ez érdekes, mert ő középpályás ha jól tudomPad'em írta: Official: Nico Paz a felnőtt keretbe lett regisztrálva. 32-es számmal.

középhátvéd inkább várható volt a Castillából
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 21., hétfő 20:26
ez érdekes, mert ő középpályás ha jól tudomPad'em írta: Official: Nico Paz a felnőtt keretbe lett regisztrálva. 32-es számmal.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. augusztus 21., hétfő 20:24
Ez igy visszas nekem is. Max a bl keretbe lehet igy regisztralni fiatalt.Pad'em írta: Official: Nico Paz a felnőtt keretbe lett regisztrálva. 32-es számmal.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. augusztus 21., hétfő 19:54
Ez most hogy van, nem csak 25-ig lehet?Pad'em írta: Official: Nico Paz a felnőtt keretbe lett regisztrálva. 32-es számmal.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 21., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. augusztus 17., csütörtök 14:01
Almeria előző meccsen, (staitisztikát láttam csak) egész támadó 11-el ment ki, sokat lőtt kapura, nem játszott durván, mondjuk simán ki is kapott otthon a rayotól.Pad'em írta: Almeria ellen is a fiatal deszant gyémant kp lesz megint, elvileg.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 17., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 13., vasárnap 22:03
Egyetértek, Rodrygo eleve többet kapott már false 9-ban meg 10-esben is szerepet tavaly, meg a válogatottban is, ez a felállás neki feküdni fog. Ráadásul ő azért gólerősebb, Vini reméljük tud adaptalódni, de idő kell ehhez. Mind tudjuk az erősségeit: szélen veri meg az emberét és alapvonal felől húz befele a 16-oson belülre. Ez a szabadabban mozgó szerepkör nem vagyok benne biztos, hogy tetszeni fog neki.node írta:Egyáltalán nem tűnik ez halva született próbálkozásnak a legutóbbi meccs alapján. Rodrygo valószínűleg hamarabb fog adaptálódni Vininél, egyszerűen ösztönösen is intelligensebb focista, jobban érti a játékot, viszont kevésbé van meg benne az extra faktor Viniciushoz képest. Vinicius-nak nagyon át kell alakítania a játékát (korábban szinte az oldalvonalról indult), ami több időbe telik. Kevesebb lesz a látványos dribbli és 2-3 védővel versenyfutás, viszont közelebb lesz a kapuhoz, tehát várhatóan több lesz a helyzete. A fordulékonysága, robbanékonysága és kombinációs képessége révén a legkomolyabb csapatok ellen is közvetlen gólhelyzetbe fog tud kerülni, és ha felnő a feladathoz (szerintem így lesz), akkor ezekből jónéhány gólt el is fog tenni.tubatibi írta: - A középpálya szinte tökéletes az, hogy a tegnapi négyes mellett van egy Modric, Kroos a padon és még visszatér Ceballos is, ide kár karaktert pazarolni. Reméljük kitart a forma.
- Ugye, ha azt vesszük, hogy két támadóval állunk fel akkor szerintem mind Vini, mind Rodrygo játéka halott ebben a formációban.
Talán úgy tudnám ezt elképzelni, hogy van előttük(valamelyikük előtt) egy igazi csatár. Semmiképpen nem kezdetném Őket így együtt.
Vini lehetne kicsit szabadabb, jobban kitolva a szélre és legelöl pedig egy Joselu.
Az is érdekes volt, hogy Modric-ot a gyémánt csúcsára tette Ancelotti, ami szerintem nagyon feküdt neki, mivel így kevesebbet kell robotolnia, és kreativitásban és kis területen való játékban még mindig nagyon jó. Kroos pedig a gyémánt utolsó embere lett, ami neki szintén fekszik az extrém labdabiztossága és játékintelligenciája miatt. Bellingham pedig mindenkivel kompatibilis, egyelőre tényleg brutálisan jó vételnek tűnik. Szóval a lényeg, hogy egyelőre érvényesülni látszanak a gyémánt alakzat előnyei (dominancia a játékban, kevés helyzet engedélyezése az ellenfélnek, középpálya uralása stb.), illeszkedik a keretünkhöz (külön-külön és együtt is játszathatók az ifjak és az öregek), a hátrányait pedig a Bilbao nem tudta tesztelni (ehhez masszív szélsőjáték és gyors kontrák kellettek volna a részükről).
Nekem Joselu tűnt elveszettnek ebben a felállásban, de szerintem őt nem is erre tartogatja Ancelotti.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 13., vasárnap 22:00
Tovább tartott elolvasni a hsz-t, mint amennyit a meccs végén fent voltak Modricséknode írta:Egyáltalán nem tűnik ez halva született próbálkozásnak a legutóbbi meccs alapján. Rodrygo valószínűleg hamarabb fog adaptálódni Vininél, egyszerűen ösztönösen is intelligensebb focista, jobban érti a játékot, viszont kevésbé van meg benne az extra faktor Viniciushoz képest. Vinicius-nak nagyon át kell alakítania a játékát (korábban szinte az oldalvonalról indult), ami több időbe telik. Kevesebb lesz a látványos dribbli és 2-3 védővel versenyfutás, viszont közelebb lesz a kapuhoz, tehát várhatóan több lesz a helyzete. A fordulékonysága, robbanékonysága és kombinációs képessége révén a legkomolyabb csapatok ellen is közvetlen gólhelyzetbe fog tud kerülni, és ha felnő a feladathoz (szerintem így lesz), akkor ezekből jónéhány gólt el is fog tenni.tubatibi írta: - A középpálya szinte tökéletes az, hogy a tegnapi négyes mellett van egy Modric, Kroos a padon és még visszatér Ceballos is, ide kár karaktert pazarolni. Reméljük kitart a forma.
- Ugye, ha azt vesszük, hogy két támadóval állunk fel akkor szerintem mind Vini, mind Rodrygo játéka halott ebben a formációban.
Talán úgy tudnám ezt elképzelni, hogy van előttük(valamelyikük előtt) egy igazi csatár. Semmiképpen nem kezdetném Őket így együtt.
Vini lehetne kicsit szabadabb, jobban kitolva a szélre és legelöl pedig egy Joselu.
Az is érdekes volt, hogy Modric-ot a gyémánt csúcsára tette Ancelotti, ami szerintem nagyon feküdt neki, mivel így kevesebbet kell robotolnia, és kreativitásban és kis területen való játékban még mindig nagyon jó. Kroos pedig a gyémánt utolsó embere lett, ami neki szintén fekszik az extrém labdabiztossága és játékintelligenciája miatt. Bellingham pedig mindenkivel kompatibilis, egyelőre tényleg brutálisan jó vételnek tűnik. Szóval a lényeg, hogy egyelőre érvényesülni látszanak a gyémánt alakzat előnyei (dominancia a játékban, kevés helyzet engedélyezése az ellenfélnek, középpálya uralása stb.), illeszkedik a keretünkhöz (külön-külön és együtt is játszathatók az ifjak és az öregek), a hátrányait pedig a Bilbao nem tudta tesztelni (ehhez masszív szélsőjáték és gyors kontrák kellettek volna a részükről).
Nekem Joselu tűnt elveszettnek ebben a felállásban, de szerintem őt nem is erre tartogatja Ancelotti.
HozzászólásSzerző: node » 2023. augusztus 13., vasárnap 21:11
Egyáltalán nem tűnik ez halva született próbálkozásnak a legutóbbi meccs alapján. Rodrygo valószínűleg hamarabb fog adaptálódni Vininél, egyszerűen ösztönösen is intelligensebb focista, jobban érti a játékot, viszont kevésbé van meg benne az extra faktor Viniciushoz képest. Vinicius-nak nagyon át kell alakítania a játékát (korábban szinte az oldalvonalról indult), ami több időbe telik. Kevesebb lesz a látványos dribbli és 2-3 védővel versenyfutás, viszont közelebb lesz a kapuhoz, tehát várhatóan több lesz a helyzete. A fordulékonysága, robbanékonysága és kombinációs képessége révén a legkomolyabb csapatok ellen is közvetlen gólhelyzetbe fog tud kerülni, és ha felnő a feladathoz (szerintem így lesz), akkor ezekből jónéhány gólt el is fog tenni.tubatibi írta: - A középpálya szinte tökéletes az, hogy a tegnapi négyes mellett van egy Modric, Kroos a padon és még visszatér Ceballos is, ide kár karaktert pazarolni. Reméljük kitart a forma.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 13., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 13., vasárnap 12:09
Güler meg Militao maguk alá hajtották a térdüket, Körte meg állítólag egyszerűen csak lehajolt.ANDS írta: Nagyon rövid időn belül sok a sérülês:
Güler,
Courtois,
Militao.
Nem tudom, mi az oka, de nem jó jel.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 13., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 12., szombat 23:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. augusztus 12., szombat 15:48
Hat azert pont Carlo az, aki nem fel visszanyulni a korabbiakhoz. Sot, huzott mar varatlant is, de azok tobbsegeben szarul sultek elmiro. írta:Meg nem amator megye 2-es edzo.raul 4 ever írta:
Meglepne, ha dobná Carlo a 4312-t, miután a teljes felkészülés alatt ezt játszottuk, az nem vallana rá.
Az egesz felkeszulest,az osszes edzest,az osszes labdas koordinaciot,kapuralovest,erkezest,tamadasvezetest,labdakihozatalt,letamadast,becsapdazast,letszamfoleny kialakitast erre a felallasra epitettek fel,nagy huzas lenne az elso bajnokira atallni egy masik felallasra.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 12., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 12., szombat 11:20
Csak az extra igazolasunk meg soha nem jatszott itt abba,illetve igazi csatarunk nincs.Pad'em írta: Arra amit előtte évek óta jatszunk, annyira azért nem mission impossible visszaállni, pláne, hogy maga nyilatkozta meccs előtt, hogy lesz idén 433 meg 4231 is sokszor.
Amúgy diamondot ír az összes lap, szóval az lesz fixen de simán visszaválthat bármikor.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 12., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 12., szombat 11:10
Meg nem amator megye 2-es edzo.raul 4 ever írta:
Meglepne, ha dobná Carlo a 4312-t, miután a teljes felkészülés alatt ezt játszottuk, az nem vallana rá.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 12., szombat 11:02
Meglepne, ha dobná Carlo a 4312-t, miután a teljes felkészülés alatt ezt játszottuk, az nem vallana rá.el magico írta: Nem számoltok a Valverde-Rodrygo-ViniJr támadóhármas opcióval![]()
Az a rossz megérzésem, hogy ugyanott folytatjuk, mint tavaly. Impotens fos játékkal 0, max 1 gólt rúgva. Aztán Pérez megunja, és másnap bejelentik Mbappét![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem