Nem akarom hypolni a gyereket mer nem a szivem csücske de hát ha itt nem cselez,akkor nemtom...

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 22., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 22., péntek 14:15
Pedig nagyon ráfeszültem a témára hogy keresek valamit amiben cselez. De egy darab olyan videót sem találtam amikor brazilosan játszik Messi.dzsihad91 írta:Ez pontosan így van CR játéka letisztult, mondhatni tökéletes lett.Valaki viszont könyörgöm linkeljen már nekem egy videót Messiről ahol CSELEZ, nem tologatja a labdát, hanem amolyan brazilosan oktat.Mert mindenki kitalálta ezt ,hogy messi jól cselez de én a büdös életben nem láttam még tőle egy cselt sem.Persze ettől nem lesz kisebb játékos, csak már megint a ferdítés megy még ebben is...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 22., péntek 12:57
Vagy amikor lazán vállgödörrel emberhez "íveli"...De meg igyis minden meccsen van egy par emlekezetes mozdulata, eleg csak a hattal visszapasszolt labdakra gondolni, vagy a sarkazasokra, no-look passzokra.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 22., péntek 10:09
Hm, érdekes húzás lenne Roselltől. Róla soha nem gondoltam volna, hogy egyszer képes lesz a bevételek helyett a játékosok és a csapat érdekeit nézni.Realista24 írta:Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 22., péntek 10:08
ez szerintem tökéletes döntés. Már idén nyáron is hülyeségnek tartottam a Real részéről, hogy elmentek Amerikába (legalább Ázsiát kihagyták). Remélem a Real sem megy el. Simán megoldható a félkészülés Európában is (lásd PSG elleni meccsek, kezdésnek Angliában egy haknimeccs, stb).Realista24 írta:Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 22., péntek 8:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 22., péntek 6:57
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 22., péntek 2:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 22., péntek 2:17
En a leegyszerusodott helyett a letisztultat hasznalnam.'shutterisland írta:a másik része pedig hogy leegyszerűsödött ronaldo játéka, szinte csak fut és lő, a manchesteri, színesebb korszakával ellentétben.
ebben is van igazság, még ha most is komplett futballista.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. november 22., péntek 1:07
Akkoriban azt mondta h öncélú'shutterisland írta:a másik része pedig hogy leegyszerűsödött ronaldo játéka, szinte csak fut és lő, a manchesteri, színesebb korszakával ellentétben.
ebben is van igazság, még ha most is komplett futballista.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 23:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 21., csütörtök 22:24
Gascoigne írta:ja. apró kis torzítások, éppen vélemény-kategóriába beleférő csúsztatások, ártatlan oda-odaszúrogatások, szelektív memória. mindegyik határeset, de mindegyik egy irányba mutat. hozzászoktunk már. elfogult és végtelenül kiszámítható.szerintem most hegyivel nem volt semmi különösebb gond
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 21., csütörtök 22:20
ja. apró kis torzítások, éppen vélemény-kategóriába beleférő csúsztatások, ártatlan oda-odaszúrogatások, szelektív memória. mindegyik határeset, de mindegyik egy irányba mutat. hozzászoktunk már. elfogult és végtelenül kiszámítható.szerintem most hegyivel nem volt semmi különösebb gond
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 22:13
Bödéről van szó?csabi* írta:és magyar lesz/legyen
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 22:12
és magyar lesz/legyenGéci írta:Remélem lesz! Amit ennél is jobban, hogy habfehérben fog játszani...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 22:06
ha jól emlékszek arra a momentumra, túl sokat azért mégsem tudott, mert azt mondta, hogy messi is kapott már úgy aranylabdát, hogy nem nyert egy árva trófeát sem.Ott volt egy ürge aki pont fel akarta hozni példának a Snejder féle aranylabdát, de hirtelen téma váltás történt, pedig kezdtem örülni, hogy gondolkozó embereket is beengednek a műsorba, de lehet most láttuk utoljára mert tùl sokat tudott...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 22:05
Remélem lesz! Amit ennél is jobban, hogy habfehérben fog játszani... Ettől független annyiban hasonló a két Ronaldo, hogy az ő játékuk annyira nem függ, függöt a csapatétól mert egyénileg is képesek villanni... Ilyen téren tartom kevesebnek Messit, mert ő jobban függ a társaktól... Szerintem! Teszem hozza.csabi* írta:háát nem biztos azDrake írta:lesz nála jobb focista a Földön
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem