Tibo volt az egyetlen biztos pont a csapatban erre megsérül egy évre. Á. Ezt a bl történelem írást meddig fogjuk még nyögni

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 10., csütörtök 19:05
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:51
Egyébként nem tudom, de annyira látványosan elégedettek vagyuk a Joselu csatársorral, hogy szerintem ezek összefognak újra borulni elég nagy pénzértp.csabi1 írta:Az a baj,hogy én kinézek már ezekből mindent.Nem tudom, csak számít az ffp náluk is nem? (naív vagyok:D)
Meg itt most nem 50 millión meg a szarrágás, hanem 3-4x ekkora összegen.
Azért nagy balek lenne Khelaifi, ha nem csinálna belőle pénzt amíg lehet.
Nagy összeborulást itt már nem remélhet, hogy meggondolja magát MBappé.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:29
Masik topicban mar irtam, de itt is irom, eppen keszulnek eladni a klub 5-15%-at egy amerikai befekteto cegnek.dzsi91 írta:De geci ilyen van? 300 millió aláirási pénzt fizettek tavaly mostmeg sírnak, hogy nemtudjak kifizetni a biztonsági őröket?ELSiete írta:
És melyikkel fogunk gólt lőni?
PSG sent a new letter to Kylian Mbappé on August 4th, telling him that if he leaves for free:
- PSG will have to sell players.
- PSG will have to reconsider their policy of promoting academy players.
- PSG will have to FIRE many employees.
@lequipe #rmalivenevetséges az egész.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:28
Beleillik a fekete balett projektbe.KAG írta: Ez a kolo srac amugy meg a jovity fele szamokat se hozza, ha jol latom.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:24
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:22
A frankfurti onehitwonderekből elég.ELSiete írta:Real Madrid have already made contact with David De Gea's agents. @SkySportsNews
BREAKING: Real Madrid are joining the Kolo Muani race. His agent is in contact with Real Madrid. @CMoffiziell
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:07
Ez kicsit olyan mintha szórakozna bappe meg a real is a psgvelELSiete írta:
Real Madrid will not make an offer until Mbappé publically says he wants to leave, but Mbappé is telling Al-Khelaifi that he doesn't want to be sold. @lequipe #rmalive
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 10., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:47
Az a baj,hogy én kinézek már ezekből mindent.Nem tudom, csak számít az ffp náluk is nem? (naív vagyok:D)
Meg itt most nem 50 millión meg a szarrágás, hanem 3-4x ekkora összegen.
Azért nagy balek lenne Khelaifi, ha nem csinálna belőle pénzt amíg lehet.
Nagy összeborulást itt már nem remélhet, hogy meggondolja magát MBappé.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:46
így vanLiamGallagher írta: Nálam továbbra is Soria lenne a jelölt. Saját nevelés, Jim is boldog lenne, nem is szar kapus, jövőre Lunin lapát, ő meg maradhatna 2. számúnak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:45
Nem tudom, csak számít az ffp náluk is nem? (naív vagyok:D)p.csabi1 írta:
De kell nekik bevétel most vásároltak be nem?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:43
De kell nekik bevétel most vásároltak be nem?csababarca írta:Én is így gondolom.dzsi91 írta:
Psgnek sehogysem jó, hogy marad bappéról meg mindent elmondana ha maradna, hogy képes beáldozni mégegy évet a pályafutásából egy kis pluszpénzért.
Szerintem perez az utsó percben beállít egy 150 millióval amire a psg ráfog bólintani.
Ez egy vesztes szitu a psg-nek, le kell nyelni a békát, és ha már így alakult a legtöbb bevételhez jutni belőle.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:41
Én is így gondolom.dzsi91 írta:
Psgnek sehogysem jó, hogy marad bappéról meg mindent elmondana ha maradna, hogy képes beáldozni mégegy évet a pályafutásából egy kis pluszpénzért.
Szerintem perez az utsó percben beállít egy 150 millióval amire a psg ráfog bólintani.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:40
De geci ilyen van? 300 millió aláirási pénzt fizettek tavaly mostmeg sírnak, hogy nemtudjak kifizetni a biztonsági őröket?ELSiete írta:És melyikkel fogunk gólt lőni?Realista24 írta:
Jott Fran Garcia es Brahim is Bellingham mellett, plusz Joselu. A negybol ketto a kezdobe erkezett.
PSG sent a new letter to Kylian Mbappé on August 4th, telling him that if he leaves for free:
- PSG will have to sell players.
- PSG will have to reconsider their policy of promoting academy players.
- PSG will have to FIRE many employees.
@lequipe #rmalive
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:39
ELSiete írta:Most amúgy azt nem értem, ha idén ő sem jön és nem kell a PSGnek perkálni, akkor idén nem kellett volna a védelmet megerősíteni ebből a pénzből? Vagy akkor most ez így jó, hogy elment Benzema és egy szem Bellingham jött? Meg az jó nekünk, ha 1 évet a lelátón van?Nika91127 írta:
Na ebbő meg mi lesz more...
Nincs TBO.
Nincs JHV.
Nem lesz teki.
sérült...
És a védelem egy kaka.
Legalább idén annyira lesz jó Real meccset nézni, mint F1-et...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:38
Psgnek sehogysem jó, hogy marad bappéról meg mindent elmondana ha maradna, hogy képes beáldozni mégegy évet a pályafutásából egy kis pluszpénzért.csababarca írta: Mi a jó a PSG-nek és MBappénak abban, hogy marad egy évet?
PSG-nek ennyit számít a büszkeségük? Menni akar a gyerek, kapnának érte kb 200millió eurót, tudom hogy nem számít a pénz, de azért ők se teljesen elmeroggyantak, az ingyen meg a 200 milla között jelentős különbség van, plusz még akkor egy évig fizetni kell a játékost.
Vagy arra apellálnak, hogy majd úgyis meggyőzik évközben? Hát nem tudom
Még MBappét annyiban értem talán, hogy ha ingyen megy hozzátok, akkor jobb az alkupozíció a fizetésre, bónuszokra, de egyébként?
Fura nekem ez a sztori, de szerintem végül nálatok köt ki nyár végére, egyik félnek sem jó, ha marad Párizsban 2024 nyaráig.
Tibonak jobbulást, nagy veszteség.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 10., csütörtök 17:38
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem