egyre jobbBabinho írta: Én akkor is Salaht hoznám. Minden tekintetben megfelelő

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 15., kedd 21:55
egyre jobbBabinho írta: Én akkor is Salaht hoznám. Minden tekintetben megfelelő
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 15., kedd 21:26
Ez, en el is engedtem. Nem fog jonni.Csabi írta: szavazáshoz: engem nem basz át mégegyszer. marad ott 30 éve koráig, aztán irány közelkelet. jövőre eljátszák majd hogy juj hiszen nincs papírra írva, hogy el kell engednünk. nem engedjük el ingyen, akkor marad 25-ig a padon, aztán emelnek a fizun, adnak neki privát jachtot, repülőt, szigetet és aláír megint egy 3-4 éves szerződést.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 15., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. augusztus 15., kedd 20:53
... Csak utál minket, mint a szartBabinho írta: Én akkor is Salaht hoznám. Minden tekintetben megfelelő
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. augusztus 15., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 15., kedd 20:19
Ajjj bár így lenne nakodo írta:Mbappe itt lesz, nyugi.Sierra írta: Sztem luxi lenne úgy nekivágni a szezonnak, hogy van 1 üres helyünk a keretben, vkit mindenképp hozni kéne még.
Csak nem Endrenek tartogatjuk a kilencest.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 15., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 15., kedd 19:14
Nem szabad! Most le lettél szavazva....raul 4 ever írta:Ment a plusz, ha ez SP utalás voltMickey írta: Lehet furkoval meg az egérrel kellene csábítani bappet....![]()
![]()
Hiába jött Dembi, hiába jók a szélsővédők, a bl címhez a rajtunk meg a cityn (és valszeg a bayernen) keresztül visz az út.
Ha most "ad még egy évet" ennek a sz@rnak párizsban, csak veszít egyet, ha jönne most, instant bl esélyes csapatba érkezne, ott attól még messze vannak.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 15., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 15., kedd 17:42
Sztem a City-BM-Real hasonló szint, de PSGt odatenném mint sötét ló. Azért Mbappe képes egymaga eldönteni egy egy meccset.raul 4 ever írta:Szerintem ez a 3 a legjobb bl csapat idén, aztán arsenal, barca, psg. Inter, napoli gyengültek, sevilla, dortmund, milan ezekhez képest egy kategóriával lentebb van.Kerlon írta: Bayernnel Tuchellal nem kell szamolni
Meg most még bármit kijelenteni merész, messze még a messze. Coman, Gnabry, Musiala, Hurikán össze is állhatnak tavaszra, a védelem is. Persze sok függ attól sérülések kinél hogy kavarnak be, de a mu-n kívül bárkit () leírni még korai nálam.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 15., kedd 17:35
Szerintem ez a 3 a legjobb bl csapat idén, aztán arsenal, barca, psg. Inter, napoli gyengültek, sevilla, dortmund, milan ezekhez képest egy kategóriával lentebb van.Kerlon írta: Bayernnel Tuchellal nem kell szamolni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 15., kedd 16:54
Bayernnel Tuchellal nem kell szamolniraul 4 ever írta:Ment a plusz, ha ez SP utalás voltMickey írta: Lehet furkoval meg az egérrel kellene csábítani bappet....![]()
![]()
Hiába jött Dembi, hiába jók a szélsővédők, a bl címhez a rajtunk meg a cityn (és valszeg a bayernen) keresztül visz az út.
Ha most "ad még egy évet" ennek a sz@rnak párizsban, csak veszít egyet, ha jönne most, instant bl esélyes csapatba érkezne, ott attól még messze vannak.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. augusztus 15., kedd 16:31
Mbappe itt lesz, nyugi.Sierra írta: Sztem luxi lenne úgy nekivágni a szezonnak, hogy van 1 üres helyünk a keretben, vkit mindenképp hozni kéne még.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 15., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. augusztus 15., kedd 15:37
Röviden ennyi... A magam részéről fehér lappal indul, hajrá. Luninnál szerintem sokkal jobb aztán majd kiderül hogy beválik vagy sem. Már csak egy 9 hiányzik előre nagyon (na meg valaki Dani elé de az tuti nem.jon idén). Húzzuk be kölibe egy szezonra Vlahovicot aztán csókolom.Bullit írta:Tökös, motivált. Hajrá! Mindezt úgy, hogy minket választott a több éves Bayern szerződés helyett. Ő akarta.. nem úgy mint mások!ELSiete írta: Kepa: “I hope with my performances Real Madrid keep me after the loan.” #rmalive
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 15., kedd 15:32
Ment a plusz, ha ez SP utalás voltMickey írta: Lehet furkoval meg az egérrel kellene csábítani bappet....
HozzászólásSzerző: Bullit » 2023. augusztus 15., kedd 15:16
Tökös, motivált. Hajrá! Mindezt úgy, hogy minket választott a több éves Bayern szerződés helyett. Ő akarta.. nem úgy mint mások!ELSiete írta: Kepa: “I hope with my performances Real Madrid keep me after the loan.” #rmalive
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 15., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. augusztus 15., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 15., kedd 14:09
Mótvá. Tovább is ment pár firkász, a Realt is csak arra használta Mbappe, hogy Ő maradjon az egyedüli vezérbika végül, tetszenek neki az idei erősítések és innen indultak a hosszabbítással kapcsolatos hírek végül.kierkegaard írta: nem tudom volt e már ez a teória: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... t_wanting/
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem