Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
QUICK STAT
Erling Haaland in cup finals for Man City:
• 2022 Community Shield: 16 touches / 3 shots / 0 goals
• 2023 FA Cup: 35 touches / 3 shots / 0 goals
• 2023 UCL: 19 touches / 1 shot / 0 goals
• 2023 CS: 13 touches / 0 shots / 0 goals
Erling Haaland in cup finals for Man City:
• 2022 Community Shield: 16 touches / 3 shots / 0 goals
• 2023 FA Cup: 35 touches / 3 shots / 0 goals
• 2023 UCL: 19 touches / 1 shot / 0 goals
• 2023 CS: 13 touches / 0 shots / 0 goals
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nulla darab topligas meccsel aranylabdat fog kapni.
BLben leegtek a picsaba, VBn meg lott egy rakas tizit.
Ez nagyon az alja lesz.
Ennel neg esku Owen lasztija is jobban magyarazhato.
BLben leegtek a picsaba, VBn meg lott egy rakas tizit.
Ez nagyon az alja lesz.
Ennel neg esku Owen lasztija is jobban magyarazhato.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a világ és a foci legnagyobb szégyene lenne ha Messi nyerné az aranylabdát...a játékosok helyében fixen bojkottálnám az egészet a jövőben
- Pad'em
Azt gondoltam, hogy simán odateszik az első 3-ba, de azért azt hittem Haaland esélyesebb. Hát látva a fogadóirodás oddsokat, azért ez kemény. Az biztos, hogy a legnagyobb marketing gépezet köré épült ever.
Miután visszavonul se zárom ki, hogy kap még
Ballon d'Or 2023
PLAYER PROBABILITY
Messi 75%
Haaland 20%
De Bruyne 2.9%
Rodri 1.5%
Vini Jr 1.5%
Gundogan 1.5%
Mbappe 1.5%
Benzema 1.2%
Miután visszavonul se zárom ki, hogy kap még
Ballon d'Or 2023
PLAYER PROBABILITY
Messi 75%
Haaland 20%
De Bruyne 2.9%
Rodri 1.5%
Vini Jr 1.5%
Gundogan 1.5%
Mbappe 1.5%
Benzema 1.2%
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ja egyebkent ha mar inter miaimi, akkor iniesta allitolag megsem igazol oda mert szaud arabiaban akarna tobb lovet keresni.
pont nem ra vall, de ilyen pletykakat olvastam.
kar, mert vicces lett volna egy barca oregfiuk csapatot potyogni latni az usa-ban, foleg, hogy lajos is szeretne csatlakozni felszezonnal.
pont nem ra vall, de ilyen pletykakat olvastam.
kar, mert vicces lett volna egy barca oregfiuk csapatot potyogni latni az usa-ban, foleg, hogy lajos is szeretne csatlakozni felszezonnal.
- flori
Ezt a Messi Jordi Alba kombót mi is beszoptuk párszor, nemhogy az mls királyok.
Jót húzott Messi ezzel, parádés döntés volt Amerikába igazolni. Nem gondoltam volna, hogy nem CR húzza majd ezt meg. Már óriás marketing van az egész mögött, maga a bajnokság meg hasonló színvonalú, de legalább van valami életszaga, nem egy mesterséges sivatagi show. Összességében szerintem nem is nagyon jön ki majd rosszabbul, hiába van fizetési sapkához kötve az alapfizetése, egy olyan piacot nyitott meg, ahol tényleg van kereslet erre a superhero dologra. Már az Apple is orrbaszájba nyomja vele a marketinget.
Az aranylabda meg egyre biztosabb így, állandóan pörög a neve, most már az USA is mellette.
Kiváncsi lennék azért egy párhuzamos valóságra, ahol Haaland nyer VB-t, Messi meg La Ligát és BL-t minden egyéni és gólkirályi címmel együtt. Valószínűleg nem a norvég mellett kampányolnának a kiváló culék.
Jót húzott Messi ezzel, parádés döntés volt Amerikába igazolni. Nem gondoltam volna, hogy nem CR húzza majd ezt meg. Már óriás marketing van az egész mögött, maga a bajnokság meg hasonló színvonalú, de legalább van valami életszaga, nem egy mesterséges sivatagi show. Összességében szerintem nem is nagyon jön ki majd rosszabbul, hiába van fizetési sapkához kötve az alapfizetése, egy olyan piacot nyitott meg, ahol tényleg van kereslet erre a superhero dologra. Már az Apple is orrbaszájba nyomja vele a marketinget.
Az aranylabda meg egyre biztosabb így, állandóan pörög a neve, most már az USA is mellette.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
senki nem beszél itt ceronaldoról rajtad és a sok kisebbségi komplexusos gyökéren kivül.TakiLaci2023 írta:ha neked így könnyebb elfogadni hát legyenhehetheoriginal írta: vb győzelem de hogy![]()
![]()
![]()
![]()
mint mikor simogatod a fogyatékost sajnálatból, hogy neki is legyen sikerélménye![]()
de azért a másik úriembertől egy kieséses szakaszban szerzett gól jó lett volna. 5 vb alatt.
le is szarom ceronaldot, ahogy van, nem is ez volt a téma
thereisonly1ronaldo
-
TakiLaci2023
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
ha neked így könnyebb elfogadni hát legyenhehetheoriginal írta: vb győzelem de hogy![]()
![]()
![]()
![]()
mint mikor simogatod a fogyatékost sajnálatból, hogy neki is legyen sikerélménye![]()
- hehetheoriginal
ja nem számit.a sportkarrierjuk erdemi reszen mindketten tul vannak, tul sokat nem szamit ez mar.
csak ezek az ilyen bobik verik zsepivel meg sikositoval naphosszat rá.
bappe meg neymar mikor épp nem másnapos. (ez kb 4-5 éve volt utoljára kb)kik ma neked az "alleejtok" ?
ezenkivul fullátlag semmi extra mind számomra.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, miert kell ezen fennakadni.
a sportkarrierjuk erdemi reszen mindketten tul vannak, tul sokat nem szamit ez mar.
teny, hogy messi egy jobb koritessel es hangulattal rendelkezo ligaba ment, ahova mentek a haverok is, es lathatoan jol erzi magat es elvezi a jatekot a valag penz melle.
szerintem igy kell optimalisan levezetni.
a sportkarrierjuk erdemi reszen mindketten tul vannak, tul sokat nem szamit ez mar.
teny, hogy messi egy jobb koritessel es hangulattal rendelkezo ligaba ment, ahova mentek a haverok is, es lathatoan jol erzi magat es elvezi a jatekot a valag penz melle.
szerintem igy kell optimalisan levezetni.
kik ma neked az "alleejtok" ?technikásnak technikás, focizni nyilván tud, de mint játékos, nem túl exciting vagy álleejtő.
-
BuzaBencze
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Benzema
- Kedvenc csapatod: RM
Ja én csak imádom ezeket a drámai kifejezéseket.
Amúgy nincs mit tagadni rajta, jobb a marketingje de tett is érte. CR-nek jobb a fizikuma, de tett is érte meg sose volt hormonzavaros. Talán ezért is bírta tovább az EU-ban. De végső soron Messi totál kimaxolta a totál elcsalt vb-vel (amit persze így is mindenki nézett), bármi más csak üres hasbara...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fél szezonnal majdnem utólérte a gólkirályt a tevebaszók között. Messi meg valami jenkiligakupaban szórja most a gólokat. Nalam mindkettő nívótlan szar de mégis Messi körül megint úgy rakták össze a marketinget, hogy kajak érv lesz az aranylabdánál az mlsben lőtt akárhány gól.BuzaBencze írta:meghurcoltáákdzsi91 írta: *porban hagyatták vele. Mlsben bohóckodik 36 evesen. Céronaldot meg meghurcolták mert eligazolt a sivatagba 38 evesen. Ezzel a marketingel amit egész pályafutásában alátoltak akkor se lehetne mit kezdeni ha Cr lenne a tehetsegesebb. Ahogy kitette a lábát madridból 0% esélye volt az aranylabdára messi meg az mlsben is megkapja majd![]()
egyenesen a gulágra vitték!
ó de ennek a hozzászólásnak a hatására Portugália egyenlített Marokkó ellen, 1-1!![]()
World class marketing van körülötte ezt kár tagadnod
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
vb győzelem de hogy

mint mikor simogatod a fogyatékost sajnálatból, hogy neki is legyen sikerélménye
mint mikor simogatod a fogyatékost sajnálatból, hogy neki is legyen sikerélménye
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem meg mindkét játékos kiszolgálta az idejét a csúcsfociban, olyan 15-17 évet tettek le itt Európában, amilyet valószínűleg senki nem fog, így duóban.
Lehet MBappézni, meg Haalandozni, az sem kizárt, hogy ketten számokban (gólok) felülmúlják a két óriást, de szerintem ez példátlan volt, hogy két ennyire komplett játékost egymást sarkallva, paralell így focizott.
Most az, hogy egyik az araboknál vezet le, másik meg amerikában, szerintem egyik érdemeiből, karakteréből sem vesz el semmit.
Az meg hogy a média mit csinál, az szerintem teljesen irreleváns, mindig ez van, fekete-fehér, jó-rossz szembeállítás, amitől hányok pl.
A média Messit is meghurcolta a válogatott kudarcokért, a bl kudarcokért, az argentin média különösképpen. Ez ilyen.
Azon se kell meglepődni, hogy Cét jobban előveszik, egy jóval extrovertáltabb ember, az ilyenek általában csípik az emberek szemét.
Nyilván nekem Messi az etalon, meg az örökkedvenc, de Ronaldo is abszolút csúcs, és nem vetem meg azért, mert elment az arabokhoz. Miért is tenném?
Szerintem mindketten jól érzik magukat ahol vannak, mindketten ahol vannak még tudnak sikereket elérni, élvezni a játékot, kell ennél több? Véleményem szerint nem.
Persze mi még 50 évig egymást vérét szívjuk, meg anyázunk miattuk, ők meg jól elvannak a dollármillióikkal:D
Lehet MBappézni, meg Haalandozni, az sem kizárt, hogy ketten számokban (gólok) felülmúlják a két óriást, de szerintem ez példátlan volt, hogy két ennyire komplett játékost egymást sarkallva, paralell így focizott.
Most az, hogy egyik az araboknál vezet le, másik meg amerikában, szerintem egyik érdemeiből, karakteréből sem vesz el semmit.
Az meg hogy a média mit csinál, az szerintem teljesen irreleváns, mindig ez van, fekete-fehér, jó-rossz szembeállítás, amitől hányok pl.
A média Messit is meghurcolta a válogatott kudarcokért, a bl kudarcokért, az argentin média különösképpen. Ez ilyen.
Azon se kell meglepődni, hogy Cét jobban előveszik, egy jóval extrovertáltabb ember, az ilyenek általában csípik az emberek szemét.
Nyilván nekem Messi az etalon, meg az örökkedvenc, de Ronaldo is abszolút csúcs, és nem vetem meg azért, mert elment az arabokhoz. Miért is tenném?
Szerintem mindketten jól érzik magukat ahol vannak, mindketten ahol vannak még tudnak sikereket elérni, élvezni a játékot, kell ennél több? Véleményem szerint nem.
Persze mi még 50 évig egymást vérét szívjuk, meg anyázunk miattuk, ők meg jól elvannak a dollármillióikkal:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
TakiLaci2023 írta:egy 0 a csávóhehetheoriginal írta: technikásnak technikás, focizni nyilván tud, de mint játékos, nem túl exciting vagy álleejtő.
Ilyet nem illik mondani a kedvenc játékosodra.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
TakiLaci2023
egy 0 a csávóhehetheoriginal írta: technikásnak technikás, focizni nyilván tud, de mint játékos, nem túl exciting vagy álleejtő.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem, ő epp tonkretett akkoriban egy olasz topklubot. Aztan ment az angol topklubhoz ugyanezert.Süti írta: A "másik játékos" ennyi idősen még európai top ligában nyomta magas szinten, nem a Pető Intézet ellen gurigatta a gólokat.
Brutalis, hogy ebben a korban, ezt az aprosagot elfelejti a media, mikor kurva sokat szamit. Nem arrol van szo h az egyik 25 a masik 28 eves, hanem a karrierjuk veget jarjak. Minden ev szamit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
BuzaBencze
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Benzema
- Kedvenc csapatod: RM
meghurcoltáákdzsi91 írta: *porban hagyatták vele. Mlsben bohóckodik 36 evesen. Céronaldot meg meghurcolták mert eligazolt a sivatagba 38 evesen. Ezzel a marketingel amit egész pályafutásában alátoltak akkor se lehetne mit kezdeni ha Cr lenne a tehetsegesebb. Ahogy kitette a lábát madridból 0% esélye volt az aranylabdára messi meg az mlsben is megkapja majd![]()
ó de ennek a hozzászólásnak a hatására Portugália egyenlített Marokkó ellen, 1-1!
-
TakiLaci2023
Azért a vb győzelem se rosszSüti írta: A "másik játékos" ennyi idősen még európai top ligában nyomta magas szinten, nem a Pető Intézet ellen gurigatta a gólokat.