Jah, és Kubo is gőlt lőtt, ha még érdekel valakit
Tegnap látta valaki Arribas bemutatkozását? Milyen volt? Egy veszélyes beadását láttam fél szemmel csak.
HozzászólásSzerző: Kera » 2023. augusztus 12., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. augusztus 11., péntek 19:57
Sorare-t bedobtam még régebb de senki nem tolta innen akkor, mostmár a laliga egyik nagy szponzorai.MorataMartin írta: Tudnátok ajánlani valami spanyol bajnokságos fantasy footballt, ami ingyenes?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 11., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 8., kedd 22:25
Kicsit osszehasonlitottam az olasz es spanyol ligatrealfan írta: nem feltétlen a szabályok enyhítésével, hanem a bevételek növelésére és azok elosztására, mert csúnyán csökken a liga versenyképessége
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. augusztus 8., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 8., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 8., kedd 21:09
Ebben lehet valami, igen, egy fior, lazio jobban cseng, mint egy betis/soci. De erről már beszéltünk itt sokat. Korábban 1-2 jobb név befigyelt a legtöbb csapatnál, most meg ilyen késes gyilkos Alderetek meg Maffeok (vagy nem tudom már ki volt az a kretén, amelyik utazott Vinire a mallorcából) vannak csak.BlancoMark írta:Az olaszoknal sokkal tobb jo brand van mint a spanyoloknal, szerintem ez is kozrejatszik. Itt kifullad a dolog a harom nagyban, a tobbi csapat meg a kutyat nem erdekli.raul 4 ever írta: Sokszor megy "háttérzajnak" a serie-a, éget a billentyűzet leírni, de nincs már az a bunker szar, mint anno. Egy mallorca, getafe szintű csapat a 0-0-ért megy idegenbe, már kezdőrúgásnál is húzzák az időt, ez az undormány az olaszoknál már irtó ritka. Egy spezia is szeretne focizni, ha már jó idő van és az emberek kimentek.
(Mou Romája mondjuk még jó időbe se, de majd hátha idén)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 8., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 8., kedd 19:51
Az olaszoknal sokkal tobb jo brand van mint a spanyoloknal, szerintem ez is kozrejatszik. Itt kifullad a dolog a harom nagyban, a tobbi csapat meg a kutyat nem erdekli.raul 4 ever írta: Sokszor megy "háttérzajnak" a serie-a, éget a billentyűzet leírni, de nincs már az a bunker szar, mint anno. Egy mallorca, getafe szintű csapat a 0-0-ért megy idegenbe, már kezdőrúgásnál is húzzák az időt, ez az undormány az olaszoknál már irtó ritka. Egy spezia is szeretne focizni, ha már jó idő van és az emberek kimentek.
(Mou Romája mondjuk még jó időbe se, de majd hátha idén)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 8., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. augusztus 8., kedd 19:26
Természetesen fogalmam sincs. Azzal a hírfoszlánnyal találkoztam csak többször, hogy a spanyol ligában nagyon szigorúak a pénzügyi szabályok. Gondolom ez van a hátterében annak, hogy senki nem költ. Még az olaszok is sokkal több pénzt költöttek, mint a spanyolok.Realista24 írta:De azt tudjuk, hogy mik azok a szigoru szabalyok, amiket nem tudnak betartani?Dupla D írta:
Kérdés: biztos, hogy megéri ennyire szigorúan tartani a pénzügyi szabályokat Tebaséknak? Így nem az a kérdés, hogy a legjobb liga lehet-e a spanyol, hanem hogy mikor előz az olasz és a német (ha még nem tették meg).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 19:23
De meg mindig nem tudom mirol van szó. Így nehez véleményt formálni.realfan írta:Ezzel egyetértek, de a ligának, ha ennyi csapatot érint, elgondolkodhatna, nem feltétlen a szabályok enyhítésével, hanem a bevételek növelésére és azok elosztására, mert csúnyán csökken a liga versenyképességeRealista24 írta:
De azt tudjuk, hogy mik azok a szigoru szabalyok, amiket nem tudnak betartani?
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. augusztus 8., kedd 19:13
Ezzel egyetértek, de a ligának, ha ennyi csapatot érint, elgondolkodhatna, nem feltétlen a szabályok enyhítésével, hanem a bevételek növelésére és azok elosztására, mert csúnyán csökken a liga versenyképességeRealista24 írta:De azt tudjuk, hogy mik azok a szigoru szabalyok, amiket nem tudnak betartani?Dupla D írta:
Kérdés: biztos, hogy megéri ennyire szigorúan tartani a pénzügyi szabályokat Tebaséknak? Így nem az a kérdés, hogy a legjobb liga lehet-e a spanyol, hanem hogy mikor előz az olasz és a német (ha még nem tették meg).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 18:59
De azt tudjuk, hogy mik azok a szigoru szabalyok, amiket nem tudnak betartani?Dupla D írta:Kérdés: biztos, hogy megéri ennyire szigorúan tartani a pénzügyi szabályokat Tebaséknak? Így nem az a kérdés, hogy a legjobb liga lehet-e a spanyol, hanem hogy mikor előz az olasz és a német (ha még nem tették meg).gutihaz14 írta:
Only Real Madrid, Athletic Club and Atletico Madrid have been able to register all their players in La Liga (so far) - it starts on Friday.
Alaves (12 players registered) and Barcelona (13 players) are the clubs with the worst situation.
@tjcope
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 8., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. augusztus 8., kedd 18:39
Kérdés: biztos, hogy megéri ennyire szigorúan tartani a pénzügyi szabályokat Tebaséknak? Így nem az a kérdés, hogy a legjobb liga lehet-e a spanyol, hanem hogy mikor előz az olasz és a német (ha még nem tették meg).gutihaz14 írta:Only Real Madrid, Athletic Club and Atletico Madrid have been able to register all their players in La Liga (so far) - it starts on Friday.marcell írta: La Liga clubs have made 90 signings this window, only 39 have been able to be registered by the clubs until now. Ruinous
Alaves (12 players registered) and Barcelona (13 players) are the clubs with the worst situation.
@tjcope
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 8., kedd 18:34
Only Real Madrid, Athletic Club and Atletico Madrid have been able to register all their players in La Liga (so far) - it starts on Friday.marcell írta: La Liga clubs have made 90 signings this window, only 39 have been able to be registered by the clubs until now. Ruinous
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 8., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. augusztus 8., kedd 13:03
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem