HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. augusztus 8., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 8., kedd 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 17:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 8., kedd 16:18
wZoLee7 írta:látva a jelenlegi barcat és cityt ez nekem rettenetesen hülyén hangzikrealmadrid95 írta:
En azt olvastam, hogy beletorodott Silva, hogy nem tudja regisztralni a Barca sehogy, igy alairja majd a szerzodest a Cityvel.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 8., kedd 13:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 13:17
Semmi meglepo.Remy írta: Tavaly is volt valami nagy serulese nem?
Szerintem az a karrier ment is a kukaba.
Jo, hogy vegul nem vettuk meg csorit. Hazard 2.0 lett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022.08.19. 23:47
Amúgy hihetetlen, hogy lecsúsztunk Haliról és Bappéról, Nkunkura meg rá sem megyünk.Kiégek. Pedig annyira adná magát az egész, és mégsem.
Benzema kora miatt még az is jó jövőkép lenne, ha Rodry is szintet lépne úgy, mint Vini és úgy, hogy még Nkunku is itt van a csapatnál. Karim azért csak öregszik, rotációban, illetve 1-2 éven belül meg akár egy Vini - Nkunku - Rodry hármas is mehetne.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. augusztus 8., kedd 13:17
Tavaly is fél szezont sérült volt.flori írta:Mit kapna itt a vezetőség.Realista24 írta:
Meg is mutottek, negy honapra legalabb off.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 8., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: flori » 2023. augusztus 8., kedd 13:10
Mit kapna itt a vezetőség.Realista24 írta:Meg is mutottek, negy honapra legalabb off.Realista24 írta: Nkunku meniszkusz, honapokra off, de a Chelsea bizik benne, hogy csak hetekre.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. augusztus 8., kedd 13:10
Megmutottek, minimum 4 honap off. Hat ez mekkora szivas bakker, sajnalom Nkunkut.Realista24 írta: Nkunku meniszkusz, honapokra off, de a Chelsea bizik benne, hogy csak hetekre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 13:09
Meg is mutottek, negy honapra legalabb off.Realista24 írta: Nkunku meniszkusz, honapokra off, de a Chelsea bizik benne, hogy csak hetekre.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 8., kedd 12:48
Lehet belekerült egy ilyen szar spirálba, de önkritika akkor is 0 (ha igaz ez a berágott a whu-ra hír). Durván hátrakerült a rangsorban az edzőnél, idióta hibákat követ el. Már csak alapból, mint focista kéne ezen elgondolkodnia: nagy levegőt venni, kicsit számot vetni, leülni visszanézni a dolgokat, akár egyedül, akár egy elemzővel.h3x0r írta: En azert egy kicsit sajnalom. O egy jo jatekos volt a maga szintjen, ami egy angol kozepcsapat. Egy jobb idoszaka utan elhitettek vele, hogy o az egyik legjobb a posztjan, rekord osszegert leigazoltak, megtettek az egyik legnagyobb angol csapat kapitanyanak, ertheto, hogy az EGO-ja torzult. Majd amikor a sajto, szurkolok szamara is kiderult, hogy vannak ott azert eleg komoly hianyossagok, bele szalltak, aminek a kovetkezmenye ujabb hiba, ujabb kritika es igy tovabb a vegtelensegik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 11:36
Gondolod te.petiamadridista írta:Ezért is nagy dolog a Modric - Bale kettős Perez apótól.Realista24 írta: Ha mar Kane. Mos irjak eppen, ugye fest, hogy marad, elvezi a melot edzobaval, meg amugy is el lett utasitva az ajanlat erte.
Bayernnel meg osszeulnek a heten, hogy mi a szitu.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. augusztus 8., kedd 11:33
Állítólag 100 körül ajánlott a BM.Realista24 írta: Ha mar Kane. Mos irjak eppen, ugye fest, hogy marad, elvezi a melot edzobaval, meg amugy is el lett utasitva az ajanlat erte.
Bayernnel meg osszeulnek a heten, hogy mi a szitu.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 8., kedd 10:45
látva a jelenlegi barcat és cityt ez nekem rettenetesen hülyén hangzikrealmadrid95 írta:Realista24 írta: Silva megkapta a hosszabbitasi ajanlatot a Citytol.
PSG es Barca is varakozik, mert a City egyelore nem akar targyalni rola, biznak benne, hogy elfogadja az ajanlatot.
En azt olvastam, hogy beletorodott Silva, hogy nem tudja regisztralni a Barca sehogy, igy alairja majd a szerzodest a Cityvel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 10:45
En a legutobbi Romano hir alapjan irtam, de a Barcat ismerve, ez konnyen lehetrealmadrid95 írta:Realista24 írta: Silva megkapta a hosszabbitasi ajanlatot a Citytol.
PSG es Barca is varakozik, mert a City egyelore nem akar targyalni rola, biznak benne, hogy elfogadja az ajanlatot.
En azt olvastam, hogy beletorodott Silva, hogy nem tudja regisztralni a Barca sehogy, igy alairja majd a szerzodest a Cityvel.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 8., kedd 10:43
Realista24 írta: Silva megkapta a hosszabbitasi ajanlatot a Citytol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 8., kedd 10:21
En azert egy kicsit sajnalom. O egy jo jatekos volt a maga szintjen, ami egy angol kozepcsapat. Egy jobb idoszaka utan elhitettek vele, hogy o az egyik legjobb a posztjan, rekord osszegert leigazoltak, megtettek az egyik legnagyobb angol csapat kapitanyanak, ertheto, hogy az EGO-ja torzult. Majd amikor a sajto, szurkolok szamara is kiderult, hogy vannak ott azert eleg komoly hianyossagok, bele szalltak, aminek a kovetkezmenye ujabb hiba, ujabb kritika es igy tovabb a vegtelensegik.raul 4 ever írta: De látszik fejben sok baj van nála, lehet persze csak egyik vette át a másiktól, de már 2 helyen láttam, hogy a jó harry nem akar a whu-ba menni, mert "csak ennyit" akarnak érte fizetni.. Elképesztő vak az ember. Pályán és azon kívül is.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem