Szeptember 1-től egy ban neki is kijárna a sok fake news miattHalfkey írta:Szerintem ez Padem Twitter accja
![]()

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 19., szombat 11:46
Szeptember 1-től egy ban neki is kijárna a sok fake news miattHalfkey írta:Szerintem ez Padem Twitter accja
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 19., szombat 11:37
Ha nem jön, akkor lehetne egy olyat, hogy kibannoljak sajat magukat twitterről?gutihaz14 írta:
Kylian Mbappé will join Real Madrid this month, what we are saying is the truth. The French media are not telling the truth out of respect or in order not to harm PSG. The club has prevented us from accessing the stadium and the club's press conferences.
— @psgcommunity_
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 19., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 19., szombat 10:43
Természetesen majd csak augusztus 31-én. Annál tovább nem lehet húzni a hazugságokat.gutihaz14 írta:Kylian Mbappé will join Real Madrid this month, what we are saying is the truth. The French media are not telling the truth out of respect or in order not to harm PSG. The club has prevented us from accessing the stadium and the club's press conferences.Buitre írta:
Állításuk szerint láttak hivatalos doksit arról, hogy a teki még ezen a nyáron hozzánk igazol. Állítólag ezért cuppantunk le a hurrikánról. Illetve minden csak színjáték, amit a psg és a francia sajtó kommunikál az ügyben
— @psgcommunity_
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 19., szombat 9:43
Benne van a pakliban, tavaly nagyot talaltak azzal, hogy hosszabbit Mbappe.Yazid írta: Elképzelem ahogy 3srac üzemelteti ezt a netes felületet egy szobakonyhás alberletben, persze hogy a klikk vadászatból élnek.
Ami egyertelmű azt nem fogják reklamozni, mert kutyat sem erdekli.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 19., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 19., szombat 8:58
Kylian Mbappé will join Real Madrid this month, what we are saying is the truth. The French media are not telling the truth out of respect or in order not to harm PSG. The club has prevented us from accessing the stadium and the club's press conferences.Buitre írta:Állításuk szerint láttak hivatalos doksit arról, hogy a teki még ezen a nyáron hozzánk igazol. Állítólag ezért cuppantunk le a hurrikánról. Illetve minden csak színjáték, amit a psg és a francia sajtó kommunikál az ügybenHalfkey írta: Mondtak reasont tegnap este?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 19., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 8:38
A *hivatalos doksit, jó?Mickey írta: Ne légy szkeptikus hehe, látták a doksit....
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 19., szombat 8:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 19., szombat 8:16
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. augusztus 19., szombat 8:08
Állításuk szerint láttak hivatalos doksit arról, hogy a teki még ezen a nyáron hozzánk igazol. Állítólag ezért cuppantunk le a hurrikánról. Illetve minden csak színjáték, amit a psg és a francia sajtó kommunikál az ügybenHalfkey írta: Mondtak reasont tegnap este?
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 19., szombat 7:42
Lőheti azt a kb. két büntetőt, amit a szezonban kapunk.Galacticos írta:Ha nem serul le, o lesz a hazi golkiralyunk. Szerintem ha a tiziket is odaadjak neki, ami a leglogikusabb lenne legalabbis em biztos nem vinire biznam, meglovina 30at. Neki ez a szezon vizvalaszto lehet hogy igazan berobbanjon.ziro4vr írta:
Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.
De a tiziket tenyleg oda kell adni neki, vini tul forrofeju hozza. Peldaul mallorcan egy 80.perces tizi 0-0nal amikor egesz meccsen faragtak, provokaltak, idegbol sztem kilone a stadionbol. Rodrygo a jo valasztas.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 7:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. augusztus 19., szombat 6:55
Ha nem serul le, o lesz a hazi golkiralyunk. Szerintem ha a tiziket is odaadjak neki, ami a leglogikusabb lenne legalabbis em biztos nem vinire biznam, meglovina 30at. Neki ez a szezon vizvalaszto lehet hogy igazan berobbanjon.ziro4vr írta:Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 19., szombat 6:21
Ki is zárták ezt a brigádot a stadionból és a sajtó konfokrol.revolver írta: .@psgcommunity_: "Kylian Mbappé is going to Real Madrid this summer. Tonight we will give the reason why he has been called up and why the sale to Real Madrid has been done since June 22nd."
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 18., péntek 23:42
Õ 2 gólnál is megnyalja.ziro4vr írta:Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. augusztus 18., péntek 23:07
Hehe megnyalja a heréd ha a 25 is összejön neki. Nem fog.Galacticos írta: Rodrygo ha nem serul le 30at is megugorja.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. augusztus 18., péntek 21:48
miro. írta: Ha Adan kapja szerintem soha nem akarna latni a kapuba a forum nagyresze.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem