iiiiigen, engem nem lehet komolyan venniSzerinted a régi Ronaldon kívül mindenki egy nagy xar.Pedig van/volt/lesz nála jobb focista a Földön

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 22:01
iiiiigen, engem nem lehet komolyan venniSzerinted a régi Ronaldon kívül mindenki egy nagy xar.Pedig van/volt/lesz nála jobb focista a Földön
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 21:46
háát nem biztos azDrake írta:lesz nála jobb focista a Földön
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 21., csütörtök 21:40
Téged nem lehet komolyan venni.Szerinted a régi Ronaldon kívül mindenki egy nagy xar.Pedig van/volt/lesz nála jobb focista a Földön,ezt Neked is el kéne már fogadnod...Méghogy Henry duplanulla...hehe írta:ne menjünk bele, már ma is alig emlékezni rá, mi lesz 5-10 év múlva. duplanulla
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 21., csütörtök 21:34
Én marha meg vettem a fáradtságot, hogy megnézzem milyen marhaságokat hord össze hegyi
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 21., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 21., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 21., csütörtök 21:18
hehe írta: ne menjünk bele, már ma is alig emlékezni rá, mi lesz 5-10 év múlva. duplanulla
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 21:14
oh please.Remy írta:Szeretnéd te azt, hogy Henryk futkossanak a pályán. Bárcsak lennének még olyan csatárok, akik bármikor képesek gólt lőni. Igazi klasszis.hehe írta: henry ugyanez volt, csak jóval szarabb kiadásban.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 21., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 21., csütörtök 21:08
Szeretnéd te azt, hogy Henryk futkossanak a pályán. Bárcsak lennének még olyan csatárok, akik bármikor képesek gólt lőni. Igazi klasszis.hehe írta: henry ugyanez volt, csak jóval szarabb kiadásban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 21:06
igaza van.Szerinte CR nem cselez csak tolja a labdát és fut utánna, és ennyi lenne CR szerinte.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 21., csütörtök 20:35
nyald meg a fohlyós picshám teeeGascoigne írta:Vagy inkább ne. Az az ember régesrég elveszítette minden maradék realitásérzékét és ítélőképességét. Valaha brazil és Real Madrid-szurkoló volt, aztán valami eltört benne. Ma nem több egy rosszindulatú, csőlátású, végtelenül elfogult Madrid-gyűlölőnél, buta és kicsinyes, önmaga paródiája.'shutterisland írta:show on.
És egy intő jel hehének, 40 years down the road...
jipikájéj madafakanéha azt hiszem hehe az
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 21., csütörtök 20:31
szerintem ő sose volt igazából Real szurkoló, csak Ronaldo, Zidane, Carlos fan.Gascoigne írta:Valaha brazil és Real Madrid-szurkoló volt
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 21., csütörtök 20:22
Vagy inkább ne. Az az ember régesrég elveszítette minden maradék realitásérzékét és ítélőképességét. Valaha brazil és Real Madrid-szurkoló volt, aztán valami eltört benne. Ma nem több egy rosszindulatú, csőlátású, végtelenül elfogult Madrid-gyűlölőnél, buta és kicsinyes, önmaga paródiája.'shutterisland írta:show on.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 21., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 21., csütörtök 19:49
gondolom ő lenne a független szakértő'shutterisland írta:most kezdődött a zuhanyhíradó, hegyi a studióban, és a téma az aranylabda (is) lesz.![]()
show on.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 18:46
Ezt nem a színvonallal (amibe most nem kívánok részletesen belemenni, ha nem gond) kell összefüggésbe hozni szerintem, hanem azzal, hogy nálunk már egy ideje csökken az aktivitás (köszönhetően a critical meg general errornak, meg talán kezdenek már kikopni a divatdrukkerek isdzsihad91 írta:Na mind1 mi sem bizonyítja jobban fórumuk színvonalát , minthogy az EB kérmje () itt tölti minden napjait nálunk.
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem