Azt majd utólag lehet minősíteni, hogy ki milyen jó taktikával tárgyal. Bellinghamért sem ment a 150 millió, csak 104 millió, ami nagyságrendileg a kétharmada. Kane esetében elég irreális már a 100 millió is úgy, hogy egy év van hátra a szerződéséből, és 30 múlt. De jelenleg már 115 milliós ajánlatnál tart a Bayern is, plusz még bónuszok.ikarus93 írta:Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.Realista24 írta: Mudryk lett a 10es a Chelseaben, kilencesuk nekik sincs.
Kane update: a jatekos ugynoke kozolte mind a ket klubbal, vagy megegyeznek hetvegeig a klubok, vagy marad. A bajnoksag kezdete utan mar biztos nem fog eligazolni.
Nem megyunk itt ilyen licit harcba a klubbal hogy akkor 10 million bukik az egesz.

Premier League
Re: Premier League
Jo, de mast kellett jatszani, az a lenyeg, mit nem lehet ezen erteni.

istenem keciferni írta:
Ember, komolyan te milyen álomvilágban élsz?
Maguire a csapat közelében nem volt, a német Robert Huth játszott Morgannel…

Előtte?_Bushido_ írta: Akkor előtte, mielőtt bajnokok lettek. Mind1.
de a többi része igaz, full mást kellett játszani a Leicesterben, mint a MUban.
Utána igazolt oda egy évvel, miután bajnokok lettek.
R24, kérlek…
Kajak mintha direkt csinálná.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Akkor előtte, mielőtt bajnokok lettek. Mind1.ferni írta:Ember, komolyan te milyen álomvilágban élsz?_Bushido_ írta: Morgannal igazi bástyák voltak abban az 1 évben, mikor bajnokok lettek. A védekezésre, védelemre alapult az egész.
Az még hagyján pár kommenttel korábban ezt le is írtam, hogy nem volt ott mikor bajnokok lettek, de kb 20 sec rákeresni. Helyette magabiztosan irkálod a fake dolgokat.
de a többi része igaz, full mást kellett játszani a Leicesterben, mint a MUban.
Ember, komolyan te milyen álomvilágban élsz?_Bushido_ írta: Morgannal igazi bástyák voltak abban az 1 évben, mikor bajnokok lettek. A védekezésre, védelemre alapult az egész.
Az még hagyján pár kommenttel korábban ezt le is írtam, hogy nem volt ott mikor bajnokok lettek, de kb 20 sec rákeresni. Helyette magabiztosan irkálod a fake dolgokat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lentebb írták, hogy ő azután ment a Leicesterhez, hogy bajnokok lettek._Bushido_ írta:
A MU feltolt védelemmel játszik, abban rettenetesen kijon a lassúsága. Bárki lefordul róla, a leicesterben mást játszottak, Morgannal igazi bástyák voltak abban az 1 évben, mikor bajnokok lettek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A MU feltolt védelemmel játszik, abban rettenetesen kijon a lassúsága. Bárki lefordul róla, a leicesterben mást játszottak, Morgannal igazi bástyák voltak abban az 1 évben, mikor bajnokok lettek. A védejezésre, védelemre alapult az egész. De amikor már tenni-venni, gyorsan passzolni kell, az már nem megy.'shutterisland írta: szerintem egy kozepes PL vedo, gyengebb periodusokkal (lasd bohoc mutatvanyok es hibak a mu-ban) es jobbakkal (leicester, valogatottal az eb-n) akinek semmikeppen sincs helyen topcsapatban de azert nem is charlton athletic szint mint ahova sokan rakjak.
szerintem a whu-ban nagyjabol a helyere kerulhet.
Persze nem védeni akarom, de sok más focista esetében se mindegy, mikor és hol játszik.
Di Marianak se ment a MU-ban, ha José idején lett volna ott, nem lett volna flip ott.
- BlancoMark
Hianyozni fog a sok zsenialis meme. Hat ma is egy rosszabb hely lett a vilag.Faust írta: A picsaba, pedig de szep hazassag volt ez.![]()

Jó azért Leicesterben is előtte voltak bajnokok mielőtt odament, majd utána nyertek FA kupát, miután elment'shutterisland írta: szerintem egy kozepes PL vedo, gyengebb periodusokkal (lasd bohoc mutatvanyok es hibak a mu-ban) es jobbakkal (leicester, valogatottal az eb-n) akinek semmikeppen sincs helyen topcsapatban de azert nem is charlton athletic szint mint ahova sokan rakjak.

Egyéni elismerés
Az év csapata:
2011–12-es League One
2012–13-as League One
2013–14-es League One
A hónap fiatal játékosa a League One-ban:
2011 augusztus
Sheffield United, az év játékosa: 2011–12,2012–13, 2013–14
Sheffield United, az év fiatal játékosa: 2011–12
Hull City, az év játékosa a szurkolók szavazásán: 2016–17
Hull City, az év játékosa a játékostársak szavazatai alapján: 2016–17
Leicester City, az év játékosa: 2017–18
Leicester City, az év legjobbja a játékostársak szavazásán: 2017–18
De azért fix szépen leadta a tag egyénileg.

A picsaba, pedig de szep hazassag volt ez.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem egy kozepes PL vedo, gyengebb periodusokkal (lasd bohoc mutatvanyok es hibak a mu-ban) es jobbakkal (leicester, valogatottal az eb-n) akinek semmikeppen sincs helyen topcsapatban de azert nem is charlton athletic szint mint ahova sokan rakjak.
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szamomra az egyik legnagyobb kerdojel a sportag tortenelmeben, hogy egy ilyen kepessegu labdarugo hogy juthatott el erre a szintre. CSK egy United-ben?! Vilag legdragabb vedoje?!

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezt irtam a Sevilla elleni kieseskor az EL topicba. El sem hiszem, hogy megvalosul.Re: Európa Liga
2023. április 20., csütörtök 21:56
En csak annyit kerek hogy jovore mar de gea meg maguire ne legyen ennek a csapatnak a tagja.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Manchester United and West Ham have agreed on a $38M deal for Harry Maguire, reports
@lauriewhitwell
Na ez az evtized uzlete. A ManUnak.
@lauriewhitwell
Na ez az evtized uzlete. A ManUnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nekem valamiért az rémlett, hogy ő a jobboson tolja.Rabiosa írta: Fabrizio Romano - Told Bournemouth entered the race with Wolfsburg to sign Joachim Maehle from Atalanta — negotiations ongoing, both clubs want him
Package around €11/12m for Maehle deal.
Kerkez erős posztriválist kaphat vele.
Fabrizio Romano - Told Bournemouth entered the race with Wolfsburg to sign Joachim Maehle from Atalanta — negotiations ongoing, both clubs want him 

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem ennyi remlik rola.

Imádom.Realista24 írta: A City egy 70 millio fontos ajanlatot kuldott Paquetaert, amit valoszinu a WestHam vissza is fog dobni, es tobbet fog kerni.

Gyereknek 0 BL meccse van, veretes francia ligában szerzett 18 gólt meg a West Ham-mel volt egy 5 gólos szezonja tavaly.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A City egy 70 millio fontos ajanlatot kuldott Paquetaert, amit valoszinu a WestHam vissza is fog dobni, es tobbet fog kerni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema