1 van na bevallom, Fatima Diame
Ajánlott rákeresni youtuben
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 20., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 20., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 20., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 20., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. augusztus 20., vasárnap 22:38
Pedig még a mol torony is pirosfehérzöld te őstulok...hehetheoriginal írta: Hat viragzik minden is, na![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 20., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 20., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 20., vasárnap 20:59
Anyameknak is tetszett nagyon élőben.Caraway írta:Milyen a helyszinen nezni? Gondolkozok, hogy hetvegere kinezzek.Remy írta: Halász Bence 3! Kalapacsvetesben!
Krizsán Xénia 4! Hetprobaban! Kivetito eloszor 3at irt, fel is robbant a stadion. Aztan javitva lett.
Nemes Rita pedig 10.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 20., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 20., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. augusztus 20., vasárnap 19:45
Milyen a helyszinen nezni? Gondolkozok, hogy hetvegere kinezzek.Remy írta: Halász Bence 3! Kalapacsvetesben!
Krizsán Xénia 4! Hetprobaban! Kivetito eloszor 3at irt, fel is robbant a stadion. Aztan javitva lett.
Nemes Rita pedig 10.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 20., vasárnap 19:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 20., vasárnap 9:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 16., szerda 15:08
Ha android, akkor Locus, Apple-n sajnos nincs.TheBull6 írta: Most abban kérném a helpet, hogy milyen fasza bringás appok vannak?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 16., szerda 14:10
Szerintem ez nem egy rossz bringa, egy ismerősöm egy hasonlóval, ugyan ebből a márkából már 2x megkerülte vele a balcsit szóval sok kellemes km-t kívánok hozzá.TheBull6 írta: Ígértem jelentkezem bringa ügyben
Végül egy CTM Maxima lett véve asszonynak. Összeszereléssel, minden egyéb szarsággal, durván 190 ezerért. Először a Decathlonos bringa irányában volt, aztán mondtam neki hogy nézzünk azért szét értelmesebben is, kerül amibe kerül, de inkább akkor már egy olyan bringa legyen amit tetszik is, mert tudom hogy azt többet fogja használni. Bementünk az egyik bringás boltba, mondtuk mit akarunk meg mire, mutatták a választékot, aztán már fel is csillant a szeme, hogy neki ez kell. Megvétel másnapján el is mentünk egy 30-as km körre, komoly emelkedőkkel.Asszony megrohadt, majdnem én is, de legalább a bringa faja.
![]()
Most abban kérném a helpet, hogy milyen fasza bringás appok vannak? Mert a térképnél hiába nyomom én azt hogy bringával mennék, távot meg időt persze többnyire faszán belövi, de szerintem ha nem kapcsolom ki az autópályát még oda is felvinne.![]()
![]()
Meg értelemszerűen valami telefontartót is ha használ valaki az is jöhet.
Ha ismerős vizeken evezünk, akkor persze nem kell semmi ilyen, de máskor hasznos lehet, hogy ne kelljen megállni, meg ne a kezemben fogjam a telómat.
Köszi-köszi, ezer hála!!!![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2023. augusztus 16., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 13., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 6., vasárnap 14:55
Lett volna több hely, de Peak Barna és Kuszti lengyel körön volt, Ati pedig hegyi edzotaborban van, Vueltara készül.babaking írta: Azt tudja valaki, hogy miért csak 1 sportolóval képviseltetjük magunkat az országúti vbn? Kvalifikációs rendszer van és nem kaptunk több helyet, vagy azoknak akik még megütik szintet nem szerepelt a naptárában?
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. augusztus 6., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 5., szombat 23:12
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem