Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Na Buffon is leadta a voksait az aranylabda szavazáson. Nála Pirlo van első helyen... Az ilyen szavazatok további nevetség tárgyává teszik a szavazást. Tavaly még az Eb miatt meg a Juve bajnoki szereplése miatt Pirlora érkező szavazatok vállalhatók voltak, idén már nem. Egyébként második CR, harmadik Messi. Ezek már korrektek, itt nem igazán látni elfogultságot. De attól még az első hely erősen wtf kategória.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
3-an azok, na de a többiekistimester írta:Egy óriási rakás sza... szerencsétlenség egy rakásonIker Casillas, Salgado, Pavón, Mejía, Soldado, Ramos, Guti, Raúl és Raúl Bravo szerepelt egyszerre.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egy óriási rakás sza... szerencsétlenség egy rakásonIker Casillas, Salgado, Pavón, Mejía, Soldado, Ramos, Guti, Raúl és Raúl Bravo szerepelt egyszerre.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Lopez, Carva, SR, Arbe, Illarra, Isco, Jesé, Morata 8 db. Xabi kimaradt és vele együtt 9.A Real Madridban 11 percen át (62′-től 73′-ig) 9 spanyol nemzetiségű játékos volt a pályán: Diego López, Carvajal, Ramos, Arbeloa, Illarramendi, Isco, Jesé és Morata. Azokban a percekben csak Pepe és Bale volt külföldi származású, végül pedig Casemiro jött be Illarra helyett és 8 spanyollal fejezték be a meccset a Királyiak. Erre a 2005/06-os szezon óta nem volt példa, akkor a Madridban Iker Casillas, Salgado, Pavón, Mejía, Soldado, Ramos, Guti, Raúl és Raúl Bravo szerepelt egyszerre.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
SZerintem ISco nyugodtan kezdhetne, Modric meg pihenhetne, szóval inkább amit Remy írt.csabi* írta:Casemiro - Xabi - Modric
Bale - Jesé - CR
lenne szerintem a legjobb , aztán jöhetne isco és benzema .
De amúgy inkább nem is merek olyanról álmodni, hogy Jesé is, meg Casemiro is kezdeni fog, főleg, hogy utóbbi 0 kilométeres. De amúgy nagyon szeretném azt én is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Casemiro - Xabi - Modric
Bale - Jesé - CR
Bale - Jesé - CR

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jó is, végén kicsit beállna Benzema meg ModricRemy írta:Casemiro - Xabi - Isco
Bale - Jesé - CR
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Casemiro - Xabi - Isco
Bale - Jesé - CR
Hatalmas királyság ha így nézne ki a középpálya és a támadósor.
Benzema jó formában van, de nem nagyon facsarnám ki, és pihentetném most egy kicsit. 20-25 percet adnék neki a második félidőben, hogy ne essen ki a ritmusból, de rá szükségünk lesz tavasszal is. Morata nem játszik, Jesé szintén keveset játszik. Ha folyamatosan Benzema van nyomatva és véletlen megsérül, akkor nagy gázban leszünk, ha 0 km-es játékosokat kell betenni előre.
Bale - Jesé - CR
Hatalmas királyság ha így nézne ki a középpálya és a támadósor.
Benzema jó formában van, de nem nagyon facsarnám ki, és pihentetném most egy kicsit. 20-25 percet adnék neki a második félidőben, hogy ne essen ki a ritmusból, de rá szükségünk lesz tavasszal is. Morata nem játszik, Jesé szintén keveset játszik. Ha folyamatosan Benzema van nyomatva és véletlen megsérül, akkor nagy gázban leszünk, ha 0 km-es játékosokat kell betenni előre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
igen olvastam én is a Marcán a cikket, remélem Benzin játékára ez nem lesz hatással.BBeno írta:elvileg Jesé ma kezdő lesz. arra alapozzák ezt hogy jesé az egész válogatott szünet alatt edzett.![]()
És a Marcaazt irja ki a várható kezdökhöz, hogy case-xabi vkp lesz

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
elvileg Jesé ma kezdő lesz. arra alapozzák ezt hogy jesé az egész válogatott szünet alatt edzett.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
irigy ronaldora az öreg a mai napig
Megértem a fanatizmusodat Ronaldo iránt, de akinek 3 vb címe van senkire nem kell irigy legyen jelen pillanatban.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
irigy ronaldora az öreg a mai napig“Egyénileg Zidane jobb volt, mint Messi. Zidane lenyűgöző volt, és a csapattársai nem azt a szintet képviselték, mint most Messié, aki Xavival és Iniestával játszik együtt. Messire szavaznék (Aranylabda), a technikája miatt” – nyilatkozta a brazilok legendája, Pelé.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A tagok profilján belül a "Felhasználó hozzászólásainak megtekintése" cuccnál lehet/kell keresgélni. Szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gerr90 írta:Ha jól emlékszem -és jól emlékszem!- már elég részletesen összefoglalta pár hónapja a két felállást, illetve azok különbségeit. Sajnos arra viszont már nem emlékszem, mikor lehetett pontosan, pedig érdemes mindenkinek elolvasni. Ha valakinek jobb a memóriája, beírhatná ide, mikor és hol került postolásra. Ezzel megspórolhatnánk R.M.C.F-nek egy rakat munkát.![]()
Persze, ha bővebb verziót terveztél most írni, akkor nem szóltam, mert nagyon szeretem az ilyen jellegű olvasmányokat. Alapvetően a saját megfigyeléseim alapján alkotok képet a labdarúgás különböző aspektusairól, de ettől függetlenül jó néha nálam hozzáértőbb emberek véleményét is látni, mert akkor belőhetem, hogy az általam alkotott kép mennyire reális.
nekem is rémlik hogy írhattam róla,de már nincs meg a gyorsítótárban

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Hóhó! Nem akarok veled veszekedni, de konkrétan én most nem így gondoltam a dolgot, Hanem a sok birka azt hiszi, hogy attól vagyunk jók, mert 433-ban játszunk. Lehet valaki nagy király 4231ben, 433ban, stb stb stb. Nem akarom megtanítani neked a szakmát(R.M.C.F írta:ezt talán senki sem mondta.....de a felállásod szerkezete mitől ne lenne fontos?Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
A barca 4-2-3-1 ben megtudta volna csinálni amit tett 2006-2011 között? Nem tudta volna,mert az elhelyezkedések lényegesek,az egyéni feladatok is ettől függenek.
Hónapok óta figyelem az olasz focit,soha nem szerettem,mert szar....és mert csalnak,de most elkezdtek új felállásokat és felfogásokat kialakitani,és ez érdekes lesz a következő években ha kiforr.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ha jól emlékszem -és jól emlékszem!- már elég részletesen összefoglalta pár hónapja a két felállást, illetve azok különbségeit. Sajnos arra viszont már nem emlékszem, mikor lehetett pontosan, pedig érdemes mindenkinek elolvasni. Ha valakinek jobb a memóriája, beírhatná ide, mikor és hol került postolásra. Ezzel megspórolhatnánk R.M.C.F-nek egy rakat munkát.
Persze, ha bővebb verziót terveztél most írni, akkor nem szóltam, mert nagyon szeretem az ilyen jellegű olvasmányokat. Alapvetően a saját megfigyeléseim alapján alkotok képet a labdarúgás különböző aspektusairól, de ettől függetlenül jó néha nálam hozzáértőbb emberek véleményét is látni, mert akkor belőhetem, hogy az általam alkotott kép mennyire reális.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is jelen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem is inkább ide írd
vagy ha nem akkor jöhet nekem is

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Majd jöhet nekem is.R.M.C.F írta:OKé.meglesz,igérem. Csak idő kell,mert az nagyon kevés van. Egy két hét és nekilátok.