... Csak utál minket, mint a szartBabinho írta: Én akkor is Salaht hoznám. Minden tekintetben megfelelő

HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. augusztus 15., kedd 20:53
... Csak utál minket, mint a szartBabinho írta: Én akkor is Salaht hoznám. Minden tekintetben megfelelő
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. augusztus 15., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 15., kedd 20:19
Ajjj bár így lenne nakodo írta:Mbappe itt lesz, nyugi.Sierra írta: Sztem luxi lenne úgy nekivágni a szezonnak, hogy van 1 üres helyünk a keretben, vkit mindenképp hozni kéne még.
Csak nem Endrenek tartogatjuk a kilencest.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 15., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 15., kedd 19:14
Nem szabad! Most le lettél szavazva....raul 4 ever írta:Ment a plusz, ha ez SP utalás voltMickey írta: Lehet furkoval meg az egérrel kellene csábítani bappet....![]()
![]()
Hiába jött Dembi, hiába jók a szélsővédők, a bl címhez a rajtunk meg a cityn (és valszeg a bayernen) keresztül visz az út.
Ha most "ad még egy évet" ennek a sz@rnak párizsban, csak veszít egyet, ha jönne most, instant bl esélyes csapatba érkezne, ott attól még messze vannak.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 15., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 15., kedd 17:42
Sztem a City-BM-Real hasonló szint, de PSGt odatenném mint sötét ló. Azért Mbappe képes egymaga eldönteni egy egy meccset.raul 4 ever írta:Szerintem ez a 3 a legjobb bl csapat idén, aztán arsenal, barca, psg. Inter, napoli gyengültek, sevilla, dortmund, milan ezekhez képest egy kategóriával lentebb van.Kerlon írta: Bayernnel Tuchellal nem kell szamolni
Meg most még bármit kijelenteni merész, messze még a messze. Coman, Gnabry, Musiala, Hurikán össze is állhatnak tavaszra, a védelem is. Persze sok függ attól sérülések kinél hogy kavarnak be, de a mu-n kívül bárkit () leírni még korai nálam.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 15., kedd 17:35
Szerintem ez a 3 a legjobb bl csapat idén, aztán arsenal, barca, psg. Inter, napoli gyengültek, sevilla, dortmund, milan ezekhez képest egy kategóriával lentebb van.Kerlon írta: Bayernnel Tuchellal nem kell szamolni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 15., kedd 16:54
Bayernnel Tuchellal nem kell szamolniraul 4 ever írta:Ment a plusz, ha ez SP utalás voltMickey írta: Lehet furkoval meg az egérrel kellene csábítani bappet....![]()
![]()
Hiába jött Dembi, hiába jók a szélsővédők, a bl címhez a rajtunk meg a cityn (és valszeg a bayernen) keresztül visz az út.
Ha most "ad még egy évet" ennek a sz@rnak párizsban, csak veszít egyet, ha jönne most, instant bl esélyes csapatba érkezne, ott attól még messze vannak.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. augusztus 15., kedd 16:31
Mbappe itt lesz, nyugi.Sierra írta: Sztem luxi lenne úgy nekivágni a szezonnak, hogy van 1 üres helyünk a keretben, vkit mindenképp hozni kéne még.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 15., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. augusztus 15., kedd 15:37
Röviden ennyi... A magam részéről fehér lappal indul, hajrá. Luninnál szerintem sokkal jobb aztán majd kiderül hogy beválik vagy sem. Már csak egy 9 hiányzik előre nagyon (na meg valaki Dani elé de az tuti nem.jon idén). Húzzuk be kölibe egy szezonra Vlahovicot aztán csókolom.Bullit írta:Tökös, motivált. Hajrá! Mindezt úgy, hogy minket választott a több éves Bayern szerződés helyett. Ő akarta.. nem úgy mint mások!ELSiete írta: Kepa: “I hope with my performances Real Madrid keep me after the loan.” #rmalive
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 15., kedd 15:32
Ment a plusz, ha ez SP utalás voltMickey írta: Lehet furkoval meg az egérrel kellene csábítani bappet....
HozzászólásSzerző: Bullit » 2023. augusztus 15., kedd 15:16
Tökös, motivált. Hajrá! Mindezt úgy, hogy minket választott a több éves Bayern szerződés helyett. Ő akarta.. nem úgy mint mások!ELSiete írta: Kepa: “I hope with my performances Real Madrid keep me after the loan.” #rmalive
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 15., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. augusztus 15., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 15., kedd 14:09
Mótvá. Tovább is ment pár firkász, a Realt is csak arra használta Mbappe, hogy Ő maradjon az egyedüli vezérbika végül, tetszenek neki az idei erősítések és innen indultak a hosszabbítással kapcsolatos hírek végül.kierkegaard írta: nem tudom volt e már ez a teória: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... t_wanting/
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 15., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 15., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 15., kedd 12:33
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem