HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 19., szombat 8:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 19., szombat 8:16
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. augusztus 19., szombat 8:08
Állításuk szerint láttak hivatalos doksit arról, hogy a teki még ezen a nyáron hozzánk igazol. Állítólag ezért cuppantunk le a hurrikánról. Illetve minden csak színjáték, amit a psg és a francia sajtó kommunikál az ügybenHalfkey írta: Mondtak reasont tegnap este?
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 19., szombat 7:42
Lőheti azt a kb. két büntetőt, amit a szezonban kapunk.Galacticos írta:Ha nem serul le, o lesz a hazi golkiralyunk. Szerintem ha a tiziket is odaadjak neki, ami a leglogikusabb lenne legalabbis em biztos nem vinire biznam, meglovina 30at. Neki ez a szezon vizvalaszto lehet hogy igazan berobbanjon.ziro4vr írta:
Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.
De a tiziket tenyleg oda kell adni neki, vini tul forrofeju hozza. Peldaul mallorcan egy 80.perces tizi 0-0nal amikor egesz meccsen faragtak, provokaltak, idegbol sztem kilone a stadionbol. Rodrygo a jo valasztas.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 7:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. augusztus 19., szombat 6:55
Ha nem serul le, o lesz a hazi golkiralyunk. Szerintem ha a tiziket is odaadjak neki, ami a leglogikusabb lenne legalabbis em biztos nem vinire biznam, meglovina 30at. Neki ez a szezon vizvalaszto lehet hogy igazan berobbanjon.ziro4vr írta:Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 19., szombat 6:21
Ki is zárták ezt a brigádot a stadionból és a sajtó konfokrol.revolver írta: .@psgcommunity_: "Kylian Mbappé is going to Real Madrid this summer. Tonight we will give the reason why he has been called up and why the sale to Real Madrid has been done since June 22nd."
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 18., péntek 23:42
Õ 2 gólnál is megnyalja.ziro4vr írta:Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. augusztus 18., péntek 23:07
Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. augusztus 18., péntek 21:48
miro. írta: Ha Adan kapja szerintem soha nem akarna latni a kapuba a forum nagyresze.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 18., péntek 21:18
Miert,nem volt potya? Ha Adan kapja szerintem soha nem akarna latni a kapuba a forum nagyresze.tomi_b írta: A potyáig olvastam![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. augusztus 18., péntek 21:14
Azért Fede elég gólerős, biztos lesz egy két jó eltalált távoli lövése, cama meg szinte minden meccsen kezdeni fog, mert bírni fogja a predator teste(igaz, ma jött a hír,hogy overlad). Szóval..miro. írta: Amugy szerintem Valverde sem fog 10 golt loni.
Camavinga sem otot.
Joselu meg ha 10-et lo,akkor vagy a kupa miatt,vagy lesz serultunk elol hosszabb idore.(min 1 honap)
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. augusztus 18., péntek 21:12
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 18., péntek 20:50
Eloszezont lehozta nullaval(?).Bilbao ellen meg rugott egy potyat.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. augusztus 18., péntek 20:44
Mindenhogy karcsú, de eddig ennyit vagy ennyitse rúgdostak a legjobb szezonjaikban, persze volt mellettük egy gólfelelős, meglátjuk,ha idén mindketten rúgnak legalább harmincat akkor megemelem előttük a kalapom.miro. írta: 95 gol mindennel egyuttveve,vagy csak a bajnoksag?
Mert 3 porondon 95 az nagyon karcsu.
Illetve a ket braziltol akkor a 20-20 is az.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. augusztus 18., péntek 20:41
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 18., péntek 20:38
95 gol mindennel egyuttveve,vagy csak a bajnoksag?chronic írta:Ez mind szép lenne ha zsebben lenne egy Herrikén ,de rohadtul nincs előre senkink, a két brazilon kívül.Nika91127 írta: Perez papa kiállhatna és lenyilatkozhatná, hogy nem tettünk és nem is teszünk ajánlatot a kis hüllőért.
Mennyi gól kell egy jó szezonhoz? 130-140?
75-80 a bajnokságban
bl 25-30 gól
spanyol kupát tavaly nyertünk, most kieshetünk az első körben is.![]()
Ki hány gólt fog rúgni?
Vini 20
Rodrygo 20
Belli 15
Valverde 10
Joselu 10
Camavinga 5
Kroos 3
Modric 2
Tchou 2
védők 8
Ez így 95 és kb ezektől a srácoktól maximum ennyit lehet elvárni.
Bajnokságot húzzuk be, jövőre meg igazoljunk valami top támadót ha teki nem jön.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. augusztus 18., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 18., péntek 20:34
Elvileg Carlo akarta HK-t.chronic írta:Ez mind szép lenne ha zsebben lenne egy Herrikén ,de rohadtul nincs előre senkink, a két brazilon kívül.Nika91127 írta: Perez papa kiállhatna és lenyilatkozhatná, hogy nem tettünk és nem is teszünk ajánlatot a kis hüllőért.
Mennyi gól kell egy jó szezonhoz? 130-140?
75-80 a bajnokságban
bl 25-30 gól
spanyol kupát tavaly nyertünk, most kieshetünk az első körben is.![]()
Ki hány gólt fog rúgni?
Vini 20
Rodrygo 20
Belli 15
Valverde 10
Joselu 10
Camavinga 5
Kroos 3
Modric 2
Tchou 2
védők 8
Ez így 95 és kb ezektől a srácoktól maximum ennyit lehet elvárni.
Bajnokságot húzzuk be, jövőre meg igazoljunk valami top támadót ha teki nem jön.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 18., péntek 20:34
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem