Egyébként a Tahm új évadja is nagyon jó, nekem valamiért bejön ennek a sorozatnak ez az egyszerű humora

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 23., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 23., szombat 12:37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!NeeeeeP. Krisz írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bakker az csak most esett le hogy Slade Wilson nem más mint Deathstroke![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. november 23., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 23., szombat 0:02
Eleg nehez lett volna hamarabb megnezni, mivel ma jelent megGalacticos írta:csak ma néztem meg a big bang theory új részét .s07e09.
hát sírok ilyen jó rész régen volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor sheldon berúgott amy apjával hát szakadtam geci.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 22., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 22., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 22., péntek 18:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 22., péntek 18:08
Hát a képregényeket átírják szívbaj nélkül ebben a sorozatbanmessideco írta:Ócska húzás volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 22., péntek 17:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 22., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. november 22., péntek 2:38
Hatalmas sorozat, vágj bele!Galacticos írta:ezt nézi vagy nézte valaki?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 22., péntek 1:03
En ugy ertettem, hogy olyan sorozat, ami tobb evadon keresztul ment es kevesebb mint 10 reszbol all egy evad. Mert nyilvan egy csomo uj sorozat van, amit par resz utan kaszaltak. (mondjuk ebben az esetben a Spartacus pont kivetel). De az angolok nagyon szeretik az ilyen 6-9 reszes evadokat.Demes írta:IT Crowd nem 4 évad és 25 rész?Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 részből all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)
En par napja neztem meg az utolso reszt, csak ajanlani tudom. Laza kis sorozat, nincs tele poenokkal, de igy kikapcsolodaskent tokeletes. (egyebkent fognak kesziteni egy mozifilmet is, elvileg januar kozepen kezdik forgatni)Galacticos írta:ezt nézi vagy nézte valaki?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 22., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 22., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 22., péntek 0:27
MIÉRT KELLETT???Remy írta:Akarod mondani 2 hetet...Demes írta: Ismét nehéz lesz kivárni azt az egy hetet...December 4-én jön a 8. rész. Nyilván Flash előtt kell szünetelni
Kétlem, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vertigo ne haljon meg, illetve neki megtalálták a holttestét. Még érdekesebb, hogy Thea(bang, bang, bang) Merlyn lánya és, hogy MI A SZAR LESZ EBBŐL?????Demes írta:Na mégjobb, kösziRemy írta: Akarod mondani 2 hetet...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is, adta neki. Bár lehet hogy majd Ő is visszatér, ha már Merlyn-nek is megynmate írta:
Még Arrow0207hez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sajnáltam Vertigot, jó karakter volt
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 22., péntek 0:24
IT Crowd nem 4 évad és 25 rész?Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 részből all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 22., péntek 0:21
első kettőről még csak nem is hallottam, Spartacusba anno én is belenéztem, de nekem (sem) jött be. Talán majd 1x megnézem, de az nem manapság lesz. Róma című hasonló sorozat viszont előbb kap majd egy esélyt.h3x0r írta:Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 részből all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 21., csütörtök 23:24
Na mégjobb, kösziRemy írta: Akarod mondani 2 hetet...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is, adta neki. Bár lehet hogy majd Ő is visszatér, ha már Merlyn-nek is megynmate írta:
Még Arrow0207hez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sajnáltam Vertigot, jó karakter volt
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 23:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 21., csütörtök 21:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem