fogadd el, hogy zavar
sör. cigi.Amit elhiszek, de mi történt vele?:D
ezert zavarja most
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 23., szerda 11:14
sör. cigi.Amit elhiszek, de mi történt vele?:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 23., szerda 11:11
De nem kétszer olyan lassú, azért ne túlozzunk.raul 4 ever írta:
Az ilyen jellegű sportokban meg nincs meglepi. Aki fele olyan lassú, mint a mezőny, az hiába kapja meg élete nagy lehetőségét, nem fog 2x olyan gyors lenni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 23., szerda 10:46
Pont ne keverd bele a focit, mert összehasonlíthatatlan. A fociban összesorsolnak nagyokat gyengébbekkel is, akik aztán vagy okoznak meglepetést, vagy nem.besteve7 írta:De most komolyan Remy-n kivül kit zavar ez? Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, h minél többen szerepelhessenek. Életük nagy lehetősége, vszeg ennyi ember előtt, ilyen körülményeket életükben nem fognak máshogy megtapasztalni. És ha csak egy elér vmi extrát az hány embernek nyújthat extra motivációt a jövőre nézve.raul 4 ever írta: Van benne pedig valami.. Lehetne 107%-os szabály, mint az f1-ben. Valaki vagy elég jó egy szinthez, vagy nem. Ez nem olyan, mint a foci, ott a lassúból még lehet kapus![]()
, itt az atlétikában viszonylag egyszerű a koordináta-rendszer.
De hogy maradjunk a focninál, akk mostantól ne engedjük a félprofi Izlandi, Feroeri, Andorrai stb csapatokat sem a BL ben, se EB, VB selejtezőkben, mert a vége ugy is az lesz, h nagyon kikapnak a Real-tól, Bayerntől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 23., szerda 10:37
De nem zavar bazdmeg.besteve7 írta:De most komolyan Remy-n kivül kit zavar ez? Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, h minél többen szerepelhessenek. Életük nagy lehetősége, vszeg ennyi ember előtt, ilyen körülményeket életükben nem fognak máshogy megtapasztalni. És ha csak egy elér vmi extrát az hány embernek nyújthat extra motivációt a jövőre nézve.raul 4 ever írta: Van benne pedig valami.. Lehetne 107%-os szabály, mint az f1-ben. Valaki vagy elég jó egy szinthez, vagy nem. Ez nem olyan, mint a foci, ott a lassúból még lehet kapus![]()
De hogy maradjunk a focninál, akk mostantól ne engedjük a félprofi Izlandi, Feroeri, Andorrai stb csapatokat sem a BL ben, se EB, VB selejtezőkben, mert a vége ugy is az lesz, h nagyon kikapnak a Real-tól, Bayerntől.
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. augusztus 23., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. augusztus 23., szerda 10:22
De most komolyan Remy-n kivül kit zavar ez? Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, h minél többen szerepelhessenek. Életük nagy lehetősége, vszeg ennyi ember előtt, ilyen körülményeket életükben nem fognak máshogy megtapasztalni. És ha csak egy elér vmi extrát az hány embernek nyújthat extra motivációt a jövőre nézve.raul 4 ever írta: Van benne pedig valami.. Lehetne 107%-os szabály, mint az f1-ben. Valaki vagy elég jó egy szinthez, vagy nem. Ez nem olyan, mint a foci, ott a lassúból még lehet kapus![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 23., szerda 9:51
en nem is a gyengebb kepessegu utolso helyezettekrol beszelek, hanem a totalisan amatorokrol.tudta, hogy utolsó lesz, azt mondjuk nem, hogy ennyire.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 23., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 23., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 23., szerda 8:50
what?az adott ország egyszerűen nem tiszteli a sportágat eléggé
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 23., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 23., szerda 8:10
Jézus Isten. Ne láss és mondj már bele olyat, ami nincs, ezzel beállítva olyannak, ami nem vagyok.Realista24 írta:
Remy részéről van hatalmas keserűség és irigység, hogy ő nézőként jutott ki, akit meg kirohog, az meg versenyzőként ugyanazzal a semmire nem jó teljesítménnyel.
2008 környéke (16 évesen)csababarca írta:Ez mikor volt? Érdekel mikor voltál ezen a szinten.Remy írta: Nem gúnyolom ki, de nevetni azért a 4 fal között szerintem lehet, pláne, ha saját élmény is társul hozzá, hogy Pécsen, a PVSK pályán ugyanezt az időt én is megtudtam futni. Nyilván vicces, mikor én ott, ő meg itt a VB-n tette meg ugyanezt. Ott volt, megcsinálta, helytállt. Lehetősége volt, élt vele. Erről szól. Óriási élmény lehet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 23., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 23., szerda 7:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 23., szerda 6:53
Nincs itt érzékenység, legalábbis részemről. Kérdezte hogy mi baja lehet Mickeynek, meg a tucat embernek aki minuszolta, én meg tippeltem. Vagy igaz vagy nem.hehetheoriginal írta:Knezi egy utolso alpari paraszt volt, nem veletlen nem adtak azt le olyan nagyon sokszor, amikor meg volt gerince a kozmedianak. Persze az internet nem felejt.Remy írta:
Nem látom mi kivetnivaló van benne. Ennyire merevnek nem kell ám lenni, csak mert Remy ír.
De remélem Knézy kommentálása anno az Olimpián is ilyen érzéseket váltott ki, mikor majdnem belefulladt a csóka.
Itt a forumon ez mas, nem közszolgálat, nem kulturalis musor. Itt nem kellene erzekenykedni stilus miatt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 23., szerda 6:41
Ez mikor volt? Érdekel mikor voltál ezen a szinten.Remy írta: Nem gúnyolom ki, de nevetni azért a 4 fal között szerintem lehet, pláne, ha saját élmény is társul hozzá, hogy Pécsen, a PVSK pályán ugyanezt az időt én is megtudtam futni. Nyilván vicces, mikor én ott, ő meg itt a VB-n tette meg ugyanezt. Ott volt, megcsinálta, helytállt. Lehetősége volt, élt vele. Erről szól. Óriási élmény lehet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 23., szerda 0:49
Igazából ezt elég sokáig lehetne görgetni, mert például hosszútávfutásban az afrikaiak nyugodtan feltehetik ezt a kérdést, vagy ott a sprint, ahol jamaika és amerika kis túlzással kitudna állítani egy döntőt simán, csak ugye nem kvalifikálhatja mindenki magát a tornákra. Pedig idő alapján ott kéne lenniük.'shutterisland írta:
meg ilyenkor felmerul a kerdes, hogy igazsagos e az, hogy a gibraltari villanyszerelo potyoghet mbappek meg ceronaldok ellen ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 23., szerda 0:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 23., szerda 0:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 23., szerda 0:11
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem