ráadásul ingyen van
miért nincs még itt?

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 12., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 12., szombat 12:30
A vilagi luzer Llorisert.hehetheoriginal írta:Lehet jobban jarnank egy szokasos kilatastalan lofasz kiszámítható tamadojatekkal meg a mostanaban trendi atjarohaz vedelmunkkel, es egyjo kis vereseggel, talan akkor elkuldenenk valami hivatalos ajanlatot a franciaert....ziro4vr írta: Még este egy vereség aztán jön a szezon off shitstorm a fórumon.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. augusztus 12., szombat 12:29
Ne mar bazmeg. Nala meg degea is jobb, legalabb jellemben.gutihaz14 írta: Real Madrid are going for Kepa, confirms
@FabrizioRomano
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 12., szombat 12:28
Lehet jobban jarnank egy szokasos kilatastalan lofasz kiszámítható tamadojatekkal meg a mostanaban trendi atjarohaz vedelmunkkel, es egyjo kis vereseggel, talan akkor elkuldenenk valami hivatalos ajanlatot a franciaert....ziro4vr írta: Még este egy vereség aztán jön a szezon off shitstorm a fórumon.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. augusztus 12., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 12., szombat 12:14
Twitter.Remy írta:Facebook.krisz24 írta: Naa Bono official!
Én örülök neki legjobb kapus sztem a piacon.
Szerk.: ja nem bedőltem valami kamu oldalnak facebookon![]()
Ha hirek, akkor twitter.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 12., szombat 12:11
Kizárólag az olcsósága miatt jön, meg mert valakire mégiscsak szükség van. Tavaly néhány meccsét láttam, szinte mindig kapott olyan gólt, amit bravúrral véd egy jó kapus.Galacticos írta: Az a kepa se annyira szar, voltak rossz szezonjai az elejen mikor odakerult aztan volt a sarris balhe es total rament a sajto. Ahogy tibo is kurva szarul kezdett nalunk, emlekszem a fel forum areolat akarta helyette a kezdobe meg hogy miert nem ot vettuk meg.
Inkabb kepa mint lunin. Az ukrantol mentsen meg minket a jo isten, nem is ertelek titeket. Bizonytalan a harmadosztalyu csapatok ellen is a kupaban.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. augusztus 12., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. augusztus 12., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 12., szombat 11:59
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 12., szombat 11:56
Biztonságban vagyunk, megmondta Carlo, hogy Lunin kezd, ha jön valaki, az mögé jön..gutihaz14 írta:itt utáltam meg mint a szartCsabi írta: kepa jellem. természetesen elvesztették aztán a 11-es párbajt.
https://www.youtube.com/watch?v=C3f7HPIPG0s
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. augusztus 12., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 12., szombat 11:52
itt utáltam meg mint a szartCsabi írta: kepa jellem. természetesen elvesztették aztán a 11-es párbajt.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. augusztus 12., szombat 11:51
Ez volt az elso ami eszembe jutott rola. Mondjuk itt egy ilyen utan mehet a castillaba.Csabi írta: kepa jellem. természetesen elvesztették aztán a 11-es párbajt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 12., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 12., szombat 11:48
Hat kikapni ki fogunk ma, de h Kepa jon e az passz.kodo írta:Te inkább ird mar be, hogy érkezni fog Kepa es semmit nem nyerünk iden, sot ma is kikapunk.Remy írta:
Facebook.Ha hirek, akkor twitter.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 12., szombat 11:46
3-ból 1 bejön neki. na de melyikkodo írta:Te inkább ird mar be, hogy érkezni fog Kepa es semmit nem nyerünk iden, sot ma is kikapunk.Remy írta:
Facebook.Ha hirek, akkor twitter.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. augusztus 12., szombat 11:46
Te inkább ird mar be, hogy érkezni fog Kepa es semmit nem nyerünk iden, sot ma is kikapunk.Remy írta:Facebook.krisz24 írta: Naa Bono official!
Ha hirek, akkor twitter.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 12., szombat 11:45
Facebook.krisz24 írta: Naa Bono official!
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 12., szombat 11:43
hogy mi official ?krisz24 írta: Naa Bono official!
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem