a listán mit keres Pep, Scolari, Beckham?GT37 írta:http://www.skybet.com/football/manager- ... ooter_link

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 8., szerda 13:02
a listán mit keres Pep, Scolari, Beckham?GT37 írta:http://www.skybet.com/football/manager- ... ooter_link
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 8., szerda 12:46
Norwichommal csodát csinált, aztán Astonnal azért nem túl jó, a kiesés szélén voltak/vannak, szerintem nem egy manutd-be való ember.Amúgy Paul Lambertet még el tudom képzelni utódként.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 8., szerda 12:40
Hoppá, hoppá.francois írta:derült égből villámcsapás, a skót alkesz visszavonul.
27 év, 38 kupa, a legendák legendája. kiváncsi vagyok ki veszi át a kormányt tőle. szerintetek?
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 8., szerda 12:31
Hát, ha a MU vezetése trollkodni akar, átcsábítják Wengert.francois írta:derült égből villámcsapás, a skót alkesz visszavonul.
27 év, 38 kupa, a legendák legendája. kiváncsi vagyok ki veszi át a kormányt tőle. szerintetek?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 8., szerda 12:26
Moyesderült égből villámcsapás, a skót alkesz visszavonul.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 8., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 8., szerda 11:31
Idén több mint valószínű,hogy Wengernek kb 70 millió font áll majd rendelkezésére igazolni!Nagyon érdekes nyár lesz ez, és valószínűleg Wenger utolsó idénye is!Sokan szidták a marketingeseket, de a Fly Emirates-szel, és a PUMÁval (még nem hivatalos) kötött szerződések hatalmas lépések az élmezőnyhöz való felzárkózásban, kb. évi 30 millió fonttal emelkednek a bevételeink.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 6., hétfő 9:50
1 - Ejj, tényleg. No, mindegy. A Spurs nyerjen.CS0ki írta: A Chelsea is csak egyel kevesebb meccset játszott, a Spurs ellenivel.
nem hinném, hogy pont akkor fog belenyúlni a szebbe, amikor elesnek egy csomó pénztől...A hírek szerint most akarnak költeni kicsit jobban, de a BL pont hogy támogatná ezt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 6., hétfő 9:45
A Chelsea is csak egyel kevesebb meccset játszott, a Spurs ellenivel. Ha ott kikap, akkor beéri az Arsenal. Nem tudom hogy van Angliában, egymás elleni eredmény vagy gólarány vagy mi számít?Kövi fordulóban Chelsea - Spurs lesz, úgyhogy remélem a vendégek nyernek, mert akkor lépéselőnybe kerülhetnek az Arsenallal szemben. A Chelseanek az a vereség annyira nem lenne gond, mert 2 meccsel kevesebbet játszottak, mint az Arsenal. A Spurs meg 1-el.
nem hinném, hogy pont akkor fog belenyúlni a szebbe, amikor elesnek egy csomó pénztől...A hírek szerint most akarnak költeni kicsit jobban, de a BL pont hogy támogatná ezt.Tehát menjenek csak az EL-be és akkor a vezetőség belenyúl a zsebébe....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 6., hétfő 9:42
Volt még 1-2 érdekes arckifejezése mikor Torres-szel találkozott___Samy___ írta:jones again
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 6., hétfő 9:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 6., hétfő 9:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 6., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 6., hétfő 5:45
Ha megint ez az 5 forintot nem érő United lesz a bajnok, én esküszöm nem nézek több PL-t...GT37 írta:Mondjuk úgyis a United lesz a bajnok megint.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 5., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 5., vasárnap 20:04
A videó FA Premier League anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.szilamer írta:Nyert a Chelsea egy öngóllal.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 5., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 4., szombat 19:02
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem