na pasztmek:Dh3x0r írta:
Nem akarok rossz hirt kozolni, de... Barca TV was the in-house television channel for Barcelona. The channel, which was launched in 1999, was closed at the end of June due to cost-cutting measures.![]()
ezt se tudtam látod.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 11., péntek 14:49
na pasztmek:Dh3x0r írta:
Nem akarok rossz hirt kozolni, de... Barca TV was the in-house television channel for Barcelona. The channel, which was launched in 1999, was closed at the end of June due to cost-cutting measures.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 11., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 11., péntek 14:35
Nem akarok rossz hirt kozolni, de... Barca TV was the in-house television channel for Barcelona. The channel, which was launched in 1999, was closed at the end of June due to cost-cutting measures.csababarca írta:Nekem fogalmam sincs mik ezek, én lemaradtam ott, hogy van Barca Tv, és ennyiben ki is merült.dzsi91 írta:
Na gyorsan valamelyik barszás mesélje el miez mielőtt kijön a hivatalos story és mindenki 10 éve tud már róla ott.![]()
Nem is értem ezekért ki ad ki pénzt, mi ebben a buli a vevő oldalnak, egyáltalán miket tartalmaznak ezek, van e bármiféle tartalom mögöttük![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2023. augusztus 11., péntek 14:23
Lehet nem is lenne szükség a domain-re, de ez így tényleg érdekes.Under this transaction, FC Barcelona will merge its digital Barça Vision and audiovisual content units under the brand “Barça Media”.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 11., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 11., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 11., péntek 13:57
Az elég maxi trollkodás lenne.Halfkey írta: Gyerekek, én rákerestem erre, és kezdek nagyon durván rosszul lenni hogy mi folyik itt.
A Barca Visiont június 19.-én jelentette be a Barca saját honlapján, gyakorlatilag egyfajta "Barcás közösségi média", ahol a stadonépítésről, médiákról, az NFT-ikről ilyenekről lehet majd tartalmat fogyasztani meg beszélgetni.
Valamikor az elmúlt hetekben - waybackmachinen nem találtam semmi korábbi nyomot - bekerült egy ilyen landing page:
https://barcavision.fcbarcelona.com/
Ez beszél arról, hogy mekkora faszaság lesz ez, de semmi konkrétum. Van egy call to action gomb, hogy lépj be a communitybe, ami konkrétan az FC Barcelona régen meglévő Discord szerverre vezet (tehát nem is Barca Vision discord, semmi új, csak beraktak egy linket).
Csináltak ennek a csodának egy Twitter fiókot, https://twitter.com/Barca_vision, ahol az egy vicces dolog hogy még csak a kék pipának a 8 eurojára sem jutott budget, de ha rámegyünk a linkre ami a leírásban van, az ide vezet. https://www.afternic.com/forsale/barcav ... ource=TDFS
Konkrétan meg sem vették még a domaint, a godaddyé (hosting provider). Mivel általában a domainek filléres tételek gondoltam megveszem gyorsan és tönkreteszem ezt a gazdasági csodát (vagy meggazdagszom és kivásároltatom magam), de sajnos a Godaddy algoritmusa rájött hogy a Barca meg a Vision azok értékes szavak, és 2500 eurot kérne érte a szokásos 20 helyett![]()
Szóval ez elmaradt, de basszus, ez mennyire pofátlan orbitális pénzmosás. Nem tudtak igazolni, nem volt már mit eladni, kitaláltak valamit hogy oké legyen egy ilyen koncepció, semmit nem valósítottak meg belőle, és most eladják 120 (!!!) millió euroért.
Megeszem a kalapom ha ebből valaha lesz bármi értelmezhető, ez csak egy bújtatott pénzbefolyatás a klubba. Hogy cserébe mit adnak, szponzorációs előnyöket, jövőbeli pénzt, vagy mást azt nemtudom, de hogy ez nem tisztességes az üzlet az teljesen biztos. A Barca Studiost még hihető volt tavaly, de ez már a vicc kategória.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 11., péntek 13:53
csináljuk!dzsi91 írta: dobjuk össze azt a 2500at és lássuk milesz belőle
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 11., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 11., péntek 13:49
En beszallok.dzsi91 írta: dobjuk össze azt a 2500at és lássuk milesz belőle
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 11., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 11., péntek 13:44
Akartam is írni hogy minimagyarország, főleg rákattintva ezekre a Haflkey által linkelt tákolmány oldalakra:Dzsuninnyo írta: Erosen gyanus nekem, hogy a barcelona ratalalt vmi fideszes tervre a 2010es evek elejerol.
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. augusztus 11., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. augusztus 11., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 11., péntek 13:32
Nekem fogalmam sincs mik ezek, én lemaradtam ott, hogy van Barca Tv, és ennyiben ki is merült.dzsi91 írta:
Na gyorsan valamelyik barszás mesélje el miez mielőtt kijön a hivatalos story és mindenki 10 éve tud már róla ott.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 11., péntek 13:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 11., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 11., péntek 13:26
Na gyorsan valamelyik barszás mesélje el miez mielőtt kijön a hivatalos story és mindenki 10 éve tud már róla ott.marcell írta: OFFICIAL: FC Barcelona expect ‘The Barcelona Media Company’ to be an important source of income — with the initial project of receiving upto €1 BILLION.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 11., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 11., péntek 12:59
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem