kierkegaard írta:
nem tudom hogy "vótmá" de:
"Reports in France claim that Kylian Mbappe was not invited to Neymar's farewell party at PSG. L'Equipe added that the club captain and Brazilian teammate Marquinhos was present to say goodbye to his friend. Kylian Mbappe returned to first-team training at PSG as soon as Neymar made it clear about moving to Al-Hilal."
Nekem ez gyanúsan úgy tűnik, hogy átbaszodott a real a palánkon és bappe nem igazán tervez onnan eljönni.
Ha nemjön 31ikéig akkor elég nyilvánvaló. Az egész story bűzlik.
Úgyvolt, hogy ha marad azért marad, hogy felvegye a nagy bónuszokat és ingyen távozhasson ezzel a Realnak is könnyebb lesz kifizetni anyuci égigérő igényeit. Aztán most elvileg azért marad, hogy a psg nehogy bukjon rajta ami megint csak wtf mert ha nem hosszabbít a psg bukni fog rajta. Jah és visszakerült a keretbe elvileg azért mert lemondott a bónuszokról de akkor meg végképp nincs semmilyen indoka maradni.
Még arra van esély, hogy itt a háttérben teljesen más zajlik mint amit mindenki kommunikál és 31én a psg kap majd tőlünk valamennyit de ha az a dátum lepereg onnantól csak idő kérdése, hogy megint hosszabbítson.
gusztustalan és érthetetlen az egész és már annyira erőltetett, hogy ha esetleg jönne max annak tudnék örülni, hogy végre vége van ennek a bohózatnak és nemkell több cikket olvasni erről. De valami nagyon nincs rendben a fejével az embernek akkor már inkább elviselem ,hogy most viniciusz a mi céronaldónk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams