1 év kölcsön, fizuját a chelsea állja. nekem max így okRealista24 írta: Lukaku ügynöke kopogtatott Perezek ajtaján.![]()
repertoár nő legalább
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 16., szerda 18:16
1 év kölcsön, fizuját a chelsea állja. nekem max így okRealista24 írta: Lukaku ügynöke kopogtatott Perezek ajtaján.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 16., szerda 18:13
remélem nem volt otthon senkiRealista24 írta: Lukaku ügynöke kopogtatott Perezek ajtaján.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 16., szerda 18:12
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. augusztus 16., szerda 15:33
Szerintem meg lesz oldva, ahogy levadásztuk Milit, Pepét, Varanet stb, vagy akár az idősebb free agentek Alaba, Rüdi..Mickey írta: Sehol nem lesz itt védő...majd ha carvajal,meg egyik másik középről kiöregedett.
Sokan írtuk már, Militao nélkül is vagyunk hátul.
Sehol semmi, jövőre endre( meg Bappe kovi fejezete)vagy mikortól már...
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 16., szerda 15:18
Na ezt nem tudtam. Akkor meg kolcson? Ha fele fizeteset fizetik mar jo.. de itt a csatar a lenyegesebb.gutihaz14 írta:castillaba nem mehet ilyen idosen. korlat van. talan 25 ev a max amit engednek B csapatnal de lehet 24miro. írta:
Hat de oda kell regisztralni,nem a felnott kerethez.
Az meg hogy tetszik,vagy nem tetszik neki.
Ez a Real Madrid,ha nem vagy jo ez van.
Adjon le a fizetesi igenyebol es egybol lesz aki elviszi es meg jatszik is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 16., szerda 15:16
castillaba nem mehet ilyen idosen. korlat van. talan 25 ev a max amit engednek B csapatnal de lehet 24miro. írta:Hat de oda kell regisztralni,nem a felnott kerethez.Realista24 írta:
Biztos bele is megy önként és dalolva. Ha le is teszik Ida edzeni, a regisztrációja meg érvényben marad.
Az meg hogy tetszik,vagy nem tetszik neki.
Ez a Real Madrid,ha nem vagy jo ez van.
Adjon le a fizetesi igenyebol es egybol lesz aki elviszi es meg jatszik is.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 16., szerda 15:08
Hat de oda kell regisztralni,nem a felnott kerethez.Realista24 írta:
Biztos bele is megy önként és dalolva. Ha le is teszik Ida edzeni, a regisztrációja meg érvényben marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 16., szerda 15:00
Biztos bele is megy önként és dalolva. Ha le is teszik Ida edzeni, a regisztrációja meg érvényben marad.miro. írta:Akkor mehet a Castillaba.Sierra írta: Aki piacképes az elpaterolták, kölcsönbe is. Odrika egyszerűen nem kell senkinek, kölcsönbe se. Más meg nincs, aki elhagyhatná a csapatot, ő az egyetlen.
Ezen ne muljon.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 16., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 16., szerda 14:44
Akkor mehet a Castillaba.Sierra írta: Aki piacképes az elpaterolták, kölcsönbe is. Odrika egyszerűen nem kell senkinek, kölcsönbe se. Más meg nincs, aki elhagyhatná a csapatot, ő az egyetlen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 16., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 16., szerda 14:27
Kolcson kell adni,ugy nem hiszem el hogy nem vinne valaki.Sierra írta:
Azzal is számoljál hogy jelenleg egyetlen üres hely van a keretben, nem jöhet védő meg csatár is, ha csak el nem adunk vkit (pl Bodrit), de eléggé sürget az idő és gondolom a kutyának se kell a gyerek.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 16., szerda 14:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 16., szerda 14:25
Azzal is számoljál hogy jelenleg egyetlen üres hely van a keretben, nem jöhet védő meg csatár is, ha csak el nem adunk vkit (pl Bodrit), de eléggé sürget az idő és gondolom a kutyának se kell a gyerek.miro. írta: Jo azert a magas castillas gyerek(akinek a nevet se tudjuk),es joselu2.0 van jobb megoldas,ebben biztos vagyok. Ki kell akkor adni 50-60 milliot.
Kurtuat kolcsonbol megoldottuk,gondolom Militaot miatt is max kukazunk valakit.
Egy csatar egyszeruen kell.
Olyan nincs,hogy elmegy Benzema es nem probaljuk meg valakivel potolni.
Ez a keret ugy van meg most neccesen,hogy ha nem szamolunk 2-3-4 hetes serulesekkel,pedig az fix lesz.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 16., szerda 14:21
Jo azert a magas castillas gyerek(akinek a nevet se tudjuk),es joselu2.0 van jobb megoldas,ebben biztos vagyok. Ki kell akkor adni 50-60 milliot.KAG írta:Kéne, de az összes elérhető figura, aki előrelépés lenne egy Joseluhoz képest, le lett rabolva igazából már.miro. írta: Egy csatar mindenkepp szvsz jonni fog.
Egyszeruen ez igy nem hogy minosegben,meg mennyisegben is keves.
Pihentetni kell,ha leserul par meccsre rodrygo,kifog jatszani utana mondjuk 2 hetig akar csak 70-80 percet 3 naponta?
Joselu? Eletebe nem volt 5 darabnal tobb angol hete..
Ki lesz arra az utolso 20percre a csere? Allandoan valtoztatni fogunk,mert a padon nincs tamado? Vagy castillas.
Valaki jonni fog fixen,ha nem mas kolcsonbe.
Egy Joselu 2.0-nak meg nem látnám értelmét 20-30-40 milliáért.
Akkor már inkább tényleg üljön oda az a Castillas magas gyerek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 16., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 16., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 16., szerda 11:38
PSG-nek nem kell tudnia róla.Dupla D írta: Szerintem szinte esélytelen, hogy aláír januárban. Azzal a lendülettel vágná ki a keretből Nasser, azt meg nyilván nem akarja Mbappe.
Szerintem az utolsó PSG meccs után fog aláírni hozzánk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. augusztus 16., szerda 11:19
Kéne, de az összes elérhető figura, aki előrelépés lenne egy Joseluhoz képest, le lett rabolva igazából már.miro. írta: Egy csatar mindenkepp szvsz jonni fog.
Egyszeruen ez igy nem hogy minosegben,meg mennyisegben is keves.
Pihentetni kell,ha leserul par meccsre rodrygo,kifog jatszani utana mondjuk 2 hetig akar csak 70-80 percet 3 naponta?
Joselu? Eletebe nem volt 5 darabnal tobb angol hete..
Ki lesz arra az utolso 20percre a csere? Allandoan valtoztatni fogunk,mert a padon nincs tamado? Vagy castillas.
Valaki jonni fog fixen,ha nem mas kolcsonbe.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 16., szerda 11:09
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem