisan.
Ezek nem veszelyesek, csak aki 51el megy. Mert csunya gonosz hova siet.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 22., kedd 16:46

h3x0r írta:
Sierra írta: Én a 100% vagy afölötti sebesség túllépést simán bűncselekménynek minősíteném át, nem szabálysértésnek. Egyből visszavenne mindenki az arcból az tuti. Nem is értem, miért nem lehet ezt meglépni. Bűncselekmény és brutál mértékű pénzbüntetés. Az nem normális, amikor a 70-es táblánál 160-nal robog át az ember, megkapja a csekket, befizeti és 3 nap múlva megcsinálja megint. Ugyanúgy kifizeti a csekket és minden megy tovább. Még csak büntetőpontot se kap, semmi. Szánalmas az egész rendszer.
Az szép.. Én még lemaradtam ott, amikor a magyar rendszámos autók mindig gyorshajtottak, olyan helyszíni 10-20E ft környéki büntiért :D :D

Ezt aláírnám ide is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: