Es ez mit oldana meg, mert szerintem semmit. Ugyanúgy a nagy többség 60-s táblánál a 70-nel tolná aztán meglenne a 50-el tökölő is, aki felbosszantja a többieket.Sierra írta:a rengeteg 50-es szakaszt én se értem, főleg pesten pl 4-6 sávos főutak bizonyos szakaszain.Realista24 írta: 50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
Én picit feljebb tornásznám amúgy a sebességhatárok, 50 helyett 60, 70 helyett 80, 80 helyett 100, pályán meg 130 helyett 150.De ilyen sose lesz.

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
a rengeteg 50-es szakaszt én se értem, főleg pesten pl 4-6 sávos főutak bizonyos szakaszain.Realista24 írta: 50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
Én picit feljebb tornásznám amúgy a sebességhatárok, 50 helyett 60, 70 helyett 80, 80 helyett 100, pályán meg 130 helyett 150.

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Persze,sok helyen kell lekorlatozni a sebesseget,az meg jobb ha ertelmetlenul,mert akkor meg tobb lesz a gyorshajto.Realista24 írta: Mielőtt az a vita tárgya hogy ki lassú, ki gyors, megérne egy misét a táblák felülvizsgálata is.
Kismillio helyen van 30as tábla, ahol fölösleges. Ha meg ezt betartja a jóember, akkor az a baj, pedig csak követi a szabályt.
50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
Az meg sok-sok penz az allamnak.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mielőtt az a vita tárgya hogy ki lassú, ki gyors, megérne egy misét a táblák felülvizsgálata is.
Kismillio helyen van 30as tábla, ahol fölösleges. Ha meg ezt betartja a jóember, akkor az a baj, pedig csak követi a szabályt.
50re ugyanez igaz, számtalan helyen mehetne a 60-70 nyugodtan, de nem, véletlen sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Lol, 50es táblánál - ami a maximum megengedett - 40el mész az baj, gyakorlatilag ez a felvetés már hűen tükrözi a morált.
Hehével egyetértek, az alapvető frusztráltságot próbálják levezetni sokan. Szar a fizetés,a főnök kétszer megalázta a héten, sablon szar az élet.
Hehével egyetértek, az alapvető frusztráltságot próbálják levezetni sokan. Szar a fizetés,a főnök kétszer megalázta a héten, sablon szar az élet.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
bütyök??????Sierra írta:csak fideszes a bütyök.hehetheoriginal írta: meleged van, vagy mi a baj? igyal valamit pihenjel kicsit.egyszer belém is belém állt a politika topikban, elég szép szavakkal illetett. vmi nagyon fájt neki.
mondjuk neked is írt egy szép hsz-t a múltkori viccedre reagálva, csak hamar törölve lett, így nem láthattad.
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
hehetheoriginal írta: jössz az aberralt latinokkal, akiknek a genjeiben szazmilliok kiirtasa es leigazasa van vilagszerte.
btw spanyolorszagban szinten vannak boven megelhetesi gondok tudtommal, szoval ott se chill minden perc.
meleged van, vagy mi a baj? igyal valamit pihenjel kicsit.de te ugyis jobban tudsz mindent mint mindenki más mert te világutazo is vagy

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ismét szövegértelmezés. Nem tudom, hogy ebben vagy egy másik posztban írtam, hogy személyautó.Galacticos írta:Rengetegszer viszek arut a belvarosba. Bejossz, megmutatod hogy kell biciklivel kivinni?babaking írta: gyorsabb a biciklis mint az autós? Amíg a sebességhatár alatt van addig ez van. Át lehet ülni a biciklire és lehet haladni.
Egyet felejtetek el, hogy sokan nem hobbi autosok akik vasarnap ulnek csak autoba mert kenyelmesebb az anyoshoz azzal menni.Ezek nem veszelyesek, csak aki 51el megy. Mert csunya gonosz hova siet.hehetheoriginal írta: Sztem teljesen jogos manapsag, hogy ha vki 50es tablanal 20szal totyog, akkor ott mögötte jogosan razza a kezet es anyazik mindenki.
Errol beszelek amugy: tudni es latni mi van korulottem, megfelelően kepesnek lenni vezetni es a vezetesre figyelni.
Miert megy az ilyen faszkalap 20szal?
Fél? Elvenni a jogosítványt, kozveszelyes.
Nyomkodja a mobilt, sminkel, eszik, stb? Alljon le oldalra, aztan menjen tovabb normalisan.
Nem értem miért hiszi mindenki azt hogy ez bináris. Amikor pl arról beszél valaki, hogy bizonyos területről tiltsák ki az autókat, vagy szálljon át buszra vagy biciklire senki nem az áruszállítókra meg a tűzoltókra gondol. Akinek az autó munkaeszköz mint ezek szerint neked az egy más kategória. Miért gondolja mindenki, hogy a vízszerelőt akarják szívatni... De aki teszem azt Óbudáról a népligethez jár dolgozni annak a bicikli vagy villamos bőven jobb opció (kellene, hogy legyen). És akkor ő sem állna a dugóban és te is jobban haladnál
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
gkovi írta:Ez érdekes, mert múlthéten voltam Romániában 1 hetet, és azt tapasztaltam, hogy ahol 50-es van ott a többség min. 70 hajtotth3x0r írta:
Nalunk (romania) ha 50-el tulleped, automatikusan 90 napra elveszik a jogositvanyt.![]()
Es meg ez a legkisebb problema, ami romaniat illeti vezetes teren…

-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ez érdekes, mert múlthéten voltam Romániában 1 hetet, és azt tapasztaltam, hogy ahol 50-es van ott a többség min. 70 hajtotth3x0r írta:Nalunk (romania) ha 50-el tulleped, automatikusan 90 napra elveszik a jogositvanyt.Sierra írta: Én a 100% vagy afölötti sebesség túllépést simán bűncselekménynek minősíteném át, nem szabálysértésnek. Egyből visszavenne mindenki az arcból az tuti. Nem is értem, miért nem lehet ezt meglépni. Bűncselekmény és brutál mértékű pénzbüntetés. Az nem normális, amikor a 70-es táblánál 160-nal robog át az ember, megkapja a csekket, befizeti és 3 nap múlva megcsinálja megint. Ugyanúgy kifizeti a csekket és minden megy tovább. Még csak büntetőpontot se kap, semmi. Szánalmas az egész rendszer.

- Galacticos
Rengetegszer viszek arut a belvarosba. Bejossz, megmutatod hogy kell biciklivel kivinni?babaking írta: gyorsabb a biciklis mint az autós? Amíg a sebességhatár alatt van addig ez van. Át lehet ülni a biciklire és lehet haladni.
Egyet felejtetek el, hogy sokan nem hobbi autosok akik vasarnap ulnek csak autoba mert kenyelmesebb az anyoshoz azzal menni.
Ezek nem veszelyesek, csak aki 51el megy. Mert csunya gonosz hova siet.hehetheoriginal írta: Sztem teljesen jogos manapsag, hogy ha vki 50es tablanal 20szal totyog, akkor ott mögötte jogosan razza a kezet es anyazik mindenki.
Errol beszelek amugy: tudni es latni mi van korulottem, megfelelően kepesnek lenni vezetni es a vezetesre figyelni.
Nyomkodja a mobilt, sminkel, eszik, stb? Alljon le oldalra, aztan menjen tovabb normalisan.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az szép.. Én még lemaradtam ott, amikor a magyar rendszámos autók mindig gyorshajtottak, olyan helyszíni 10-20E ft környéki büntiérth3x0r írta:Nalunk (romania) ha 50-el tulleped, automatikusan 90 napra elveszik a jogositvanyt.Sierra írta: Én a 100% vagy afölötti sebesség túllépést simán bűncselekménynek minősíteném át, nem szabálysértésnek. Egyből visszavenne mindenki az arcból az tuti. Nem is értem, miért nem lehet ezt meglépni. Bűncselekmény és brutál mértékű pénzbüntetés. Az nem normális, amikor a 70-es táblánál 160-nal robog át az ember, megkapja a csekket, befizeti és 3 nap múlva megcsinálja megint. Ugyanúgy kifizeti a csekket és minden megy tovább. Még csak büntetőpontot se kap, semmi. Szánalmas az egész rendszer.

Ezt aláírnám ide is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mar ott elvan cseszve az egesz, hogy annyira csoro orszagban elunk, hogy muszaj a bontoszokevenyeket is az utakon tartani, kulonben a lakossag nagy resze nem jutna el munkaba, vagy nem tudna penzt kolteni.
Ha komolyan vennek a muszaki vizsgakat, akkor a 15+ eves autok nagy resze mehetne a zuzdaba, vagy meg keletebbre. Alig van olyan 5+ eves dizel auto a hasznaltauton, amiben normalisan mukodik az uzemanyag es a kipufogorendszer. A lakossag nagy resze keptelen ep esszel felfogni, hogy gumit nem csak azert kell a kerekre rakni, hogy guruljon az auto, hanem hogy meg is tudj allni, ne adj isten ne repulj el az elso kanyarban.
A mindenfele vilagito fenyszoros vagy lopakodo autokrol meg inkabb ne is beszeljunk...
10 eve vezetek es egyre csak szarabb a helyzet.
Ha komolyan vennek a muszaki vizsgakat, akkor a 15+ eves autok nagy resze mehetne a zuzdaba, vagy meg keletebbre. Alig van olyan 5+ eves dizel auto a hasznaltauton, amiben normalisan mukodik az uzemanyag es a kipufogorendszer. A lakossag nagy resze keptelen ep esszel felfogni, hogy gumit nem csak azert kell a kerekre rakni, hogy guruljon az auto, hanem hogy meg is tudj allni, ne adj isten ne repulj el az elso kanyarban.
A mindenfele vilagito fenyszoros vagy lopakodo autokrol meg inkabb ne is beszeljunk...
10 eve vezetek es egyre csak szarabb a helyzet.
- babaking
Egyértelmű. Aki nem vezet nem vesz drága autót, nem viszi szervízbe, nem tankolja stb. Brutál bevételkiesés mind az államnak mind egy hatalmas iparágnak.hehetheoriginal írta:
De ez senkinek nem erdeke, neha neha elbasznak par embert, akkor mindenki fel van haborodva, aztan minden megy tovabb
Arról már nem is beszélve, hogy aki autó helyett gyalog megy, vagy biciklivel az adott esetben még fittebb is, tovább is él aztán még tovább el is kell tartani.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem teljesen jogos manapsag, hogy ha vki 50es tablanal 20szal totyog, akkor ott mögötte jogosan razza a kezet es anyazik mindenki.nmate írta:50 a max sebesség Gala, nem kötelező annyival menni. Kis tolerancia nem ártana mindenki részéről, és mindenki boldog lenne.Galacticos írta: Mert az aztan sokkal jobb amikor 50es tablanal a kalapos suzukis bacsi 40el megy nehogy tul lepje, vagy amikor ketsavos uton 70es tablanal mindketten fej fej mellett 60al versenyeznek. A biciklisek meg igyis tul baleset veszelyesek foleg a belvarosba amikor mar gyorsabban mennek mimt az autosok, a zebran at tolni a biciklit azt 10bol 8elfelejti es a kid utcabol kiront 40el eléd. De igen, jobban kene buntetni aki tul lepi az 50et.![]()
Tul sok az onjelolt rendor itt is ahogy latom.
Szerencsére önjelölt rendőr több van itt, mint önjelölt Toretto.
Csak elbambult es benne van a gondolataiban? Szet kene nezni, eszbe kene kapni, nem egyedul vagyunk az utakon, masok is vannak, tekintettel kellene lenni a tobbi emberre is.
ez egyertelmu. Ide is vonatkozik, hogy akinek nincs meg az agyi kapacitasa a feladathoz, pl nem meri fel esszel, hogy nem veletlen 10 vagy 30 kmh van jatszoter vagy iskola mellett kiteve, ezektol a buziktol is elszedni a jogositvanyt.De a haladósan vezetés nem egyenlő a szaguldozással (plane lakkot teruleten) illetve az előzékenység hiányával.
Iq teszthez, szellemi kepesseghez kötni a megszerzeset, pszichológiai teszt. Diszkrimináció? Remelem is!
De ez senkinek nem erdeke, neha neha elbasznak par embert, akkor mindenki fel van haborodva, aztan minden megy tovabb
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Nalunk (romania) ha 50-el tulleped, automatikusan 90 napra elveszik a jogositvanyt.Sierra írta: Én a 100% vagy afölötti sebesség túllépést simán bűncselekménynek minősíteném át, nem szabálysértésnek. Egyből visszavenne mindenki az arcból az tuti. Nem is értem, miért nem lehet ezt meglépni. Bűncselekmény és brutál mértékű pénzbüntetés. Az nem normális, amikor a 70-es táblánál 160-nal robog át az ember, megkapja a csekket, befizeti és 3 nap múlva megcsinálja megint. Ugyanúgy kifizeti a csekket és minden megy tovább. Még csak büntetőpontot se kap, semmi. Szánalmas az egész rendszer.
- babaking
Ámen.hehetheoriginal írta: ezt az összeset amit leirtatok rövidre lehetne zarni, ha valoban csak az kaphatna jogositvanyt es jogosultsagot gepjarmu vezetesere, aki valoban kepes ra normalisan.
tul sok szabaly, tul nagy szigor, nem tesz jot az embernek, es az ember szabadsagerzetenek es lelkiallapotanak.
az önvezeto autokat lehet majd szabalyozni, beirni a kodba, hogy mikor mit es hogy, de engem ne korlatozzanak.
en balesetmentesen, odafigyelve, ha kell haladosan, ha kell relaxmodban vezetek, de mindig tisztaban vagyok a kornyezetemmel, hogy kik es hol vannak korulottem az utakon.
sok majom meg csak elore lat 1 dimenzioban. rögtön elvennem a jogositvanyt.
ha 20an maradunk az utakon, akkor 20an. dont care.
Én is haladósan vezetek. De a haladósan vezetés nem egyenlő a száguldozással (pláne lakott területen) illetve az előzékenység hiányával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2023. augusztus 22., kedd 16:07-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
50 a max sebesség Gala, nem kötelező annyival menni. Kis tolerancia nem ártana mindenki részéről, és mindenki boldog lenne.Galacticos írta: Mert az aztan sokkal jobb amikor 50es tablanal a kalapos suzukis bacsi 40el megy nehogy tul lepje, vagy amikor ketsavos uton 70es tablanal mindketten fej fej mellett 60al versenyeznek. A biciklisek meg igyis tul baleset veszelyesek foleg a belvarosba amikor mar gyorsabban mennek mimt az autosok, a zebran at tolni a biciklit azt 10bol 8elfelejti es a kid utcabol kiront 40el eléd. De igen, jobban kene buntetni aki tul lepi az 50et.![]()
Tul sok az onjelolt rendor itt is ahogy latom.
Szerencsére önjelölt rendőr több van itt, mint önjelölt Toretto.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt az összeset amit leirtatok rövidre lehetne zarni, ha valoban csak az kaphatna jogositvanyt es jogosultsagot gepjarmu vezetesere, aki valoban kepes ra normalisan.
tul sok szabaly, tul nagy szigor, nem tesz jot az embernek, es az ember szabadsagerzetenek es lelkiallapotanak.
az önvezeto autokat lehet majd szabalyozni, beirni a kodba, hogy mikor mit es hogy, de engem ne korlatozzanak.
en balesetmentesen, odafigyelve, ha kell haladosan, ha kell relaxmodban vezetek, de mindig tisztaban vagyok a kornyezetemmel, hogy kik es hol vannak korulottem az utakon.
thereisonly1ronaldo
Én a 100% vagy afölötti sebesség túllépést simán bűncselekménynek minősíteném át, nem szabálysértésnek. Egyből visszavenne mindenki az arcból az tuti. Nem is értem, miért nem lehet ezt meglépni. Bűncselekmény és brutál mértékű pénzbüntetés. Az nem normális, amikor a 70-es táblánál 160-nal robog át az ember, megkapja a csekket, befizeti és 3 nap múlva megcsinálja megint. Ugyanúgy kifizeti a csekket és minden megy tovább. Még csak büntetőpontot se kap, semmi. Szánalmas az egész rendszer. Az objektív felelősség is faszság, azt kéne elsőkörben eltörölni, és a sima közig. bírság után is osztogatni a büntetőpontokat. Jah, hogy nem a tulaj/üzembentartó vezette az autót? Hát bocsi, legközelebb majd jobban meggondolja kinek adja kölcsön. Feleljen csak szépen ő azért a szabálysértésért, amit az ő autójával követnek el.