Package around €11/12m for Maehle deal.
Kerkez erős posztriválist kaphat vele.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2023. augusztus 9., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 9., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 9., szerda 9:27
Imádom.Realista24 írta: A City egy 70 millio fontos ajanlatot kuldott Paquetaert, amit valoszinu a WestHam vissza is fog dobni, es tobbet fog kerni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 9., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 9., szerda 9:15
Még azt se mondanám, hogy nehezebb a bayern dolga. Sőt, szerintem tök korrekt Kane is: vagy kitaláljátok a dealt és lát belőlem pénzt a csapat vagy nem. Így Levy is "meg van fogva", hogy meddig feszítheti a húrt, a végtelenségig nem..Realista24 írta:Bellingham es Kane egyebkent remek pelda.ikarus93 írta:
Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.
Nem megyunk itt ilyen licit harcba a klubbal hogy akkor 10 million bukik az egesz.
Bellingham lepni akart, es a sportprojekt + a klub presztizse gyozte meg.
Kane menne is, de ha marad, sem gond neki. Ameddig igy gondolkodik, addig sokkal nehezebb a Bayern dolga, mert Levy kezeben van a dontes. Lehet, hogy tegnap eleg lett volna 110 millio, de mivel Kane igazabol maradna is, lehet ma mar 130 lesz az ara, mert miert ne?
Amugy Bellingham 103m volt +30% opcio.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 9., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. augusztus 9., szerda 8:59
azt olvastam, hogy Kane nem igazán akar Münchenbe menni, de mivel elege van a Spursből, ha Levy elfogadja az ajánlatot, akkor elmegy, ha nem, akkor kitölti a szerződését és gondolom jövőre "ingyen" megy valami PL klubhoz még jobb fizuértRealista24 írta:Bellingham es Kane egyebkent remek pelda.ikarus93 írta:
Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.
Nem megyunk itt ilyen licit harcba a klubbal hogy akkor 10 million bukik az egesz.
Bellingham lepni akart, es a sportprojekt + a klub presztizse gyozte meg.
Kane menne is, de ha marad, sem gond neki. Ameddig igy gondolkodik, addig sokkal nehezebb a Bayern dolga, mert Levy kezeben van a dontes. Lehet, hogy tegnap eleg lett volna 110 millio, de mivel Kane igazabol maradna is, lehet ma mar 130 lesz az ara, mert miert ne?
Amugy Bellingham 103m volt +30% opcio.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 9., szerda 8:55
Bellingham es Kane egyebkent remek pelda.ikarus93 írta:Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.Realista24 írta: Mudryk lett a 10es a Chelseaben, kilencesuk nekik sincs.
Kane update: a jatekos ugynoke kozolte mind a ket klubbal, vagy megegyeznek hetvegeig a klubok, vagy marad. A bajnoksag kezdete utan mar biztos nem fog eligazolni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 9., szerda 8:49
Ezért tetszik nekem ahogy Perez mozog az átigazolási piacon nem ugy mint a BM. Bellingham 150 millio? Oke kifizetjuk egybe. Mbappert 180 millios ajanlat mehet.Realista24 írta: Mudryk lett a 10es a Chelseaben, kilencesuk nekik sincs.
Kane update: a jatekos ugynoke kozolte mind a ket klubbal, vagy megegyeznek hetvegeig a klubok, vagy marad. A bajnoksag kezdete utan mar biztos nem fog eligazolni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 9., szerda 7:40
Szerintem meg igaza van. Anyagi gondja sehol se lesz, ha gondja van, akkor valtson.M1Ö írta:Az élet nagy problémáirealmadrid95 írta: depresszios az eghajlat miatt, igy szeretne az eletet is elvezniOké, nem vagyunk egyformák, latin is, de ne már...
Amúgy nem gondoltam, hogy van olyan játékos, aki a mostani Barcát választaná egy mostani City helyett. Majd ha oda igazol jövőre mennek hozzá is kuncsorogni Laportáék, hogy légyszi Bernardoka, tudjuk, hogy alapból olcsóbban írtál alá hozzánk, de engedj már még a feléből.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. augusztus 9., szerda 6:56
Az élet nagy problémáirealmadrid95 írta: depresszios az eghajlat miatt, igy szeretne az eletet is elvezni
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. augusztus 9., szerda 6:36
Szerintem arra mentek a lenyilak, hogy előtte írta be 1 perccel kb. ugyanazokkal a szavakkal R24 a rossz hírt, és a késést díjazták ezzel.Anthony írta: Hogy lehet azt downvoteolni hogy sajnálja valaki Nkunkut a sérülése miatt?![]()
Jobbulást neki!
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 8., kedd 23:19
Egy osztállyal magasabb csapat ellenRemy írta: Jobban is játszottak, megérdemelten mentek tovább.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 8., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. augusztus 8., kedd 23:07
Tizenegyesekkel tovább is mentek.Remy írta:Azért kaptak egy 5öst az első meccsen.'shutterisland írta: volt szo arrol, hogy mire is lehet kepes a wrexham a 4. osztalyban meg ugy en bloc mennyi van meg ebben a projektben.
lattam oddsokat, 5x odds, hogy megnyerik, 2x odds a feljutas, 67x-es a kieses.
a ligakupaban is ugye az eggyel felettuk levo 3. osztalybol a wigannel jatszanak.
2x odds, hogy nyernek, 4x-es, hogy a wigan nyer.
azert az is eleg ritka szerintem, mikor az alacsonyabb osztalyu csapatot ennyivel eselyesebbnek latjak a bukik.
valoban eleg erosnek lovik be oket.
![]()
Most a Ligakupa meccsüket viszont lehet nézni a Match 4en.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 8., kedd 21:50
Azért kaptak egy 5öst az első meccsen.'shutterisland írta: volt szo arrol, hogy mire is lehet kepes a wrexham a 4. osztalyban meg ugy en bloc mennyi van meg ebben a projektben.
lattam oddsokat, 5x odds, hogy megnyerik, 2x odds a feljutas, 67x-es a kieses.
a ligakupaban is ugye az eggyel felettuk levo 3. osztalybol a wigannel jatszanak.
2x odds, hogy nyernek, 4x-es, hogy a wigan nyer.
azert az is eleg ritka szerintem, mikor az alacsonyabb osztalyu csapatot ennyivel eselyesebbnek latjak a bukik.
valoban eleg erosnek lovik be oket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 8., kedd 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. augusztus 8., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. augusztus 8., kedd 17:46
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem