5ször elmondta egymás után nem mondd le

Nem értem hogy akarja megúszni vagy hogy fogja megúszni.
Nem is értem miért tapsolta ott mindegyik veréb mintha kötelező lett volna... Ja de, kapják a zsetont tőle és így fog ott maradni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 25., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 25., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 25., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. augusztus 25., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 25., péntek 12:31
Most mondja hogy nem mond le.raul 4 ever írta: Rubi lemondott. Felkészül Iker?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 25., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 22., kedd 21:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 22., kedd 21:06
hát ez qrva jó
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 22., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 21., hétfő 8:41
Miért, ha középpályáról van 2-3 kulcspasszod is, ami normál esetben gólt kéne, hogy eredményezzen, de elbassza a csatár, attól még te megtetted a magadét.Anthony írta:Egy 0-0-ás meccsen max a kapusnak adnám a motm díjat. Vagy a közönségnekRealista24 írta:
Másodikon is.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 21., hétfő 8:39
Egy 0-0-ás meccsen max a kapusnak adnám a motm díjat. Vagy a közönségnekRealista24 írta:Másodikon is.Csabi írta: isco első meccsén motm a betisszel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. augusztus 21., hétfő 8:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 21., hétfő 6:50
Másodikon is.Csabi írta: isco első meccsén motm a betisszel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. augusztus 18., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 18., péntek 13:23
Az, jó nagy fassag....Realista24 írta: Ancelotti: "Cameras inside the dressing room? The dressing room is holy for me. A camera during games is completely NONSENSE.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 18., péntek 13:01
raul 4 ever írta: Igen, élőben adni szerintem is hülyeség. De a néphez közelebb vinni a dolgot, ilyen dolgokkal lehet.
hehetheoriginal írta: Pont a szakma resze nem tartozik senkire.*
Biztos vagyok benne, hogy ami nekünk újdonság lenne, azt a csapatoknál dolgozók álmukból felkeltve tudják. Szerintem nyaranta kiadni csapatonként egy ilyen fél-egy órás összefoglaló vidit igenis népszerűbbé tenné a ligát. Akár egy edzőváltás után min változtattak, stb..
Ha valami ilyesmibe futna ki, az szerintem jó és érdekes is lehetne, és nem lenne ártalmas.
De ha Carlo ezt mondja, akkor ez az igazságRealista24 írta: Ancelotti: "Cameras inside the dressing room? The dressing room is holy for me. A camera during games is completely NONSENSE.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 18., péntek 12:58
hehetheoriginal írta: Pont a szakma resze nem tartozik senkire.*
De ha Carlo ezt mondja, akkor ez az igazságRealista24 írta: Ancelotti: "Cameras inside the dressing room? The dressing room is holy for me. A camera during games is completely NONSENSE.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 18., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 18., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 18., péntek 12:31
Epic lenne ahogy a félidei taktikai utasítast hallgatja mondjuk Simeone hogy mit mond Carlo. Vagy fordítva.raul 4 ever írta: Remélem azért ezt a: qva anyját, katalánozós stb szintet már meghaladta a foci, de ha meg mégse, aki ezen elérzékenyül, az keressen másik sportot.
Az ötlet alapvetően nem rossz, de nekem (pedig elég hc-nak gondolom magam) bőven elég volna egy edzői mikrofon. A lényeg úgyis hallatszik, engem pl ez érdekelne. Mi az a 2-3-4 dolog amit egy Carlo/Davide, Simeone, vagy a játékosok észrevesznek, ahogy ezt megbeszélik. Meg a taktikai/egyéb megbeszélésekre, videoelemzésekre, edzésre, stb. bevinni néha a kamerát, mint egy hardknocks/driveto survive-ban... Engem pl ez érdekelne..
Nem lep meg, h van aki ágál ellene, de örülnék, ha lenne belőle valami.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem