csak fideszes a bütyök.hehetheoriginal írta: meleged van, vagy mi a baj? igyal valamit pihenjel kicsit.
OFF
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jössz az aberralt latinokkal, akiknek a genjeiben szazmilliok kiirtasa es leigazasa van vilagszerte.
btw spanyolorszagban szinten vannak boven megelhetesi gondok tudtommal, szoval ott se chill minden perc.
btw spanyolorszagban szinten vannak boven megelhetesi gondok tudtommal, szoval ott se chill minden perc.
meleged van, vagy mi a baj? igyal valamit pihenjel kicsit.de te ugyis jobban tudsz mindent mint mindenki más mert te világutazo is vagy
thereisonly1ronaldo
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én spanyolországban élek kb 17 éve de itt elvileg mindenre azt mondják,hogy manana,ahhoz képest itt az utakon az auto és kamion soförök eléggé agresszivak es tiszta ideg,hmmmm szerintem ez dolog az egész világra igaz nem csak a keleti soförökre! de te ugyis jobban tudsz mindent mint mindenki más mert te világutazo is vagyhehetheoriginal írta: az utakon valo viselkedes egyenesen aranyos es osszefugg a mindennapokkal, hogy mindenki full ideg es be van feszulve, mert azon jar az agya, hogy vajon lesz e mit enni a het vegere...
minden mindennel összefügg, roncstarsadalom.
vajon ausztriaban miert nyugodt es normalis kb mindenki (talan mar tul lassu es elozekeny is, es ez mar atmegy balesetveszelyesbe) a bevandorlo majom kelet-europai ups meg dhl futarokon kivul?
- hehetheoriginal
az utakon valo viselkedes egyenesen aranyos es osszefugg a mindennapokkal, hogy mindenki full ideg es be van feszulve, mert azon jar az agya, hogy vajon lesz e mit enni a het vegere...
vajon ausztriaban miert nyugodt es normalis kb mindenki (talan mar tul lassu es elozekeny is, es ez mar atmegy balesetveszelyesbe) a bevandorlo majom kelet-europai ups meg dhl futarokon kivul?
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hát azért itt ott vannak lemaradások a rollereken kívül is. Pl. biciklisek előzésének szabályozása.Tjacks írta:Időpontot nemtudok, de ha még nem történt meg az elektromos rollerek szabályozása akkor remélem most sor kerül rá.babaking írta: A KRESZ felülvizsgálatával kapcsolatban tud valaki részleteket?
- Mikorra várható módosítás?
- Melyik témakörökkel foglalkoznak?
Stb...
Szerintem alapvetően a KRESZ-el sok probléma nincsen, a vezetési morállal annál inkább, aki 150-el repeszt a szentendrein mert túl sok volt a need for speed azzal sok mindent nem lehet kezdeni,nagyon komoly büntetésekkel kellene példát statuálni.
De nem csak a száguldással van baj, egyre több a türelmetlenebb, anyázós sofőr, megy a büntetőfékezés, ráhúzás, a zsákom tele van az ilyenekkel.
Abban is egyetértek, hogy a büntetési katalógus is egy vicc. A gyorshajtást sokkal szigorúbban büntetném. 100%os túllépés felett ugrana a jogsi egy évre. Én is szeretnék haladni, de utóbbira nem nagyon van mentség.
Ami érdekes, hogy mindenki mondja, hogy hulladék a morál. De ebbe mindenki beletartozik. Vagy mindenki azt hiszi, hogy mindenki más barom, csak ő helikopter?
Egyébként nem menthetetlen az ország, az utóbbi időben egy rakás figyelmes és előzékeny autóssal találkoztam. Lehet, hogy ha a legdurvább 10%-tól elvennénk a jogsit a maradék 90 megnyugodna és normális lenne?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Halfkey írta: Kemény, nemtudom mi lehet, partner aki küldte csinált e gyanúsat.
Nekem egyszer volt ilyenem Revon évekkel ezelõtt, azt kb két nap alatt megoldották miután küldtem a papírokat.
Koszonom szepen az infokat, hatha nekem is ket het alatt feloldjak.
Kemény, nemtudom mi lehet, partner aki küldte csinált e gyanúsat.
Nekem egyszer volt ilyenem Revon évekkel ezelõtt, azt kb két nap alatt megoldották miután küldtem a papírokat.
- realmadrid95
Halfkey írta:realmadrid95 írta:
Igen, businessre erkezett az osszeg, ennek ellenere letiltottak. Chatrobotok nem tudtak megfelelo tajekoztatast adni, azt irtak nagyvonalakban, hogy mindegy hogyan erkezik meg, ha ok “gyanusnak” talaljak.
Juanito: Koszonom szepen neked is a valaszt.
Ne chatrobottal beszélj akkor, hanem küldd el a supportjuknam az elõlegszámlát - pár nap alatt fel fogják oldani.
A Wise alternatíva valóban, de ilyen ott is lehet egy egyébként.
Support irta, hogy varhatoan 3 honap a feloldas, majd irnak, ha barmi tortenik. Se tobbet, se kevesebbet nem fuztek hozza.
Ne chatrobottal beszélj akkor, hanem küldd el a supportjuknam az elõlegszámlát - pár nap alatt fel fogják oldani.realmadrid95 írta:Igen, businessre erkezett az osszeg, ennek ellenere letiltottak. Chatrobotok nem tudtak megfelelo tajekoztatast adni, azt irtak nagyvonalakban, hogy mindegy hogyan erkezik meg, ha ok “gyanusnak” talaljak.Halfkey írta:
Amúgy ezt kevéssé értem. Ez fõleg személyes számláknál szokott lenni, elõleget meg Business Revolutra kértél, nem?
A Wise alternatíva valóban, de ilyen ott is lehet egy egyébként.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Időpontot nemtudok, de ha még nem történt meg az elektromos rollerek szabályozása akkor remélem most sor kerül rá.babaking írta: A KRESZ felülvizsgálatával kapcsolatban tud valaki részleteket?
Stb...
Szerintem alapvetően a KRESZ-el sok probléma nincsen, a vezetési morállal annál inkább, aki 150-el repeszt a szentendrein mert túl sok volt a need for speed azzal sok mindent nem lehet kezdeni,nagyon komoly büntetésekkel kellene példát statuálni.
De nem csak a száguldással van baj, egyre több a türelmetlenebb, anyázós sofőr, megy a büntetőfékezés, ráhúzás, a zsákom tele van az ilyenekkel.
- realmadrid95
Igen, businessre erkezett az osszeg, ennek ellenere letiltottak. Chatrobotok nem tudtak megfelelo tajekoztatast adni, azt irtak nagyvonalakban, hogy mindegy hogyan erkezik meg, ha ok “gyanusnak” talaljak.Halfkey írta:Amúgy ezt kevéssé értem. Ez fõleg személyes számláknál szokott lenni, elõleget meg Business Revolutra kértél, nem?realmadrid95 írta: Sziasztok! Tudtok valami Revolut alternativat? Kulfoldi megrendelonk volt es euroban kuldott osszeget(0.8 millio eloleg anyagra.) emiatt penzmosas gyanuja miatt ugy nez ki, hogy 3 honapra lekorlatoztak a szamlam.
Amúgy ezt kevéssé értem. Ez fõleg személyes számláknál szokott lenni, elõleget meg Business Revolutra kértél, nem?realmadrid95 írta: Sziasztok! Tudtok valami Revolut alternativat? Kulfoldi megrendelonk volt es euroban kuldott osszeget(0.8 millio eloleg anyagra.) emiatt penzmosas gyanuja miatt ugy nez ki, hogy 3 honapra lekorlatoztak a szamlam.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A KRESZ felülvizsgálatával kapcsolatban tud valaki részleteket?
Stb...
Stb...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Wise-t használok Revolut mellett hasonló célokra. Egyelőre lekopogom, egyikkel se volt soha semmilyen gondom.realmadrid95 írta: Sziasztok! Tudtok valami Revolut alternativat? Kulfoldi megrendelonk volt es euroban kuldott osszeget(0.8 millio eloleg anyagra.) emiatt penzmosas gyanuja miatt ugy nez ki, hogy 3 honapra lekorlatoztak a szamlam.
- realmadrid95
Sziasztok! Tudtok valami Revolut alternativat? Kulfoldi megrendelonk volt es euroban kuldott osszeget(0.8 millio eloleg anyagra.) emiatt penzmosas gyanuja miatt ugy nez ki, hogy 3 honapra lekorlatoztak a szamlam.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ettől a supercarblondietól agyfaszt kapok, tudnám mire ez a hype, a hozzáértése az autókhoz annyi, mint egy hobbistának kb.kecsu10 írta: https://youtu.be/hnNO3p4dHPA
Ahányszor megnézem ezt a legendás autót, talán a valaha volt legjobb autót ami készült, (de az egyik biztosan, tuti top3), eszembe jut, hogy ennek az értékét fizettük ki Hazardért, hogy üljön a padon, és diszkomfortosan hamburgert eszegessen. Őrült világ ez, a valaha volt legnagyobb bukás a futballban, az biztos.
Inkább akkor Pistával egy 300SL
Wc papírként is hasznosabb a pénz mint Hazi fizujára, ez nem nagy szó.kecsu10 írta:De az már csak többet fog érni. Jobb helyre fektette volna a pénzét Perez papa, mert Hazard barátunk konkrétan csak mínusz volt. Ez meg csak érték. A kettő közül egyértelműen az Slr éri meg jobban azt a pénzt.Faust írta: Miert, egy szaros autoert ennyit elkerni nem orultseg?![]()
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
De az már csak többet fog érni. Jobb helyre fektette volna a pénzét Perez papa, mert Hazard barátunk konkrétan csak mínusz volt. Ez meg csak érték. A kettő közül egyértelműen az Slr éri meg jobban azt a pénzt.Faust írta: Miert, egy szaros autoert ennyit elkerni nem orultseg?![]()
- hehetheoriginal
Top komment: i cant believe they let her touch it
Eddig a 250gto volt a rekorder, de latom valami arabnak volt egy kis egetnivalo zsebpenze...
Eddig a 250gto volt a rekorder, de latom valami arabnak volt egy kis egetnivalo zsebpenze...
thereisonly1ronaldo
Miert, egy szaros autoert ennyit elkerni nem orultseg?