The Spanish club will make an offer of €120M in the very last hours of this transfer window.
The plan has been in the works for weeks internally!
Az előzőhöz.
Az utolsó mondat a kedvencem.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 20., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 20., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 20., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 20., vasárnap 9:37
mintha vb cimet nyert volna.....ELSiete írta:| At times in Real Madrid’s offices they were waiting for that call from Mbappé but it has NOT happened. If it did, the scenario could still have been different. @marca #rmalive
Elneztem, hogy mennyire örült a Toulouse elleni tizi goljanak. Hihetetlen, hogy ez az ember még mindig abban a bajnokságban, ilyen játékosok között van. Semmi sem véletlen. Biztos vagyok benne, hogy idén sem tett meg mindent, hogy hozzánk jöjjön. Emberileg egyszerűen csak egy nagy NEM nekem ez az ember.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 20., vasárnap 9:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 20., vasárnap 5:32
Való világ update:Realista24 írta: Fake news update:
Nasser Al-Khelaïfi and Kylian Mbappé held a meeting on August 8 to talk about his contract situation:
Nasser: "You'll see! You will not play again! We won't give in!l”
Mbappé: “But what am I going to see? You will be the only president in history not to play me!”
(Source: @lequipe )
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 19., szombat 17:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 19., szombat 16:44
Ott írtam, fake news terjesztése, ezt már a Facebook is tiltjatomi_b írta:Miért járna neki ban? Szerintem inkább köszönet.Anthony írta:
Szeptember 1-től egy ban neki is kijárna a sok fake news miatt![]()
Ő hozza híreket, nem kell bújjad a hírportalokat meg a twittert. Arról nem tehet, hogy nem igaz amit írnak vagy hogy nem kedvelitek ezt a szappanoperát.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. augusztus 19., szombat 15:56
Miért járna neki ban? Szerintem inkább köszönet.Anthony írta:Szeptember 1-től egy ban neki is kijárna a sok fake news miattHalfkey írta:Szerintem ez Padem Twitter accja
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 19., szombat 11:46
Szeptember 1-től egy ban neki is kijárna a sok fake news miattHalfkey írta:Szerintem ez Padem Twitter accja
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 19., szombat 11:37
Ha nem jön, akkor lehetne egy olyat, hogy kibannoljak sajat magukat twitterről?gutihaz14 írta:
Kylian Mbappé will join Real Madrid this month, what we are saying is the truth. The French media are not telling the truth out of respect or in order not to harm PSG. The club has prevented us from accessing the stadium and the club's press conferences.
— @psgcommunity_
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 19., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 19., szombat 10:43
Természetesen majd csak augusztus 31-én. Annál tovább nem lehet húzni a hazugságokat.gutihaz14 írta:Kylian Mbappé will join Real Madrid this month, what we are saying is the truth. The French media are not telling the truth out of respect or in order not to harm PSG. The club has prevented us from accessing the stadium and the club's press conferences.Buitre írta:
Állításuk szerint láttak hivatalos doksit arról, hogy a teki még ezen a nyáron hozzánk igazol. Állítólag ezért cuppantunk le a hurrikánról. Illetve minden csak színjáték, amit a psg és a francia sajtó kommunikál az ügyben
— @psgcommunity_
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 19., szombat 9:43
Benne van a pakliban, tavaly nagyot talaltak azzal, hogy hosszabbit Mbappe.Yazid írta: Elképzelem ahogy 3srac üzemelteti ezt a netes felületet egy szobakonyhás alberletben, persze hogy a klikk vadászatból élnek.
Ami egyertelmű azt nem fogják reklamozni, mert kutyat sem erdekli.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 19., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 19., szombat 8:58
Kylian Mbappé will join Real Madrid this month, what we are saying is the truth. The French media are not telling the truth out of respect or in order not to harm PSG. The club has prevented us from accessing the stadium and the club's press conferences.Buitre írta:Állításuk szerint láttak hivatalos doksit arról, hogy a teki még ezen a nyáron hozzánk igazol. Állítólag ezért cuppantunk le a hurrikánról. Illetve minden csak színjáték, amit a psg és a francia sajtó kommunikál az ügybenHalfkey írta: Mondtak reasont tegnap este?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 19., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 8:38
A *hivatalos doksit, jó?Mickey írta: Ne légy szkeptikus hehe, látták a doksit....
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 19., szombat 8:25
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem