Hianyozni fog a sok zsenialis meme. Hat ma is egy rosszabb hely lett a vilag.Faust írta: A picsaba, pedig de szep hazassag volt ez.![]()

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 9., szerda 15:31
Hianyozni fog a sok zsenialis meme. Hat ma is egy rosszabb hely lett a vilag.Faust írta: A picsaba, pedig de szep hazassag volt ez.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 9., szerda 14:54
Jó azért Leicesterben is előtte voltak bajnokok mielőtt odament, majd utána nyertek FA kupát, miután elment'shutterisland írta: szerintem egy kozepes PL vedo, gyengebb periodusokkal (lasd bohoc mutatvanyok es hibak a mu-ban) es jobbakkal (leicester, valogatottal az eb-n) akinek semmikeppen sincs helyen topcsapatban de azert nem is charlton athletic szint mint ahova sokan rakjak.
szerintem a whu-ban nagyjabol a helyere kerulhet.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 9., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 9., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. augusztus 9., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. augusztus 9., szerda 12:32
Ezt irtam a Sevilla elleni kieseskor az EL topicba. El sem hiszem, hogy megvalosul.Re: Európa Liga
2023. április 20., csütörtök 21:56
En csak annyit kerek hogy jovore mar de gea meg maguire ne legyen ennek a csapatnak a tagja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 9., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 9., szerda 10:07
Nekem valamiért az rémlett, hogy ő a jobboson tolja.Rabiosa írta: Fabrizio Romano - Told Bournemouth entered the race with Wolfsburg to sign Joachim Maehle from Atalanta — negotiations ongoing, both clubs want him
Package around €11/12m for Maehle deal.
Kerkez erős posztriválist kaphat vele.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2023. augusztus 9., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 9., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 9., szerda 9:27
Imádom.Realista24 írta: A City egy 70 millio fontos ajanlatot kuldott Paquetaert, amit valoszinu a WestHam vissza is fog dobni, es tobbet fog kerni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 9., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 9., szerda 9:15
Még azt se mondanám, hogy nehezebb a bayern dolga. Sőt, szerintem tök korrekt Kane is: vagy kitaláljátok a dealt és lát belőlem pénzt a csapat vagy nem. Így Levy is "meg van fogva", hogy meddig feszítheti a húrt, a végtelenségig nem..Realista24 írta:Bellingham es Kane egyebkent remek pelda.ikarus93 írta:
Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.
Nem megyunk itt ilyen licit harcba a klubbal hogy akkor 10 million bukik az egesz.
Bellingham lepni akart, es a sportprojekt + a klub presztizse gyozte meg.
Kane menne is, de ha marad, sem gond neki. Ameddig igy gondolkodik, addig sokkal nehezebb a Bayern dolga, mert Levy kezeben van a dontes. Lehet, hogy tegnap eleg lett volna 110 millio, de mivel Kane igazabol maradna is, lehet ma mar 130 lesz az ara, mert miert ne?
Amugy Bellingham 103m volt +30% opcio.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 9., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. augusztus 9., szerda 8:59
azt olvastam, hogy Kane nem igazán akar Münchenbe menni, de mivel elege van a Spursből, ha Levy elfogadja az ajánlatot, akkor elmegy, ha nem, akkor kitölti a szerződését és gondolom jövőre "ingyen" megy valami PL klubhoz még jobb fizuértRealista24 írta:Bellingham es Kane egyebkent remek pelda.ikarus93 írta:
Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.
Nem megyunk itt ilyen licit harcba a klubbal hogy akkor 10 million bukik az egesz.
Bellingham lepni akart, es a sportprojekt + a klub presztizse gyozte meg.
Kane menne is, de ha marad, sem gond neki. Ameddig igy gondolkodik, addig sokkal nehezebb a Bayern dolga, mert Levy kezeben van a dontes. Lehet, hogy tegnap eleg lett volna 110 millio, de mivel Kane igazabol maradna is, lehet ma mar 130 lesz az ara, mert miert ne?
Amugy Bellingham 103m volt +30% opcio.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 9., szerda 8:55
Bellingham es Kane egyebkent remek pelda.ikarus93 írta:Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.Realista24 írta: Mudryk lett a 10es a Chelseaben, kilencesuk nekik sincs.
Kane update: a jatekos ugynoke kozolte mind a ket klubbal, vagy megegyeznek hetvegeig a klubok, vagy marad. A bajnoksag kezdete utan mar biztos nem fog eligazolni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 9., szerda 8:49
Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.Realista24 írta: Mudryk lett a 10es a Chelseaben, kilencesuk nekik sincs.
Kane update: a jatekos ugynoke kozolte mind a ket klubbal, vagy megegyeznek hetvegeig a klubok, vagy marad. A bajnoksag kezdete utan mar biztos nem fog eligazolni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 9., szerda 7:40
Szerintem meg igaza van. Anyagi gondja sehol se lesz, ha gondja van, akkor valtson.M1Ö írta:Az élet nagy problémáirealmadrid95 írta: depresszios az eghajlat miatt, igy szeretne az eletet is elvezniOké, nem vagyunk egyformák, latin is, de ne már...
Amúgy nem gondoltam, hogy van olyan játékos, aki a mostani Barcát választaná egy mostani City helyett. Majd ha oda igazol jövőre mennek hozzá is kuncsorogni Laportáék, hogy légyszi Bernardoka, tudjuk, hogy alapból olcsóbban írtál alá hozzánk, de engedj már még a feléből.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. augusztus 9., szerda 6:56
Az élet nagy problémáirealmadrid95 írta: depresszios az eghajlat miatt, igy szeretne az eletet is elvezni
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. augusztus 9., szerda 6:36
Szerintem arra mentek a lenyilak, hogy előtte írta be 1 perccel kb. ugyanazokkal a szavakkal R24 a rossz hírt, és a késést díjazták ezzel.Anthony írta: Hogy lehet azt downvoteolni hogy sajnálja valaki Nkunkut a sérülése miatt?![]()
Jobbulást neki!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem