Ha itt akarna jatszani, mar itt lenne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 13., vasárnap 11:09
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 13., vasárnap 11:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 13., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2023. augusztus 13., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 13., vasárnap 11:00
Persze.Süti írta: Ugyanezek az újságírók egy hete írták meg hogy no way back, meg javíthatatlan a kapcsolat stb stb. Kevesebb twittert kéne pörgetni srácok, mert oda mindenki azt okád ki amit akar.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:56
Vagy csak bannolunk és száműzünk a PSG fórumra (ha van ilyen).Remy írta: Ha marad és hosszabbít 2 hét múlva felkeresek egy törzset Namibiában és elátkozom a ***-ba.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:46
As reported in RMC Sport, in the last hours there has been a rapprochement between Kylian Mbappé and PSG. Although both parties continue with their initial thinking, the truth is that there is a positive trend and in the Parisian club they hope to be able to reverse the situation with their great star. The future of Kylian Mbappé could remain linked to PSG.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:44
Optimism grows for Mbappé in Paris
PSG has approached positions with the striker and it is not ruled out that he renews. This Saturday he was in the smiling box.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 13., vasárnap 9:55
PSG játékosaMorataMartin írta: De ami számomra a legárulkodóbb, ahogyan dembelét fogadta.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 13., vasárnap 9:52
Mondtam én, hogy ebből 500 millió eurós hosszabbítás leszRealista24 írta:Lequipe szerint, aki elég sok fake hírt hozott mostanság, a kedélyek csillapodnak, és talán a felek le tudnak ülni tárgyalni.ELSiete írta:
A tegnapi KPt elnézve, óriási lenne ha érkezne.
Courtois mondjuk pótolhatatlan, de ez így akkor is nagyon erős lenne. Bárcsak.![]()
Aztán jön a feltételezés a hírben, hogy ez akar hosszabbítás is lehet a végén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:38
Lequipe szerint, aki elég sok fake hírt hozott mostanság, a kedélyek csillapodnak, és talán a felek le tudnak ülni tárgyalni.ELSiete írta:A tegnapi KPt elnézve, óriási lenne ha érkezne.Realista24 írta: SportZone, legyen ez akármilyen oldal is, azt írják hogy mindenben egyezség van, csak a marketingjogok %ban van meg eltérés a Real és Kylian között.
Courtois mondjuk pótolhatatlan, de ez így akkor is nagyon erős lenne. Bárcsak.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:37
miert militao eseteben ki tehet rola? Kitamasztott, megcsuszott a laba, es meg ellenfel is ott volt mellette. Sima meccs kozbeni serules, barmikor, barkinel elofordulhat. Foleg nala amikor eleses kozben bukfenccel all fel meg hasonlok.zsírosdeszka írta:Realista24 írta: Ha annyit írsz, remelem kamu, akkor elfogadom amit írsz.
Én a mondtad masodik felére reagáltam, hogy átvertek minket.
A többi, meg általánosságban igaz a fórumra Mbappet illetően.
Van idén három(?) ACL a csapatban, kulcsfontosságú embereknél, ez engem jobban aggaszt ha már muszáj valami.![]()
Ha valóban van 3 ACL a csapatban, én vezetőként ezt már nem gondolnám véletlennek. Pláne egy kapusnál, valamint Militao sem volt olyan helyzetben, ami kötelezően ezt okozná.
Gondolom nala mar az 50-50 mint cr-ek erkezese idejeben mar nem jatszik.Realista24 írta: SportZone, legyen ez akármilyen oldal is, azt írják hogy mindenben egyezség van, csak a marketingjogok %ban van meg eltérés a Real és Kylian között.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:35
A tegnapi KPt elnézve, óriási lenne ha érkezne.Realista24 írta: SportZone, legyen ez akármilyen oldal is, azt írják hogy mindenben egyezség van, csak a marketingjogok %ban van meg eltérés a Real és Kylian között.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:32
Ha valóban van 3 ACL a csapatban, én vezetőként ezt már nem gondolnám véletlennek. Pláne egy kapusnál, valamint Militao sem volt olyan helyzetben, ami kötelezően ezt okozná.Realista24 írta: Ha annyit írsz, remelem kamu, akkor elfogadom amit írsz.
Én a mondtad masodik felére reagáltam, hogy átvertek minket.
A többi, meg általánosságban igaz a fórumra Mbappet illetően.
Van idén három(?) ACL a csapatban, kulcsfontosságú embereknél, ez engem jobban aggaszt ha már muszáj valami.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:31
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem