Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
18,73 euroert vettem.
Keress egy harmanos ismerőst.
Keress egy harmanos ismerőst.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van még ilyen kuponotok? Asszonynak lehet vennék egyet.lordgabi írta: JBL T520 BT fejhallgatóról vélemények?
Barátnőm megvenné nekem, hogyha rábólintok, 25000 helyett 15000 forint most, van egy ilyen kuponunk, megéri?
Sose volt még kábel nélküli fejhallgatóm, zenehallgatásra használnám főképp futás közben majd.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi szépen a gyors válaszokat.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
asszonynak azt vettem tavaly születésnapjára. futáshoz, főzéshez és mikor nem kíváncsi rám, akkor is használja. szóval nagyon sokat nyúzzalordgabi írta: JBL T520 BT fejhallgatóról vélemények?
Barátnőm megvenné nekem, hogyha rábólintok, 25000 helyett 15000 forint most, van egy ilyen kuponunk, megéri?
Sose volt még kábel nélküli fejhallgatóm, zenehallgatásra használnám főképp futás közben majd.

ár/érték arányban nagyon megéri
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
JBL T520 BT fejhallgatóról vélemények?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
magamra csak egyet tudtam küldenihehetheoriginal írta:Alltime highest amount of downvoteot erdemelsz te bazmeg nem hangottorjack írta: ...és láss csodát, megoldódott![]()
Kösz a közreműködést Uraim!![]()
![]()

na, ha lúd legyen kövér alapon akkor hogy is volt régen, tudja-e valaki akciós-e a teszkóban a raffaelló meg a dezodor?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Alltime highest amount of downvoteot erdemelsz te bazmeg nem hangottorjack írta: ...és láss csodát, megoldódott![]()
Kösz a közreműködést Uraim!![]()

thereisonly1ronaldo
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
...és láss csodát, megoldódott
Kösz a közreműködést Uraim!

Kösz a közreműködést Uraim!

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ahogy nézem ez a monitor nem ad hangot, úgyhogy igen, hangfal kell.
De legalább megoldódik a probléma:D
De legalább megoldódik a probléma:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Aucs.torjack írta: igen...az epic fail tipikus esete forog fenn![]()
Csak az 5.1

- torjack
igen...az epic fail tipikus esete forog fenn

- hehetheoriginal
- torjack
HDMI kábellel van összekötve a monitor a géppel, a videókártya csatlakozásánál
ez a monitor: https://www.pcbolt.eu/Gaba-24-GL-2423FHD-IPS-LED
ez meg a gép: https://www.pcbolt.eu/spd/pc_277/Gamer- ... neracio-Nv
Írtam a boltnak a problémáról, azt mondták minden fel van telepítve (ez stimmel is), ellenőrízzem, hogy a hangszórót jó helyre dugtam-e, nincs-e lenémítva. Nos, ezzel van némi gond, mert nincs hangszóróm
Eddig laptopom volt, oda nem kellett hangszóró, most eszembe se jutott.
én úgy sejtem, szükségem lesz egy hangszóróra.
ez a monitor: https://www.pcbolt.eu/Gaba-24-GL-2423FHD-IPS-LED
ez meg a gép: https://www.pcbolt.eu/spd/pc_277/Gamer- ... neracio-Nv
Írtam a boltnak a problémáról, azt mondták minden fel van telepítve (ez stimmel is), ellenőrízzem, hogy a hangszórót jó helyre dugtam-e, nincs-e lenémítva. Nos, ezzel van némi gond, mert nincs hangszóróm

Eddig laptopom volt, oda nem kellett hangszóró, most eszembe se jutott.
én úgy sejtem, szükségem lesz egy hangszóróra.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tud adni hangot a videókártya is ki, ha olyan a monitorod, hogy hdmi-vel van kötve a vga-hoz.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Ha sima hangfalad van, jack dugós, akkor az alaplapon kell nézelődni, gondolom oda dugtad be.
Biosban is lehet letiltva elsőre a hang, ott is érdemes nézelődni.
Adj infókat, mit hova dugtál, kötöttél, és akkor tudunk segíteni.
Amit hehe írt is valid probléma, de mint mondtam, a monitor ad hangot, ha olyan.
Enyém például ott adja a hangot, mert nincs hangfalam, csak egy hdmi kábellel van összedugva.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- torjack
Köszi, rápróbálok.hehetheoriginal írta:Tudtommal a videokartya az videokartya, az alaplapi integralt hangkartyat kell beizzitani vhogy.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Az nvidia high def audio, mikor hdmivel osszekotod a kartyat egy tv-vel, akkor jelent vmit, de onmagaban nem allit elo neked ugy hangot, mint egy hangkartya.
Nezd meg pontosan milyen az alaplap, aztan gyarto support oldala, minden friss drivert, igy az audiot is telepited, aztan windowsban kivalasztod.
- hehetheoriginal
Tudtommal a videokartya az videokartya, az alaplapi integralt hangkartyat kell beizzitani vhogy.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Az nvidia high def audio, mikor hdmivel osszekotod a kartyat egy tv-vel, akkor jelent vmit, de onmagaban nem allit elo neked ugy hangot, mint egy hangkartya.
Nezd meg pontosan milyen az alaplap, aztan gyarto support oldala, minden friss drivert, igy az audiot is telepited, aztan windowsban kivalasztod.
thereisonly1ronaldo
- torjack
Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, ha 5 percnél tovább kell használni, a 2 karos sokkal kényelmesebb. Meg a vállheveder is jó.h3x0r írta:En fukaszabol csak 2 karosat vennek, azzal szepen, egyenes hattal tudsz dolgozni. Amelyiknel kozepen van egyetlen fogantyu, annal egy kicsit elore kell dolj, kicsinalja a derekad.rikko írta:
Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jaja, majd a Husqvarna 135R lesz, ő a kiszemelt. De most jött be más költségh3x0r írta:En fukaszabol csak 2 karosat vennek, azzal szepen, egyenes hattal tudsz dolgozni. Amelyiknel kozepen van egyetlen fogantyu, annal egy kicsit elore kell dolj, kicsinalja a derekad.rikko írta:
Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.