Kb ahogy labdához ért felhangosodott az Anfield folyamat meg tapsolták végig

Szét van szopkodva az emberünk szerencsére

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 19., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 19., szombat 20:03
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 19., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 19., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 19., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 19:15
Semmi köze a magyarkodáshoz, az első félidei teljesítményére amit írtál, túlzó volt. Ha kínaíról írtad volna is az lett volna.miro. írta:En ettol agyfaszt kapok,hogy egy magyart nem lehet megdicserni ugy,hogy arra valaki ne jojjon valami negativ szarral.Tjacks írta:
Bazdki hát menj át write only modeba ha zavarja a lelked hogy vki nem ért egyet veled. Első félidőben jelentetted ki , én arra reagáltam hogy a kimagasló sztem túlzó de tény hogy jól játszik. Ha nem megy a szövegértés azzal nehéz mit kezdeni.
De ha a Guller csinal ket cselt edzesen,akkor o az uj kezdo szupersztarunk. ( guller egy pelda,lehet ez barmelyik csapatbol,barki)
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. augusztus 19., szombat 18:56
JogosTjacks írta:Steve sztem fordítsd le újrabesteve7 írta:
Stamford Bridge? Mióta lett ő is a Chelsea játékosa![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. augusztus 19., szombat 18:51
Kapjál agyfaszt, mondom, menj át write onlyba. Olvasd vissza mit írtam az elsőben, majd utána a másodikban.miro. írta:En ettol agyfaszt kapok,hogy egy magyart nem lehet megdicserni ugy,hogy arra valaki ne jojjon valami negativ szarral.Tjacks írta:
Bazdki hát menj át write only modeba ha zavarja a lelked hogy vki nem ért egyet veled. Első félidőben jelentetted ki , én arra reagáltam hogy a kimagasló sztem túlzó de tény hogy jól játszik. Ha nem megy a szövegértés azzal nehéz mit kezdeni.
De ha a Guller csinal ket cselt edzesen,akkor o az uj kezdo szupersztarunk. ( guller egy pelda,lehet ez barmelyik csapatbol,barki)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. augusztus 19., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 19., szombat 18:47
En ettol agyfaszt kapok,hogy egy magyart nem lehet megdicserni ugy,hogy arra valaki ne jojjon valami negativ szarral.Tjacks írta:
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. augusztus 19., szombat 18:44
Steve sztem fordítsd le újrabesteve7 írta:Stamford Bridge? Mióta lett ő is a Chelsea játékosaAnthony írta: Dominik Szoboszlai (8/10):
One of the few players to shine at Stamford Bridge - and performed even more impressively here, winning the penalty with a neat turn - and embarrassingly exaggerated fall - just inside the area. The Hungarian was involved in nearly all of Liverpool's best attacks and he also took the shot which led to Jota making it 3-1. A seriously exciting talent on the ball, Szoboszlai looks set to become a star at Anfield.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. augusztus 19., szombat 18:42
Bazdki hát menj át write only modeba ha zavarja a lelked hogy vki nem ért egyet veled. Első félidőben jelentetted ki , én arra reagáltam hogy a kimagasló sztem túlzó de tény hogy jól játszik. Ha nem megy a szövegértés azzal nehéz mit kezdeni.miro. írta:Ahh csak hazabeszeles..Anthony írta: Dominik Szoboszlai (8/10):
One of the few players to shine at Stamford Bridge - and performed even more impressively here, winning the penalty with a neat turn - and embarrassingly exaggerated fall - just inside the area. The Hungarian was involved in nearly all of Liverpool's best attacks and he also took the shot which led to Jota making it 3-1. A seriously exciting talent on the ball, Szoboszlai looks set to become a star at Anfield.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 19., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 19., szombat 18:36
Ahh csak hazabeszeles..Anthony írta: Dominik Szoboszlai (8/10):
One of the few players to shine at Stamford Bridge - and performed even more impressively here, winning the penalty with a neat turn - and embarrassingly exaggerated fall - just inside the area. The Hungarian was involved in nearly all of Liverpool's best attacks and he also took the shot which led to Jota making it 3-1. A seriously exciting talent on the ball, Szoboszlai looks set to become a star at Anfield.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. augusztus 19., szombat 18:34
Stamford Bridge? Mióta lett ő is a Chelsea játékosaAnthony írta: Dominik Szoboszlai (8/10):
One of the few players to shine at Stamford Bridge - and performed even more impressively here, winning the penalty with a neat turn - and embarrassingly exaggerated fall - just inside the area. The Hungarian was involved in nearly all of Liverpool's best attacks and he also took the shot which led to Jota making it 3-1. A seriously exciting talent on the ball, Szoboszlai looks set to become a star at Anfield.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 19., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. augusztus 19., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. augusztus 19., szombat 17:49
Mostmár írhatod, megengedemmiro. írta:Ahogy irod.tomi_b írta:
Teljesen egyértelmű, 2 gólban is kulcsszereplő volt eddig.
Persze van még hova fejlődnie, de ez nagyon bíztató kezdés.
Labdabiztos,agressziv,fejben gyors,nem korulmenyeskedik,a masodik felidoben meg tobbet vallal,hajt,latszik hogy van ereje.
Nins alibi,de nem is vallalja tul magat.
Hallatszik hogy az Anflieden is nagyon sokat tapsoljak.
Ma a meccs legjobbja. ( Azt nem irom oda,hogy kimagasloan,azert magyar-magyart ne dicserjen mar,hat ezt egybol eszrevette a kollega. Pedig az.)![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 19., szombat 17:40
Ahogy irod.tomi_b írta:Teljesen egyértelmű, 2 gólban is kulcsszereplő volt eddig.miro. írta: Dominik kimagasloan a legjobb jatekosa a meccsnek.
Persze van még hova fejlődnie, de ez nagyon bíztató kezdés.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. augusztus 19., szombat 17:40
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem