és magyar lesz/legyenGéci írta:Remélem lesz! Amit ennél is jobban, hogy habfehérben fog játszani...

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 22:12
és magyar lesz/legyenGéci írta:Remélem lesz! Amit ennél is jobban, hogy habfehérben fog játszani...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 22:06
ha jól emlékszek arra a momentumra, túl sokat azért mégsem tudott, mert azt mondta, hogy messi is kapott már úgy aranylabdát, hogy nem nyert egy árva trófeát sem.Ott volt egy ürge aki pont fel akarta hozni példának a Snejder féle aranylabdát, de hirtelen téma váltás történt, pedig kezdtem örülni, hogy gondolkozó embereket is beengednek a műsorba, de lehet most láttuk utoljára mert tùl sokat tudott...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 22:05
Remélem lesz! Amit ennél is jobban, hogy habfehérben fog játszani... Ettől független annyiban hasonló a két Ronaldo, hogy az ő játékuk annyira nem függ, függöt a csapatétól mert egyénileg is képesek villanni... Ilyen téren tartom kevesebnek Messit, mert ő jobban függ a társaktól... Szerintem! Teszem hozza.csabi* írta:háát nem biztos azDrake írta:lesz nála jobb focista a Földön
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 22:01
iiiiigen, engem nem lehet komolyan venniSzerinted a régi Ronaldon kívül mindenki egy nagy xar.Pedig van/volt/lesz nála jobb focista a Földön
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 21:46
háát nem biztos azDrake írta:lesz nála jobb focista a Földön
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 21., csütörtök 21:40
Téged nem lehet komolyan venni.Szerinted a régi Ronaldon kívül mindenki egy nagy xar.Pedig van/volt/lesz nála jobb focista a Földön,ezt Neked is el kéne már fogadnod...Méghogy Henry duplanulla...hehe írta:ne menjünk bele, már ma is alig emlékezni rá, mi lesz 5-10 év múlva. duplanulla
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 21., csütörtök 21:34
Én marha meg vettem a fáradtságot, hogy megnézzem milyen marhaságokat hord össze hegyi
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 21., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 21., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 21., csütörtök 21:18
hehe írta: ne menjünk bele, már ma is alig emlékezni rá, mi lesz 5-10 év múlva. duplanulla
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 21:14
oh please.Remy írta:Szeretnéd te azt, hogy Henryk futkossanak a pályán. Bárcsak lennének még olyan csatárok, akik bármikor képesek gólt lőni. Igazi klasszis.hehe írta: henry ugyanez volt, csak jóval szarabb kiadásban.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 21., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 21., csütörtök 21:08
Szeretnéd te azt, hogy Henryk futkossanak a pályán. Bárcsak lennének még olyan csatárok, akik bármikor képesek gólt lőni. Igazi klasszis.hehe írta: henry ugyanez volt, csak jóval szarabb kiadásban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 21:06
igaza van.Szerinte CR nem cselez csak tolja a labdát és fut utánna, és ennyi lenne CR szerinte.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 20:35
nyald meg a fohlyós picshám teeeGascoigne írta:Vagy inkább ne. Az az ember régesrég elveszítette minden maradék realitásérzékét és ítélőképességét. Valaha brazil és Real Madrid-szurkoló volt, aztán valami eltört benne. Ma nem több egy rosszindulatú, csőlátású, végtelenül elfogult Madrid-gyűlölőnél, buta és kicsinyes, önmaga paródiája.'shutterisland írta:show on.
És egy intő jel hehének, 40 years down the road...
jipikájéj madafakanéha azt hiszem hehe az
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 21., csütörtök 20:31
szerintem ő sose volt igazából Real szurkoló, csak Ronaldo, Zidane, Carlos fan.Gascoigne írta:Valaha brazil és Real Madrid-szurkoló volt
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 21., csütörtök 20:22
Vagy inkább ne. Az az ember régesrég elveszítette minden maradék realitásérzékét és ítélőképességét. Valaha brazil és Real Madrid-szurkoló volt, aztán valami eltört benne. Ma nem több egy rosszindulatú, csőlátású, végtelenül elfogult Madrid-gyűlölőnél, buta és kicsinyes, önmaga paródiája.'shutterisland írta:show on.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 21., csütörtök 19:59
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem